dr Catalin Haiduc (7)

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns danaradu spune:

dintre fetele care au nascut sau care stiu sa-mi spuna si mie,daca m-am programat la eco de morfologie trimestru II in saptamana 19 si 3 zile e ok sau trebuia mai incolo?

multumesc

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madutza_bra spune:

Citat:
citat din mesajul lui lionbaby

buna fetelor..sunt insarcinata in 19 sapt si vreau sa va cer un sfat..m-am hotarat sa merg la dl dr haiduc, dupa ce am aflat ca doctora la care am fost pana acum ma poate asista doar la o clinica privata, unde nu-mi pot permite financiar sa nasc. Intrebarea mea este daca ma mai poate primi avand in vedere varsta sarcinii..mentionez ca intentionez sa-mi fac programare la medical city la dansul in martie,dupa ce fac eco morfofetala la dr steriu(am proogramare pe 07.03). Ultimul control l-am avut luni 07.02 si mi s-a facut eco de trim II fara morfologie care m-a costat 350 ron. Aveti idee daca ma duc a 2 a zi dupa morfofetala imi mai face si el eco?
astept un raspuns..multumesc!

buna, cred ca ar tb sa mergi de acum sa vb cu dansul ca sa sti pe ce sa te bazezi. E un om f cald si rabdator Daca te vei duce imediat dupa eco, nu-ti va mai face el alta.

Povestea nasterii

Mada, mami fericita de Cristian Andrei-29.12.2008 si acum 38+ cuCatalina Ioana

AMR: 4 zile !!!

Poze

---------------------------------------------
Ceea ce nu te doboara , te intareste!

http://preg.fertilityfriend.com/pregticker/190dd3/preg.png

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui danaradu

dintre fetele care au nascut sau care stiu sa-mi spuna si mie,daca m-am programat la eco de morfologie trimestru II in saptamana 19 si 3 zile e ok sau trebuia mai incolo?

multumesc

se face intre 20-24 de sapt, cel mai indicat la 22 de sapt este mai bine sa schimbi programarea ptca nu sunt suficientr dezvoltate toate organele si te mai poate chema inca odata in 2-3 sapt.

Povestea nasterii

Poze

Mergi la inceput

fetelor, eu sunt pe ultima suta de metri, si incep emotiile. Marti dimineata tb sa ma prezint la spital cu bagajelul pt internnare si ceza. Mi-a spus ca in functie de programarile care sunt si in functie de urgente ma va lua si pe mine. Oare voi astepta mult?
Oricum ar fi va voi impartasi cat mai curand posibil experienta.

Povestea nasterii

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ioana_pisi spune:

buna fetelor, revin cu rugamintea de a-mi trimite cineva mesaj cu onorariile de la filantropia...bebe vad ca se lasa asteptat...dar poate ne ia prin surprindere si as vrea sa fiu pregatita..
va multumesc

Mergi la inceput

Multumesc madutza_bra.Asa auzisem si eu ca ar fi cam devreme si de asta am zis sa va mai intreb si pe voi,n-am vrut sa-l deranjez pe dr.

Iti doresc nastere usoara si bebe sanatos !
Tine-ne la curent cu noua poveste a nasterii cand vei avea timp !

13+

Mergi la inceput

si inca ceva,voi ati luat vitamine in sarcina ,daca da ce fel de vitamine si de la cate luni pana cand?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crissa84 spune:

ioana_pisi sau madutza,va rog mult de tot,trimiteti-mi si mie lista cu tarifele dupa ce nasteti(crissa_geo84@yahoo.com).
multa bafta va urez,sa fie totul bine si va asteptam cu detalii.
30+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ionela.n spune:

Buna fetelor
Cine a mai nascut?
Lore, pe la ce forum activezi? Cum e bebe, e sanatos? tu cum te mai simti?

Poze Raisa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adela2686 spune:

Buna ziua, sunt gravida in 39 saptamani, urmeaza sa nasc normal la spitalul Filantropia cu domnul doctor Catalin Haiduc.
As vrea sa stiu si eu cum se procedeaza, cand se plateste inainte/dupa nastere, care sunt tarifele pentru doctor/anestezist/asistenta/moasa. Va multumesc mult!

Mergi la inceput