dr Catalin Haiduc (7)
Raspunsuri - Pagina 29
lavi02 spune:
Mando, la sora ta mi se pare inuman ca n-au lasat-o sa manace si sa bea, pentru care motiv??? Eu am baut o sticla de 2l de apa in fiecare din travalii, toate gravidele aveau sticla de 2l la ele. Si am mai mancat si biscuiti cu ciocolata.
mando spune:
Ea a fost dilatata 5, si asa a stat aproape toata noaptea, asa ca a stat in sala de nasteri asteptand sa se intample minunea din moment in moment... din acest motiv nu a avut la ea nici mancare nici apa. Ahhh: si iarasi nu mi se pare normal ca timp de 24 de ore sa nu poata sa o vada nimeni, nici macar sotul ei(este adevarat ca era in sala de nasteri, dar totusi 24 de ore mi se pare mult). Poate este adevarat ce zice Sensibila ca dramatizez: dar eu am vorbit cu ea la telefon toata noaptea si mi se rupea sufletul numai cat o auzeam...
Bucuria mea este ca am dat peste acest forum unde am auzit si povesti fericite, si tind sa cred ca sora mea a avut un foarte mare ghinion(am inteles ca in seara aceea au nascut 30 de mamici, deci asta poate explica faptul ca a fost lasata sa sufere atat fara sa fie bagata in seama).
Albinutzzza spune:
Neatza fetele!
Mando la ce spital a nascut sora ta?
Doamne in ce tara traim... ma apuca groaza!
Pup burticile!
carmenpit77 spune:
Sensibila dar de ce te tot ghinuia doctorita aceea cu controalele ei, haiduc nu era in spital?
Si trebuia sa-i spui ce ai patit inca de la inceput ca poate nu te mai chinuia atat. Totul e bine cand se termina cu tine dar totusi ramai cu niste amintiri nu tocmai placute nu?
iana_62002 spune:
Buna, fetelor!!!
Ieri am fost la control la d-ul dr. Haiduc la Medical City. Toate analizele au fost ok. Bebele e sanatos, voinic, creste-crestem ca pe drojdii!!! Acum avem 3kg.100gr si mai avem de crescut inca cel mult 3 saptamani!!!
La momentul actual cica am inca colul lung si bine inchis....deci mai asteptam....
nota: D-ul dr. Haiduc pe 18 iunie intra in concediu......asa ca cine naste dupa data asta probabil vom fi preluate de catre d-ul dr. Popescu (asa mi-a zis mie) Eu am termenul pe 21 iunie....poate cine stie am noroc si i-l mai print pe ultima suta de metri.....
Intrebare: de acum incolo o sa ma vad in fiecare saptamana cu d-ul dr. la spitalul Filantropia. Se face de fiecare data controlul pe masa, adica verifica colul cum e???
Toate cele bune, burtici!!!
36+3
Camica_24 spune:
Buna fetelor,
Iana, eu am fost in fiecare saptamana cand la Medical City cand la Filantropia; mie mi-a facut control pe masa de fiecare data (sa vada cum e colul) si ecografie sa vada daca a mai crescut bebelina si cu cat si sa imi vada cantitatea de lichid. Cam atat... Daca mai ai intrebari, raspund cu mare placere! Pupici
Va doresc tot ce e mai bun!
39+5
Albinutzzza spune:
Iana mie, la fel ca si lui Camica imi facea control pe masa si eco..eu ma duceam cam din 3 in 3 zile in ultima sapt jumate. De fiecare data ma intreba daca am avut contractii si daca il simt mereu pe bebe. Mi-a mai zis ca daca se intampla sa nu-l mai simt o perioada sa vin la spital.
Pup!
Albinutzzza spune:
Iana, o sa faci un grasunel dragalas. Stefan avea 2800 gr la 36 de sapt. Hi Hi Hi!
dianaemma spune:
Buna dragi mamici si burtici,
Am fost la control luni 23.05 si l-am intrebat pe dl doctor cand are concediu si mie mi-a transmis ca pe 21 iunie intra in co si pe 29 se intoarce. Sincer Iana si eu am termen pe 21 iunie dar sper ca pana atunci sa nasc deoarece luni cand am mers la control mi-a zis ca colul meu se pregateste. sa vedem alte detalii luni pe 30 ca de acum mi-a spus ca vrea sa ma vada in fiecare sapt.control a fost si pe masa si la ecograf. cica bebelusa mea are 2700 la 36 sapt.
luni voi avea 37 sapt si sper sa il prind pe dl doctor cand nasc :)
multumesc sensibila pt povestea ta!
sanatate multa voua si bebelusilor.
cu drag,
Dianaemma
iana_62002 spune:
Buna, fetelor!!!
Va multumesc din suflet la toate care mi-ati raspuns la intrebari!!!
Va pup pe burtici si va doresc sarcini/nasteri usoare la toate!!!
seara buna, Iana.
36+4