dr Catalin Haiduc (7)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns nikoll25 spune:

Buna
Sunt o gravidutza de 33 sapt, voi naste tot cu dl dr haiduc, la sp filantropia. As dorii sa aflu si eu cam ce tarife se practica prin spital si cat la dr.
ms mult

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danaradu spune:

Irina, sa inteleg ca tu nu ai mai luat in greutate,dar totusi bebe a crescut.Inseamna ca in saptamanile astea de ti-au mai ramas mai adauga bebe ceva in mod sigur.Chiar sa ne tii si pe noi la curent la cat a ajuns bebe.Si eu imi fac griji cu luatul in greutate,dar citind ce ai scris ma mai linistesc putin pana sapt viitoare cand merg la dr.Eu la 16 sapt am luat cam 2 kg si mananc exact cat imi trebuie,adica nu mananc mai mult ca inainte,uneori chiar mai putin.

Sa-ti fie bebe asa cum iti doresti si nastere usoara!
PS.daca ai tarife mai actualizate mi le poti trimite si mie?
Multumesc!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Irina01.06 spune:

Se pare ca am mai luat 800-900 g, la ultima cantarire, ale mele si ale lui bebe cred, impreuna. Sa vedem acum pe ultimele 3 saptamani cat o sa mai iau.
Nici eu nu ma omor cu mancatul, ba din contra, mi se pare ca am mai putina pofta de mancare si nu mai imi place nimic. Ma asteptam ca acum in luna 9-a sa fiu mai mancacioasa. Oricum iau Elevit si Beroca (Calciu si Magneziu prescris de doctor).

Ciao, ciao!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaaa spune:

Buna Irina. Multumesc mult pt mesaj.Vreau sa te intreb cum se procedeaza cu aceste cursuri,am inteles ca la Filantropia sunt gratis, e adevarat?Si in ce perioada se tin?Cum se procedeaza ,trebuie sa merg sa ma inscriu inainte?
Ms mult .
Iti doresc un bb sanatos sa ia in greutate ,dar oricum eu zic ca e bine si la 2,5kg,pt ca daca e mai mic nasti mai usor din cate am intees,si a meu era la ultimul eco mai mik decat trebuia,acum ast pe 9 martie eco morfo de trim 2,mai avem 3 zie si abia asteptam sa il vedem.
Bebei sanatosi si nastere usoara la toate gravidutzele.

22+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iana_62002 spune:

Buna
Sunt o gravidutza de 25 sapt, voi naste tot cu dl dr. C. Haiduc, la sp. Filantropia. As dorii sa aflu si eu cam ce tarife se practica prin spital (moasa, anestezista, asistenta si cat la dr.???) cate persoane sunt inplicate la o nastere, cand se dau banutii inainte sau dupa nastre? Eu ma pregatesc pentru o nastere naturala, acum insa om vedea cum va fi......
Cine imi poate spune mai multe detalii despre nastere, de ce e nevoie la spital, pentru mine, pentru bebe, ec. Sunt la prima nastere si am ceva emotii..... si-a recoltat cineva celulele stem??? daca da, pute-ti sa-mi dati vreun sfat?
ms mult
mail - iana_62002@yahoo.com

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmenpit77 spune:

Iana vad ca esti la prima sarcina si ca ai multe emotii de aceea vreau sa te incurajez putin. Eu sunt la a 2 sarcina si tr sa nasc in mai cu d-l dr, dar ceea ce vreau eu sa-ti spun este faptul ca in 2006 am nascut tot cu dansul si am ff multumita.
Este un om deosebit si un foarte bun profesionist, deci voiam sa te asigur ca ai inaput pe cele mai bune maini.

Mergi la inceput

NEATA! LA MULTI ANI MAMICILOR! VA DORESC UN 8 MARTIE FERICIT SI NASTERE USOARA SI BEBEI SANATOSI!!!

22+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crissa84 spune:

La Multi Ani fetelor!
Sa aveti o primavara frumoasa si fericita!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iana_62002 spune:

Multumesc mult pentru raspuns Carmenpit77
Incerc sa fiu cat se poate de calma, de griji si emotii nu am cum sa scap.....totusi daca ai putea sa-mi zici ceva de tarife, cat si cui trebuie dat si cand? adresa mail; iana_62002@yahho.com

LA MULTI ANI MAMICILOR!!! O PRIMAVARA FRUMOASA PLINA DE FLORI SI SARCINI - NASTERI USOARE!!!

Mergi la inceput

Neata fetele! Noi am avut eco ieri si am aflat ca avem fetita,suntem f fericiti(mai ales eu).bebelina are 500g si e bine.
Ieri am fost si la cursurile de gravide ,pt cine e interesat,sunt gratis la Filantropia,in fiecare miercuri de la 17 la 19.

Sarcini usoare la toate gravidutzele!

23+

Mergi la inceput