dr Catalin Haiduc (7)

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns crissa84 spune:

buna fetelor,
cele care ati nascut cu dl dr,va rog ajutati-ma si pe mine cu tarifele pt nastere.timpul trece repede si as vrea sa stiu ce ma asteapta
las si adresa mea de email,ca nu stiu daca pot primi pm: crissa_geo04@yahoo.com
multumesc foarte mult

27+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danaradu spune:

Va urmaresc de vreun an de zile de cand m-am hotarat sa raman insarcinata si m-ati convins sa-l aleg pe dr.Haiduc.Ma felicit pt alegerea facuta !
Vad ca viitoarele mamici nu prea sunt active pe forum ca cele de anul trecut.
Am o intrebare: a nascut cineva la Euroclinic cu dr.Haiduc?Daca da,cum a fost ,ati nascut si v-a uitat acolo,sau a mai trecut si a 2-a zi pe la voi,ma gandesc ca dumnealui sta totusi mai mult la Filantropia.

10+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Irina01.06 spune:

Buna,

Si eu as dori sa stiu tarifele pentru nastere cu d-nul Catalin Haiduc. Daca se poate sa imi trimita cineva care le stie pe adresa mea ynad19@yahoo.com.
Eu o sa nasc la Filantropia, as dori sa merg pe varianta nasterii naturale dar nu se stie.
Cat este nasterea naturala? Dar cezariana?
La anestezist cat se da? Se da inainte, dupa? Cine da? La moase? La neonatalog? Eu nu am deloc experienta cu spitalele si cred ca sunt cam stangace la procedurile astea.

Mai am si alte intrebari:
Cum este d-nul Haiduc la nasterea naturala? Vine doar in momentul expulziei, e posibil sa nu vina deloc si sa nasti doar cu moasa?

Multumesc si astept cu nerabdare raspunsurilor fetelor care au trecut deja prin aceasta etapa.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Petit_bebe spune:

Salut gravidutelor. Sunt o fosta pacienta a domnului dr. Am nascut anul trecut prin aprilie si vreau sa va linistesc si sa va asigur ca va face tot ce poate pentru ca voi sa aveti o nastere cat mai usoara. Cat despre tarife nu va faceti griji, fiecare da cat poate si cat considera. Comportamentul lui va fi acelasi indiferent de suma sau de pacienta.
Nastere usoara!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elenya83 spune:

IRINA 01.06 te rog frumos imi poti spune ce anume trebuie pt a ma prezenta cu sotul meu la cursul de puericultura de la Filantropia? Pur si simplu merg maine la ora 17 acolo si atat? Merci mult!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Irina01.06 spune:

Buna,

Da..pur si simplu te prezinti la FIlantropia, in sala Amfiteatru.
Ar fi indicat sa nu ajungeti mai tarziu de 17 pentru ca e aglomerat si la un moment dat nu mai sunt scaune suficiente si pentru cei care ajung dupa 17.00.
Sper sa ajung si eu azi, am un o programare la un Eco, la ora 18.00 in alta parte.

Toate cele bune!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ioana_pisi spune:

buna fetelor, sunt si eu pacienta dr-lui haiduc si gravidutza in 38 de sapt..sunt f multumita de dansul.am o rugaminte la voi, se poate sa imi trimiteti va rog tarifele de la filantropia? dr, moasa, amestezist, neonatolog, asistente si ce mai sunt pe acolo? multumesc mult si tineti-mi pumnii!!!voi naste natural...cat mai curand sper...rabdare nu mai am..

va pup si va multumesc pt acest topic minunat.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ioana_pisi spune:

ups am uita sa dau email-ul ioanacmaria@yahoo.com

multumesc inca o data

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Daisy80 spune:

Salut fetelor, daca aflati tarifele sa mi le trimiteti si mie, va rog, pe adresa de e-mail laur_dbl@yahoo.com. Multumesc frumos!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lionbaby spune:

buna fetelor..sunt insarcinata in 19 sapt si vreau sa va cer un sfat..m-am hotarat sa merg la dl dr haiduc, dupa ce am aflat ca doctora la care am fost pana acum ma poate asista doar la o clinica privata, unde nu-mi pot permite financiar sa nasc. Intrebarea mea este daca ma mai poate primi avand in vedere varsta sarcinii..mentionez ca intentionez sa-mi fac programare la medical city la dansul in martie,dupa ce fac eco morfofetala la dr steriu(am proogramare pe 07.03). Ultimul control l-am avut luni 07.02 si mi s-a facut eco de trim II fara morfologie care m-a costat 350 ron. Aveti idee daca ma duc a 2 a zi dupa morfofetala imi mai face si el eco?
astept un raspuns..multumesc!

Mergi la inceput