dr Catalin Haiduc (7)
Raspunsuri - Pagina 5
mihaaa spune:
La multi ani azi de 1 Martie la toate gravidutzele! sa aveti o sarcina usoara si bebei sanatosi si frumosi!Va trimit un ghiocel si un pupik
21+
danaradu spune:
Mihaaa,multumim de ghiocei si urari,sa aveti o primavara frumoasa !
Eu merg la Medical City la dl dr. Voi merge si eu pe 10 martie la control iar pt morfo de trim II m-am programat pe 12 aprilie.La cine faci morfo de trim II ?
Irina , zic sa nu-ti faci probleme .Dr m-a linistit si pe mine luna trecuta in privinta greutatii si eu abia astept sa ajung sa vad daca poate sa-mi zica ceva despre greutatea lui bebe,pana acum mi-a zis de lungime ca-i ok,dar n-am intrebat de greutatea lui,ma gandesc ca se vede cate grame are,nu,chiar de e de nivelul zecilor de grame,macar sa stiu ca e in limite.
Mai comunicati-ne cand aveti noutati,mai facem schimb de impresii.
15+
mihaaa spune:
Eu fac morfologica la Filantropia la doctora Veduta,dl.dc ma trimis la ea ,la cea de primul trim.a fost super ok,ne-a tinut vreo ora la eco si vb frumos si explica tot,te intreaba daca ai inteles,daca ai nelamuriri,sunt multumita.
Iar de curand merg si la dl.dc tot la Filantropia pt ca nu am avut prb f mari,am mai mers eu la eco ca am vrut,dar el mi-a recomandat sa vin dupa morfologica de sem 2 la el din nou sa vada rezultatul.
Va
21+
ionela.n spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Irina01.06 Buna fetele, Eu urmeaza sa nasc la finalul lunii martie. Am mari emotii si frica si nerabdare. Urmeaza sa ma duc la consult cu d-nul Haiduc saptamana aceasta ca sa imi mai domolesc ingrijorarea. Ma nelinistete faptul ca deja am intrat in luna a 9-a si nu am mai luat deloc in greutate,am ramas la fel ca acum 4 sapt, total pana acum am luat 10 kg. Ma asteptam ca ultimele 2 luni sa iau mai mult in greutate dar mie mi se pare ca am stagnat. Sunt stresata ca la 32 de sapt bebelusul avea 1635 kg si ma tem sa nu aiba o greutate prea mica la nastere daca nici eu nu ma ingras. In rest nici eu nu cunosc tarifele care se dau la nastere. Am gasit asa niste preturi orientative si probabil o sa ma ghidez dupa ele. Cum se procedeaza in spital la nastere cu banutii: se dau inainte moaselor, anestezitului de catre mine sau se ocupa sotul de asta? Voi cum ati procedat? Multumesc, Irina |
ai PM de la mine
Nastere usoara!
Poze Raisa
crissa84 spune:
buna irina,
poate reusesti sa imi trimiti si mie cateva informatii despre tarife.am incercat sa iti trimit pm dar am vazut ca nu le accepti.
multumesc mult de tot
32+
Irina01.06 spune:
Hello,
Am fost la controlul de 36-37 saptamani si bebe e ok doar ca este mai micut, are 2,427 g, situandu-se in limita inferioara a greutatii bebelusilor conform varstei gestationale. Mai este si eroare ecografului plus sau minus 300g. Daca e cu plus nu ma ingrijorez daca e cu minus da. Eu mai am 3 saptamani si sper ca in aceste 3 saptamani sa mai ia bebe 400-500g. Doctorul m-a intrebat cat am avut eu la nastere, ce intaltime am, cum e sotul. Noi amandoi suntem cam slabuti, iar eu sunt si mignona.
Bebelusii care au sub 2,500 g sunt tinuti la incubator?
In rest am mai vorbit cu d-nul doctor si mi-a zis sa imi cumpar kitul de epidurala Braun, Perifix, sa imi fac bagajul de spital luand in considerare ceea ce scrie pe situl spitalului Filantropia iar cand ma apuca contractiile se ma duc la spital. Nu e nevoie sa il sun eu cand ma duc la spital deoarece il vor suna medicii de la camera de garda cand se apropie momentul nasterii. Mi-a spus ca de obicei se cam face epiziotomie, fapt pe care l-am aflat si de la cursurile de puericultura din Filantropia.
Toate cele bune!
Irina