Pufii de 2010 isi iubesc mamicile (196)
Raspunsuri - Pagina 14
simplicity spune:
cuscra buna replica
Plateea nu locuiesc cu soacra mea,ea e in Romania.A crescut 6 copii si isi spune parerea,care ramane doar o parere(cel putin in acest caz),ma inteleg bine cu ea pt ca nu depasim niste bariere.
Miremia nu am luat-o ca pe o presiune(chiar am facut si glume,ca sa priceapa ce consideram noi),inainte de a o naste pe Ariana cred ca m-ar fi macinat mult faza(dar am luat-o ca pe o parere).Dupa ce am nascut,cateva luni bune,niste pers apropiate au facut tot felul de afirmatii(si nu au copii,dar au vazut la altii cum se cresc copii-probabil) care m-au ranit mult,am trecut atunci prin momente foarte nasoale,acum cateva zile au afirmat ca au spus toate acele lucruri ca sa ma intareasca(nu pot sa cred cum pot fi unii fara inima,nu se gandesc ca ranesc pe altii?daca tu ai o viziune/parere aia nu inseamna ca e cea corecta,potrivita si pt celalalt),am ramas surprinsa de ce mi-a spus si nu i-am dat replica,efectiv nu merita.Asa ca eu incerc sa fac ceea ce consider eu ca e ok(decizii luate cu sotul,decizii analizate),pt ca m-am saturat sa fac sa fie bine pt altii si pt mine nu(pt ca asa a fost pana acum)....m-am lungit(e o descarcare);parerea mea Mirela e sa fii tu impacata cu decizia care o iei,eu tind sa cred ca ne vor arata copii cand sunt pregatiti,asa am eu un feeling(in privinta mea);la Mara nu ii va fi mai bine pt ca asa spune xulescu ca va fi mai bine;
Mami de Ariana(albinuta mea)
Motto-ul de azi:
"Numai o limba si doua urechi ti-a dat natura, pentru ca sa asculti de doua ori mai mult decat vorbesti."
simplicity spune:
Plateea multa bafta la examene,o sa fie bine bbto la bunici pt ca il iubesc, o mare ca si alinare,desi stiu ca in momentul asta nu prea are efect,o sa treaca repede timpul,trebuie
Motto-ul de azi:
"Numai o limba si doua urechi ti-a dat natura, pentru ca sa asculti de doua ori mai mult decat vorbesti."
simplicity spune:
Ratusca,eu asa m-am gandit sa imi spuneti cate bucati doriti,iar cu plata ar fi paypal,iban sau iau eu ceva de pe amazon(si platiti voi)-cum e mai avantajos,fara complicatii si pierderi
Motto-ul de azi:
simplicity spune:
Citat: |
citat din mesajul lui ana_g detalii...la cererea publicului.......mi-a fost aproape toata ziua greata si inca mi-e....probabil de la mancare, ca am dat iama in niste pulpitze la cuptor (nu le baga nimeni in seama, asa ca m-am sacrificat...)....doar ca e o greata care ma duce cu gandul la greata pe care o aveam pe cand eram insarcinata cu stefan....iar in seara asta taica-su vorbea cu fi-su..."ai vrea o surioara?"......la care eu...apropo, mi-e greata...el..ei, chiar?..atunci nu te grabi sa dai hainutele ca cine stie.....pai da tu nu iei "antiderapante" din alea?...ba da, da nimic nu e 100% sigur...iar eu mai uit uneori sa le iau....of............ noapte buna! ma tineti de vorba, si eu am de lucrat la o sala de sport............................................ _ mama lui Stefan, pui scump |
eu tot imi fac teste de sarcina si nimica,ma ametesc de una singura
Motto-ul de azi:
simplicity spune:
La multe lunite Sebi
La multe lunite Daniel
Motto-ul de azi:
sorina_bz spune:
Buna dimineata dragelor, haideti la o cafea cu frisca, sa ne indulceasca saptamana!
Fetele cu.."intalneala"....sa va fie de bine iesirea, cafelutza, si..!
Simply, Mire...stiti voi vorba aia(care e de fapt un vechi proverb arab).."Cainii latra, caravana trece"..?!
Ana_G...nu ne tzine in tensiune mami! Detalii!..., si sa fie asa cum va doriti voi!
Plateea..tare frumos si cuprinzator, si de suflet ti-au scris MP, Xela, Ayanna.....Eu iti spun bafta maxima azi, si ca norutza ta o sa tzina pumnishorii stransi pt tine toata ziua!
Cat despre so_acre...Plateea, mami...nu ma rabda internetul sa spun cate as avea de spus......
A se nota ca a mea e.."libera de sarcini", socrul meu e mort, dumnezeu sa-l odihneasca...de vreo 20 de ani, sta in acelasi oras(mic) cu noi, si a venit la noi zilnic, 8 luni dupa nasterea lui iris, ca la serviciu, 8 ore pe zi, ca sa ma "ajute"...fara sa reuseasca sa-i faca copilului ceva(nu mancare data,...nu mai zic de mancare facuta, nu adormit, nu plimbat, nu schimbat pampers, nu curat in casa....nada!)....se juca cu ea cand era bine-dispusa, si atat...spunand ca e copilul prea nabadaios, si ca nu-i poate face nimic.
Long story-short...am pus punct acestei relatii ne-fructuoase.
Na, ca am varsat si eu sacul, intr-o frumoasa zi de luni!
Mami de adolescenta Diana-Teodora (30.05.1995) si pufuleatza Iris-Alexia (22.02.2010)
sorina_bz spune:
M-a luat valul, si am pierdut din vedere esentialul (fac si poezii, la prima ora...):
La multe lunitze, Sebi!
La multe lunitze, Daniel!
Bine ai venit, Alina_libra!..Nu stiu sa-ti spun prea multe despre fontanela, Iris a fost "de cealalta parte a baricadei" la inceputuri..adica a avut fontanela mica. Am inceput cu vigantol mai tarziu,la 2 luni, din cauza asta.Stiu ca la bebelusii mici e ok sa fie fontanela deschisa, larga, pt ca permite cresterea capului si a creierului.....La bebelusii mai mari...nu stiu. Daca te ingrijoreaza, poate ar fi bine sa vb cu pediatra, cu privire la suplimentarea ratiei de vigantol, in urma unor analize...
Felicitari pentru programul micutzei Diana, ai o mica mancacioasa si o cumintzica, mami!
Nu mai stiu..mai citesc din urma, si revin.
O zi si o saptamana minunata tuturor!
Mami de adolescenta Diana-Teodora (30.05.1995) si pufuleatza Iris-Alexia (22.02.2010)
decenuela spune:
neatza dragelor..saruma de coffe sorina....amara...ca de azi cik imi rezolv...prb cu glicemia...sa vad daca ma tine..
plateea, mami...doamne ajuta...crede-ma chiar stiu cum te simti..ayanna ti-a zis asa de frumu....insa..ca varsatoare stiu ca mai nik nu te consoleaza...bafta multa la examene
alina ...bine ai venit printre noi...ce sa zic....dormit patutz..nu...erau 3 imi aduc aminte 2...de neuronul...iar cu dormitul noaptea...sa stii ca nu toti se trezesc de foame...jiji mananca la la 21.30...lapte cu cereale...bine si...degeaba....
a...cu fontanela..nici el n-o are inchisa....si a avut-o marisoara...dar pana la 1 an juma...are tot timpul....nu tre sa ne panicam
ana....asteptam vesti...
mire...teoretic ma bag si io la intalneala pt we viitor...sa ajungem sanatosi pana atunci...
of...ce mai era...am citit s-a trez jiji...am uitat..
eu ca si ieri...o noapte di vis..zic ca e de la dinti...fara numar....treziri...dar om trece noi si peste asta...
lml...sebi si daniel...sa cresteti mari si sanatosi
fetili sa aveti o sapt....superbaaaaaaaaaa
Mihaela, de LUCA ... minunea de la miezul noptii...
Povestea unui...petrecaret
PENTRU MAMICI SI BEBICI...
JUCARII PENTRU PITICI...
N-am stiut ca poate exista pe pamant o dragoste atat de mare!...
plateea spune:
neata feteleee...
daca s-a sat cofee bine de bine, daca nu, va ofer o cioco alba calda si fug la spital...
zi frumi si linistita sa avem!
Citat: |
citat din mesajul lui ana_g plateea, 3 saptamani fara pastaie...greu....dar cauta sa vezi partea buna din toata treaba asta. bafta multa la examen(e) si spor la invatat!!! 3 saptamani??? nuuu... e vb de 4-5 zile... 3 saptamani cine sa reziste??? a, inca ceva, da nu spuneti la nimeni.....ma simt.......nu intru in detalii........................ YEEEIIIIIII!!!! _ mama lui Stefan, pui scump |
I will survive...
povestea unei pastai...numita bbTo
Lillo spune:
Neatza!
Alina cat de mare e fontanela? Daca nu are alte semne de rahitism nu cred ca ai de ce sa te ingrijorezi.
Ana ati vrea sa fie cu ochisori sau doar o indigestie? Oricum, sa fie asa cum va doriti!
Plateea bafta la examen!
Simpy . Felicitari ptr ca ai incredere in copilul tau!
Mire Eu inca din timpul primei sarcini m-am imbolnavit de o boala incurabila. Se numeste SURZENIE SELECTIVA...din pacate inca nu e suficient de selectiva dar lucrez la asta...