dr Catalin Haiduc (7)
Raspunsuri - Pagina 4
Lore1983 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui ionela.n Buna fetelor Cine a mai nascut? Lore, pe la ce forum activezi? Cum e bebe, e sanatos? tu cum te mai simti? -------------------------------------------------- Fericita mamica de Raisa Nicoleta (02.10.2010) Poze Raisa |
Buna Ionela! Eu nu am mai activat de mult pe forumuri, acum am mai intrat dupa o luna cred, nu prea am timp, eventual seara dupa ce adoarme Vladut Andrei. Ne-am botezat pe 20 februarie :). Formul pe care ar trebuie sa activez, este Clubul ursuletilor & ursuletelor de novdec2010.
Printesa ta este mare deja si banuiesc ca sunteti bine.
LORE mami de VLAD ANDREI (20.12.2010)
danaradu spune:
Adela,eu nu stiu tarifele,dar din cate am inteles d-nul dr.nu este genul de om care-ti cere bani.Vad ca nimeni nu mai trimite tarife.Parerea mea este ca banii s-ar da inainte,eu asa ma gandesc sa fac,iar despre "tarife" cred ca se afla si in momentul internarii de la mamici,asta daca nu ajungi destul de tarziu.
15+
Irina01.06 spune:
Buna fetele,
Eu urmeaza sa nasc la finalul lunii martie. Am mari emotii si frica si nerabdare. Urmeaza sa ma duc la consult cu d-nul Haiduc saptamana aceasta ca sa imi mai domolesc ingrijorarea. Ma nelinistete faptul ca deja am intrat in luna a 9-a si nu am mai luat deloc in greutate,am ramas la fel ca acum 4 sapt, total pana acum am luat 10 kg. Ma asteptam ca ultimele 2 luni sa iau mai mult in greutate dar mie mi se pare ca am stagnat.
Sunt stresata ca la 32 de sapt bebelusul avea 1635 kg si ma tem sa nu aiba o greutate prea mica la nastere daca nici eu nu ma ingras.
In rest nici eu nu cunosc tarifele care se dau la nastere. Am gasit asa niste preturi orientative si probabil o sa ma ghidez dupa ele.
Cum se procedeaza in spital la nastere cu banutii: se dau inainte moaselor, anestezitului de catre mine sau se ocupa sotul de asta?
Voi cum ati procedat?
Multumesc,
Irina
mihaaa spune:
Buna fetele.
Si eu sunt o graviduta in sapt 21 si tot la dc.Haiduc merg.
Danaradu mie mi-a zis sa iau Elevit d
21+
agip spune:
Mi-a prescris dr ELEVIT din sapt 12 iar din trim II am luat pe langa si Tardiferon Fol (imi iesise o anemie la analizele de sange). Si Elevit-ul si fierul le-am luat pana am nascut.
agip spune:
Referitor la tarife.
Eu am nascut cu dr Haiduc la Filantropia in nov. Din momentul in care m-am internat pana am nascut toata lumea s-a purtat impecabil cu mine (asistente, moase, anestestezist, infirmiere etc...), iar bani am dat dupa ce am nascut (dupa vreo 15 ore....).
Cat despre dl dr.... este un om cu totul si cu totul deosebit.
crissa84 spune:
buna fetelor,
eu din ce am mai citit pe forumul asta,banii se dau cel mai bine dupa ce nasteti,in nici un caz inainte.
numai bine tuturor.
31+
danaradu spune:
Multumesc Mihaaa.Si eu am inceput sa iau elevit tot cam in sapt12-13.Problema e ca acum sunt ingrijorata ca nu prea am luat in greutate.La 15 sapt am luat doar 1KG.Pana data trecuta dl dr a zis ca e ok,abia astept sa merg sapt viitoare sa vad ce zice.
Voi cum stateati cu greutatea la "varsta" mea ?
15+
mihaaa spune:
nu iti face griji danaradu ,ai tot timpul sa iei,eu sunt in sapt 22 si am luat cateva kile,dar burtik e mikuta,toata lumea zice ca e mik,dar nu conteaza daca bb e sanatos.eu abia astept morfologica de sem 2 pe 9 martie .
Tu unde mergi la dl.dc?la Filantropia sau la particular?
21+
Irina01.06 spune:
Si eu mi-am facut griji cu luatul in greutate si imi mai fac si acum in luna a noua. Am luat doar 10 kg si din luna a opta pana acum in luna noua am ramas tot cu astea 10 kg.
La 15 saptamani cred ca luasem 1 kg sau doua. Si eu am luat Elevit dar nu chiar in fiecare luna. Am luat din luna a 4, pana atunci am luat acid folic. Am si facut pauza cate o luna in luarea Elevitului.
Abia astept sa aflu cat a crescut bebe la ecografie.
Sarcini usoare!
Irina