dr Catalin Haiduc (7)

Raspunsuri - Pagina 27

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Albinutzzza spune:

Buna Crissa,

la controlul de 6 sapt mie mi-a facut eco abdominala sa vada cum e uterul, control pe masa si recoltare pentru papanicolau. In rest, mi-a raspuns la intrebari, mi-a prescris anticonceptionale. F dragutz ca intotdeauna.
Daca mai ai si alte intrebari, nu ezita.
Multa sanatate tie si bebeului si muuuuult laptic!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crissa84 spune:

Multumesc mult de tot Albinutza :)
Toate cele bune.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Camica_24 spune:

Buna fetelor,

va urmaresc zi de zi... Ma gandesc din ce in ce mai mult la nastere sper sa fie bine... Maine merg la consultatii la Filantropia si sa vedem cat mai am de asteptat... Multumesc mamelor pentru toate sfaturile si povestile frumoase!

Nasteri, sarcini usoare si copii sanatosi !

39+2

Mergi la inceput

Buna fetelor!

Camica..iti tin pumnii pt maine. Sa ne spui cum a fost. De nastere sa nu iti fie frica..esti pe cele mai bune maini. O sa vezi ca o sa ai si tu o nastere usoare marca Haiduc.
Pup burticile si mamicile!

Mergi la inceput

Buna fetelor,

Multumesc Albinutzzza pentru incurajari, sa te auda Dumnezeu!
Am fost azi la consultatii si dl dr mi-a zis ca nu este pregatit colul meu sa nasca, deci fetita mea inca mai vrea sa mai stea in burtica... In rest e bine, am lichid destul si fetita mea nu a stagnat - a mai pus 100g desi e mai micuta (are doar 2900g), dar nu ma ingrijoreaza asta, daca ea e bine! Zicea ca am colul destul de lung si m-a chemat saptamana viitoare tot miercuri la Filantropia daca nu nasc pana atunci (foarte probabil sa nu). Asa ca sunt in asteptari si sa zicem ca mai am un pic de timp avand in vedere ca fac 40 sapt abia Duminica.

Va pup si va doresc toate cele bune, nasteri si sarcini usoare!

39+3

Mergi la inceput

Buna fetelor!

Camica ma bucur ca esti bine si ca bebelina a luat in greutate..ii trebuie fortze pentru marea intalnire. In rest totul e gata? Bagajul e facut?
Pupici!

Mergi la inceput

Buna Albinutzzza, bagajul e facut de muuuult! Sper din toata inima sa fie bine si sa nu trebuiasca sa-mi provoace nasterea... Dar mai am de asteptat pana pe la 41 de saptamani (abia dupa cred eu ca am motive sa imi fac griji nu?)

Eu sincer daca imi vine ceasul sa nasc nu stiu unde anume trebuie sa merg intai la Filantropia (unde anume in spital trebuie sa ma prezint intai?)...

Mergi la inceput

Emotiile astea...ne dau batai de cap.
Daca te apuca contractiile si sunt cam la 10 min de duci la spital la camera de garda, cum intri pe usa in partea stanga, langa garderoba. Acolo ori te vede un doctor ori il suni pe dr. Eu m-am dus dimineata si dupa ce le-am spus celor de la camera de garda ca sunt in travaliu mi-au spus sa imi sun doctorul. Alte nelamuriri mai ai? Ce pot sa iti mai spun este sa incerci sa iti pastrezi calmul si sa nu te panichezi.
Pup!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sensibila spune:

Camica_24 - daca nu nasti pana la 40 de saptamani eu stiu ca nu e ok.
Si ca trebuie provocata nasterea sau facuta cezariana pentru ca altfel nu a vut sa iasa.

Si eu am nascut cu Dr Haiduc la 40 de saptamnai si 3 zile prin cezariana.

Tot o fetita si tot micuta la 2900 g si 51 cm dar foarte sanatoasa .

A recuperat f bine si acum are 1 an si 2 luni si 10800 g si 81 c

O sa fie f bine, stai linistita

de Steluta Norocoasa Gia Darria nascuta pe 10.03.2010
IAD3 reusita 16.06.2009 cu Dr Anca Moisa (IAD1 nereusita, IAD2 avort menstrual)
Povestea Giei - nasterea stelutei noastre norocoase
Atat sunt de mare !
www.petitieonline.ro/petitie-p42643046.html " target="_blank">Spuneti NU abuzului sexual fata de minori!
www.pethelp.ro/" target="_blank"> Carucioare pentru animalute
"Copii trebuie crescuti pentru ei, nu pentru parinti." N. Iorga
"Un copil poate oricand sa-l invete pe un adult trei lucuri: cum sa fie multumit fara motiv, cum sa nu stea locului niciodata si cum sa ceara cu insistenta ceea ce-si doreste"

Mergi la inceput

Multumesc mult Albinutzzza si sensibila pentru sfaturi!

Mergi la inceput