dr Catalin Haiduc (7)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns anne81 spune:

Buna, gravidutelor!
Sunt si eu o pacienta a domnului dr. Catalin Haiduc si va urmaresc fiecare postare cu sufletul la gura. Acum sunt in 30 de saptamani, deci termenul se apropie - 20 sau 22 mai arata ecografia - , si sunt si eu foarte interesata sa aflu tarifele care se practica pt o nastere naturala la Filantropia.
Poate cele care au mai nascut acolo si cu domnul doctor - inteleg ca este cineva printre voi in aceasta situatie - ne poate spune si daca dl doctor vine la nastere la orice ora din noapte.
Va pup si va urez sarcini si nasteri usoare!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns yellowella spune:

Buna!
Va citesc de ceva timp, dar abia acum m-am hotarat sa scriu.
Sunt pacienta dr. H, am 21 saptamani.
V-as ruga sa-mi spuneti cand incepe un nou modul al cursurilor de la Filantropia.
Multumesc frumos!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaaa spune:

buna.Un nou modul a inceput ieri,dureaza 4 miercuri de la 17 la 19.Probabil urmatorul o sa fie dupa 4 sapt cand se termina asta.

23+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmenpit77 spune:

Anne nu pot sa-ti spun ca din ce am auzit vine sa asiste la orice ora din zi si din noapte nu stiu mai multe amanunte pt ca eu am cezariana.
Multa bafta!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anne81 spune:

Multumesc frumos pt raspuns, Carmenpitt! Nu te mai intreb cum ai ajuns sa faci cezariana, probabil ca s-a impus si nu a fost la cerere, ca asa ceva am inteles ca este imposibil la Filantropia.
As mai fi avut si eu o nelamurire, poate ma ajuta fetele care au facut deja ecografia morfologica de 32 de saptamani. Desi la primele doua eco morfologice, dl dr m-a trimis in spital la dna dr Veduta, pt aceasta a treia a spus ca mi-o va face dumnealui la Medical City. Este cineva care se regaseste in situatia mea si daca da, cum a decurs aceasta ecografie - a fost mai amanuntita decat cele pe care le face dl dr de obicei- si a inclus apoi si un control pe masa? Ca pe mine nu m-a controlat niciodata pe masa, nici macar cand am mers cu analizele preconceptionale, cu multe luni inainte sa raman insarcinata.
Reinnoiesc rugamintea mea pentru fetele care au nascut de curand cu dl dr si poate ne citesc sa imi comunice niste tarife pt nastere in Filantropia. Adresa mea de mail este helena_hispanica@yahoo.es. Cu multumiri anticipate.
Multa sanatate tuturor!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madutza_bra spune:

pupici fetele!
Sa aveti o primavara frumoasa!

Am nascut acum aproape 1 luna, prin cezariana. Dl doctor s-a purtat impecabil cu mine. Abia in ziua externarii a acceptat ceva de la mine, pana tunci am alergat si eu si sotul dupa el si ne-a refuzat pe amandoi.
La asitente am dat imediat dupa nastere, ca inainte nu am avut timp, iar la anestezist inainte. La neonatolog tot in ziua externarii.

Nu am apucat sa scriu inca povestea, dar toata lumea este f draguta, mai putin infirmierele , care cersesc banuti. Conditiile f bune, curatenie, mobilierul s-a pastrat f frumos de acum 2 ani cand a fost renovat. cat am stat la terapie intensiva 1 zi s-a spalat de 2 sau 3 ori pe jos.
Pe salon, daca nu e aglomeratie si mama este in forma iti poate da bebelusul in camera. Eu am tinut fata si peste noapte in camera. am prins o seara s afiu singura in salon. Nu se lasa bebelusii la ora de vizita.
Nici nu stiu ce sa va mai povestesc, Daca mai doriti info intrebati.
Eu am avut ceza programata pt ca si prima nastere tot ceza a fost.

Povestea nasterii

Mada, mami fericita si implinita de Cristian Andrei - 29.12.2008 si Catalina Ioana - 15.02.2011

Poze

---------------------------------------------
Ceea ce nu te doboara , te intareste!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns BraveGirl spune:

Anne, la 32 de sapt este d efapt biometrie si nu morfologie. Adica se masoara dimensiunile lui bebe. Este ceva mai amanuntita decat o eco normala, dar nu ca o morfologie.

==========
Corina
Mami de Arianna Maria (18.11.2008) si Patrick Stefan (16.10.2010)

POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iana_62002 spune:

Buna fetelor!!!
Eu pe 29 martie am programata ecografia de 28 de saptamani la d-ul dr. Haiduc la Medicalcity, puteti sa-mi spuneti mai multe in ce consta aceasta ecografie? Revin cu rugamintea mea de ceva vreme, cu siguranta unele dintre voi sunt deja mamici care au trecut prin nastere, puteti sa-mi trimite-ti pe mail ce tarife se practica la nastere naturala (asa cel putin ma pregatesc sa nasc). iana_62002@yahoo.com
Va multumesc anticipat!!!
santate multa la bebei si mamicile lor dar nu in ultimul rand si la tatici!!!!

inca ceva...... e cineva care face gimnastica prenatala sau masaj? daca da unde? referitor la scoala viitoareleor mamici urmatorul curs sa inteleg ca incepe pe 7 aprilie? se tine o data pe saptama in ziua de joi? cursul este gratis?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaaa spune:

Cursul este gratuit,se tine o data pe sapt ,miercuri,de la 17-19.Luna asta a inceput pe 9,cred ca in aprilie incepe pe 6 prima miercuri din luna.

23+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns yellowella spune:

eu merg la gimnastica prenatala, la Studio Pronatalita, instructor Ramona Rosu.D-l doctor mi-a recomnadat sa merg aici. Este un tip de miscare de care sunt foaret incamntata, ma simt foarte bine de cand fac miscare si am scapat total de durerile de spate. Va recomand tuturor celor care va permite starea de sanatate si situatia financiara.costa 270 ron/10 sedinte.

Mergi la inceput