dr Catalin Haiduc (7)

Raspunsuri - Pagina 23

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns madutza_bra spune:

Citat:
citat din mesajul lui iana_62002

Buna, fetelor!!!
Am si eu niste intrebari, in special pentru mamici!
Pentru maternitate e nevoie de pompa pentru nasuc bebe, pompa pentru san, biberoane? Am de toate astea in maternitate sau am nevoie de ele cand vin acasa? Daca voi alapta natural mai e nevoie de biberoane?

Ce fel de epidurala trebuie cumparata pentru nastere?? La farmacie ma intrebat si nu stiam sa-i raspund......mie dr. mi-a zis sa cumpar doar "Kitul de epidurala" doar ca farmacista nu a auzit de asa ceva.... Oricum pe 17 mai am intalnire cu d-ul dr. Haiduc si il mai intreb o data cum trebuie sa formulez corect intrebarea! :)

multumesc anticipat!!! Iana

35 saptamani

Pt bebe, in maternitate e nevoie doar de pampers (cam 8-10 buc/zi), servetele umede si bepanthen. Mai nou daca le duci hainute il imbraca pe bebe cu hainutele tale. Daca nu ii tin infasati. Majoritatea erau infasati cand am nascut eu.
Pompa pt san, biberoane si pompita pt nas ai nevoie acasa si daca alaptezi.
Trusa de la farmacie este Braun. Eu am avut ceza si am cerut la farmacie trusa rahi-epidurala Braun.

Sanatate multa! Si nastere usoara!

Cozonacelul meu, Cristian Andrei
Buburuza mea, Catalina Ioana

Mada, mami fericita si implinita de Cristian Andrei - 29.12.2008 si Catalina Ioana - 15.02.2011

Poze

---------------------------------------------
Ceea ce nu te doboara , te intareste!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmenpit77 spune:

Madutza adica ai facut cezariana si anestezia ti-ai cumparat-o singura? Poti sa-mi spui si mie cat a costat?
ieri am fost si eu la dl dr si intradevar era ff ocupat. L-am asteptat mai mult decat deobicei, noroc ca a apucat sa ma vada pt ca apoi iarasi a plecat.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mikymirror spune:

Buna tuturor!
A trecut ceva vreme de cand nu am mai scris insa am urmarit intotdeuna discutiile voastre.

pentru carmenpit: stiam ca dl.dr.este ocupat insa din cate inteleg deja se ajunge foarte greu la el.Vrei sa spui ca ai avut programare si de-abia te-a primit?! intreb pentru ca eu am programare la filantropia peste doua saptamani pentru morfologia fetala de trim II si as fi vrut sa merg la dl.dr. sa se uite peste rezultat...dar in conditiile acestea....ma gandeam ca ar avea timp intre programari....

voi cum ati procedat?

va pup, mamici si viitoare mamici!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madutza_bra spune:

Citat:
citat din mesajul lui carmenpit77

Madutza adica ai facut cezariana si anestezia ti-ai cumparat-o singura? Poti sa-mi spui si mie cat a costat?
ieri am fost si eu la dl dr si intradevar era ff ocupat. L-am asteptat mai mult decat deobicei, noroc ca a apucat sa ma vada pt ca apoi iarasi a plecat.

mi-am cumparat doar kit-ul pt anestezie, seringa si diverse furtunele care mai erau pe acolo..cam horror, mai bine nu le studiam, un milion si ceva. Anestezicul proipriu-zis ti-l dau in spital, si il hotaraste medicul anestezist in functie si de greutrate.

Dl dr a fost f relaxat si inainte de operatie si in timpul operatiei, a vb cu mine. Am avut niste probleme la placenta , adik a fost f mica si chiar a venit si mi-a aratat-o

Cozonacelul meu, Cristian Andrei
Buburuza mea, Catalina Ioana

Mada, mami fericita si implinita de Cristian Andrei - 29.12.2008 si Catalina Ioana - 15.02.2011

Poze

---------------------------------------------
Ceea ce nu te doboara , te intareste!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iana_62002 spune:

Buna, fetelor!

Pe 17 mai am control la Medicalcity cu dl dr. Haiduc!
Intrebare: pentru controlul pe masa pentru recoltarea secretiei vaginale, etc....consult mai amanuntit, pot sa ma duc cu cateva firicele de par ??? adica sunt cam pudica de felul meu si nu stiu cum va reactiona dl. dr......daca ma epilez acum o sa fiu eritata pentru marti la control......nu stiu ce sa fac.... Am tenul deschis si parul e blond..... Stie careva cum e mai bine sa fac???

multumesc frumos!

35

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mikymirror spune:

Citat:

Buna, fetelor!

Intrebare: pentru controlul pe masa pentru recoltarea secretiei vaginale, etc....consult mai amanuntit, pot sa ma duc cu cateva firicele de par ??? adica sunt cam pudica de felul meu si nu stiu cum va reactiona dl. dr......daca ma epilez acum o sa fiu eritata pentru marti la control......nu stiu ce sa fac.... Am tenul deschis si parul e blond..... Stie careva cum e mai bine sa fac???

multumesc frumos!

35

buna,Iana

parerea mea este sa nu-ti faci probleme, dl.dr.va vedea ca esti o femeie ingrijita, iar cateva firicele nu il vor distrage de la meseria sa...in plus, va arata mult mai bine decat sa te duci cu o ditamai iritatia, daca spui ca ai pielea sensibila...

pup mamicile si viitoarele mamici.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iana_62002 spune:

Citat:
citat din mesajul lui mikymirror

Citat:

Buna, fetelor!

multumesc frumos!

35

buna,Iana

parerea mea este sa nu-ti faci probleme, dl.dr.va vedea ca esti o femeie ingrijita, iar cateva firicele nu il vor distrage de la meseria sa...in plus, va arata mult mai bine decat sa te duci cu o ditamai iritatia, daca spui ca ai pielea sensibila...

pup mamicile si viitoarele mamici.

buna, Mikymirror

multumesc frumos pentru raspuns si pentru incurajare!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mando spune:

Buna, este prima data cand scriu pe acest forum, dar v-am urmarit din umbra de mai mult timp.
Am si eu o intrebare pentru voi: S-a intamplat vreodata ca o graviduta care naste la Filantropia cu doctorul Haiduc sa doreasca neaparat cezariana? Credeti ca dr. Haiduc ar fi de acord ?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Albinutzzza spune:

Buna fetelor!
Nu am mai scris de mult. Ma bucur sa vad ca sunteti ok si pregatite de bebei.
Mando, din cate stiu eu, dl doctor e adeptul nasterii naturale si tot rasfoind forumurile am observat ca face cezariana doar atunci cand e necesar, nu la cerere. Iti este frica de nasterea naturala?

Pup burticile si mamicile!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Albinutzzza spune:

Buna fetelor!
Nu am mai scris de mult. Ma bucur sa vad ca sunteti ok si pregatite de bebei.
Mando, din cate stiu eu, dl doctor e adeptul nasterii naturale si tot rasfoind forumurile am observat ca face cezariana doar atunci cand e necesar, nu la cerere. Iti este frica de nasterea naturala?

Pup burticile si mamicile!

Mergi la inceput