dr Catalin Haiduc (7)
Raspunsuri - Pagina 28
Camica_24 spune:
Sensibila, tu ai nascut greu fetita? Adica ai mai avut dureri sau te-au bagat direct la cezariana?
39+3
carmenpit77 spune:
Camica si eu am nascut prima fetita la 41 de saptamani tot cu Haiduc si datorita faptului ca nu voia sa iasa mi-a facut cezariana.
Acum ma pregatesc pt a 2 si vreau sa-ti spun ca sunt programata marti, deci dc vi miercuri o sa ma gasesti acolo
Albinutzzza spune:
Camica, Haiduc nu face cezariana decat daca conditiile o impun. Stai linistita ca va lua cea mai buna decizie pentru tine si pentru bebelina ta.
daca te mai pot ajuta cu ceva....
Carmen,multa bafta. O sa iti tin pumnii. Cand poti sa mai intri sa ne zici cum a fost.
Pupici la burtici!
sensibila spune:
Camica_24 - te las pe tine sa decizi daca a fost greu sau nu dar, cu siguranta a meritat din plin.
M-a internat la ora 8.
A incercat sa imi faca decolare de col manuala si nu a fost nici un rezultate.
Pana la ora 12 am stat pe saloane la infertilitate, nu stiu de ce.
A poi m-au mutat jos la sala de travaliu desi eu nu aveam absolut nimic. Constactii si dilatare 0.
Era in ziua respectiva o dr care era sefa de tura casa zic asa si zice ca sa ma vada si ea.
Si incearca sa imi faca din nou decolare de col, de am zis ca mor, colul meu repet, fiind foarte lung si foarte inchis.
De aici au inceput sangerarile de la delorarea facuta de doamne. Si niste dureri infernale.
Am stat cu dureri de la ora 13-14 pana pe la ora 20.
Precizez ca nu mancasem nimic de 24 de ore si imi ziceau nici sa nu beau nimic, dar recunosc ca am baut ca altfel nu rezistam.
La ora 20 cand nu mai puteam de dureri si timp de 6 ore ma plimbasem numai pe holuri pt ca nu puteam sa stau nici jos nici culcata nici nicum, cel mai bine imi era sa ma plimb.
Dar nu m-am plans, deaia saracul haiduc nici nu a stiut.
Doctorita respectiva stia ca a vazut cand a facut deloarea de col si cand venea sa ma mai controleze. Era un chin sa ma asez jos si sa ma controleze.
Deci la ora 20 o vad ca vine in salonul unde asteptam ca ma scosesera din sala de travaliu ca doar nu aveam de ce sa fiu acolo, si vine cu o pensa rupta in 2 sa imi taie mebmranele. Am zis ca ineebunesc numai cand a bagat degetul dar sa ma bage si pensa aia. Pur si simplu nu avea loc.
Nu mi-a taiat membranele pt ca nu a ajuns, colul fiind f lung.
Apoi vine omoasa sa imi puna pe burta centura aceea de stres pt bebe. Si nu ii gasea inima, am zis ca innebunesc.
In fine pe la ora 21 imizice dr Haiduc ca e de acord doctorita respectiva s aimi faca cezariana dar trebuie sa mai asteptam sa nu se intoarca nu stiu ce profesor, de parca faceau ceva ilegal.
Si asta pt ca, cica nu existau motive sa imi faca cezariana.
Si la un momentat dat imi spuneam ca ramane pe maine, si atunci i-am zis lui Haiduc ca stau cu durerile alea de atatea ore pana maine eu nu mai stau, clar. Atunci a inteles el , saracul, ce dureri aveam
Stia ca sarcina e obtinuta prin Inseminare si i-am zis ca nu vreau sa i se intample ceva bebelusei.
In fine la ora 22 m-au pregatit pt cezariana si la 22.45 s-a nascut steluta mea norocoasa.
Eu am iesit din operatie la ora 00 pt ca o ora s-au straduit sa imi dezlipeasca placenta de uter, atat era de lipita.
Haiduc a recunoscut singur ca nu nasteam natural niciodata.
Ceea ce este foarte ciudat ca nici un ecografist din cei N la care am fost nu a vazut ca placenta e lipita de uter
Am fost la Herghelegiu de 2 ori, m-a vazut Veduta de la filantropia de vreo 3 ori exactspre sfarsit si am mai fost si la altii.
M-a vazut si Haiduc in fiecare saptamana spre sfarsit, dar el saracu ce s avada pe ecograful ala din sla de control.
Placenta este si motivul pt care bebelina mea nu s-a dezvoltat cum trebuie. Era ronosticata sa se nasca la 3500 si s-a nascut la 2900 g.
La 32 de saptamnai avea intarziere de crestere de 4 saptamani la abdomen si femur. Dar nimeni nu a zis de ce.
Asa ca asa am nascut eu.
Insa Doctorului Haiduc nu am ce sa ii reprosez. Sincer.Daca ar fi sa mai fac un bebe , tot cu el as naste.
de Steluta Norocoasa Gia Darria nascuta pe 10.03.2010
IAD3 reusita 16.06.2009 cu Dr Anca Moisa (IAD1 nereusita, IAD2 avort menstrual)
Povestea Giei - nasterea stelutei noastre norocoase
Atat sunt de mare !
www.petitieonline.ro/petitie-p42643046.html " target="_blank">Spuneti NU abuzului sexual fata de minori!
www.pethelp.ro/" target="_blank"> Carucioare pentru animalute
"Copii trebuie crescuti pentru ei, nu pentru parinti." N. Iorga
"Un copil poate oricand sa-l invete pe un adult trei lucuri: cum sa fie multumit fara motiv, cum sa nu stea locului niciodata si cum sa ceara cu insistenta ceea ce-si doreste"
lavi02 spune:
Sensibila, placenta e normal sa fie lipita de uter, altfel n-ar avea cum sa hraneasca copilul! E conectata la vasele de sange ale uterului, pe acolo vine "mancarea" la copil. Rau e cand apare "dezlipirea (de uter) a placentei", atunci sangele in loc sa mearga la placenta curge afara iar copilul nu mai primeste oxigen si hrana. Deci nu au ecografistii nici o vina, probabil doar s-a dezlipit mai greu la tine, dupa scoaterea copilului.
Sa-ti traiasca si sa creasca mare si sanatoasa!
Camica_24 spune:
Buna fetelor,
Va multumesc mult pentru raspunsuri, sfaturi si incurajari! Sunt constienta ca la fiecare femeie este diferit asa ca voi incerca sa nu imi fac griji inainte de vreme Sper doar sa trec cu bine si fetita mea sa fie sanatoasa!
carmenpit77 iti doresc sa ai o nastere usoara si bebelina sanatoasa! Eu vin doar pentru consultatii miercuri, daca nu vine ceasul pana atunci. Probabil in functie de cum voi fi miercuri dl dr va decide ce e de facut.
Va pup si va doresc nasteri usoare si tot ce e mai bun!!!
39+4
sensibila spune:
lavi02 - Placenta mea era perfect lipita de uter pe toata suprafata ei.
Nu se putea intinde.
Era foarte tare si foarte imbatranita si mi-a zis ca o putea pune in cui si statea exact la fel.
Foarte rigida si ca nu o puteam elimina niciodata.
De Haiduc mi-a zis clar ca nu aveam cum sa nasc natural niciodata.
Atata s-au chinuit s ao scoata incat eram vanata de 2 palme in jurul operatiei, dar vanataie din aia neagra de s-a speriat si haiduc cand m-a vazut la o saptamana la control.
Atat sunt de mare !
www.petitieonline.ro/petitie-p42643046.html " target="_blank">Spuneti NU abuzului sexual fata de minori!
"Un copil poate oricand sa-l invete pe un adult trei lucuri: cum sa fie multumit fara motiv, cum sa nu stea locului niciodata si cum sa ceara cu insistenta ceea ce-si doreste"
Albinutzzza spune:
Buna fetelor!
Sensibila, am mai citit povestea ta. Intr-adevar cred ca au fost momente cumplite, dar e minunat ca s-a terminat cu bine. Cred ca trebuia sa astepte parerea prof. Peltecu care este seful clinicii. fara acordul lui nu se fac cezariene.
Fetelor, cum am mai spus..aveti incredere in el si mergeti pe mana lui. Va face intotdeauna tot ce e omeneste posibil.
Pupici!
mando spune:
Povestea Sensibilei reprezinta cea mai marea teama a mea. Imi pare rau ca in ziua de azi femeile sunt lasate sa sufere in halul asta doar de dragul de a naste natural. Si sora mea a nascut la Filantropia anul trecut si a patit exact acelasi lucru: s-a internat la 8 dimineata si a stat in travaliu pana a doua zi la 9:30 cand a nascut natural o fetita minunata. A stat 24 de ore nemancata si nebauta. Dupa parerea mea este inuman, si din pacate voi trai cu aceasta frica pana voi naste sperand ca in cazul meu nasterea va decurge normal... vorba romanului speranta moare ultima :(. Ma bucur enorm cand citesc aici povesti de la proaspete mamici care au avut o nastere fara probleme si incidente neplacute
sensibila spune:
mando - sa nu dramatizam.
Prin orice ai trece, a doua zi nu mai tii minte.
Totul e sa ai beblul sau bebela sanatoasa.
Dr haiduc , poti sa fii sigura ca v-a face tot posibilul sa iti fie bine.
Iar in cazul meu nu cred ca s-a obtinut nici o aprobabre de la un profesor, s-a mers pe langa.
A si iar o chestie de specificat, cel miai tare argument a fost ca haiduc a vb cumama care i-a explicat ca a patit aceeasi chestie numai ca la ea se declansase travaliul si nu ieseam. Si asta in 1980 si i s-a facut cezariana ca altfel murea.
Se poate sa fie si ceva genetic
Cel putin , ulterior , dr Haiduc i-a dat dreptate mamei mele si i-a zis ca mare dreptate a avut.
Dar doctorita respectiva pe care eu sincer am poreclit-o Zgripturoaica - iti zambea dar nu te ajuta cu nimic - nu isi dadea acordul daca dupa 7 ore putea sa imi taie membranele, urma sa mai urmeze cateva ore bune de travaliu avand in vedere ca aveam colul inchis perfect. contractii si dilatatie ZERO
ATUNCI CU SIGURANTA M-AR FI APUCAT DISPERAREA
Atat sunt de mare !