dr Catalin Haiduc (7)
Raspunsuri - Pagina 22
Camica_24 spune:
Buna burtici si mamici,
Sper ca sunteti bine toate, eu maine fac 37 de saptamani si sunt pe ultima suta de metri... Sper sa fie bine... Am fost la consultatii la dl dr si totul este acum foarte bine. Am trecut de perioada aceea in care riscam sa nasc prematur. O sa va tin la curent cu starea mea si o sa va povestesc cum a fost... Acum sunt foarte emotionata si simt si putina frica dar sper sa trec cu bine peste toate...
Va pup mamici si burtici ! Sa aveti tot ce e mai bun!
anne81 spune:
Buna, actuale si viitoare mamici!
am ajuns si eu in 38 de saptamani,iar la controlul de 37 de saptamani dl doctor mi-a spus ca deja colul meu este pregatit de nastere! Marti si miercuri, fie ca urmare a controlului fie pt ca se apropie momentul - desi am DPN 22 mai - am eliminat si parti din dop, si de atunci stau cam pe ghimpi, pot naste oricand! Dl doctor mi-a spus sa ma prezint la maternitate daca mi se rupe apa sau daca am contractii la 10 minute. Partea cu contractiile nu o prea inteleg eu, pt ca pe timpul sarcinii eu nu am avut contractii false, mie mi se intarea burtica numai cand si acolo unde se misca bebe. Cele care ati mai nascut natural, la voi cum s-a declansat nasterea si cand ati stiut sa va prezentati la spital? si stiti cumva acele contractii la 10 minute carei dilatatii corespund? multumesc anticipat!
Camica_24 spune:
Buna fetelor,
am cumparat o trusa epidurala fara anestezic. Stiti cumva,dintre cele care ati nascut cu Dl. doctor Haiduc,trebuie sa cumpar si anestezicul separat? Ce v-a recomandat Dl.doctor? Va multumesc anticipat!
37+
sensibila spune:
Camica_24 - mie mi-a zis sa cumpar doar trusa.
Anestezicul il pune anestezistul. El stie ce si cum trebuie.
Eu pana la urma nu am avut nevoie de trusa , ca bebelina mea nu vroia sa ias anici cum si cu chiu cu vai pentru ca nu vroia o sefa de pe acolo, mi-a facut cezariana la 40 de saptamani si 3 zile
de Steluta Norocoasa Gia Darria nascuta pe 10.03.2010
IAD3 reusita 16.06.2009 cu Dr Anca Moisa (IAD1 nereusita, IAD2 avort menstrual)
Povestea Giei - nasterea stelutei noastre norocoase
Atat sunt de mare !
www.petitieonline.ro/petitie-p42643046.html " target="_blank">Spuneti NU abuzului sexual fata de minori!
www.pethelp.ro/" target="_blank"> Carucioare pentru animalute
"Copii trebuie crescuti pentru ei, nu pentru parinti." N. Iorga
"Un copil poate oricand sa-l invete pe un adult trei lucuri: cum sa fie multumit fara motiv, cum sa nu stea locului niciodata si cum sa ceara cu insistenta ceea ce-si doreste"
iana_62002 spune:
Buna, fetelor!!!
Am si eu niste intrebari, in special pentru mamici!
Pentru maternitate e nevoie de pompa pentru nasuc bebe, pompa pentru san, biberoane? Am de toate astea in maternitate sau am nevoie de ele cand vin acasa? Daca voi alapta natural mai e nevoie de biberoane?
Ce fel de epidurala trebuie cumparata pentru nastere?? La farmacie ma intrebat si nu stiam sa-i raspund......mie dr. mi-a zis sa cumpar doar "Kitul de epidurala" doar ca farmacista nu a auzit de asa ceva.... Oricum pe 17 mai am intalnire cu d-ul dr. Haiduc si il mai intreb o data cum trebuie sa formulez corect intrebarea! :)
multumesc anticipat!!! Iana
35 saptamani
anne81 spune:
Iana, mie dr Haiduc mi-a recomandat pt nastere kitul de epidurala Braun Perifix 750.
Auziti, fetele care ati mers mai des in ultima vreme la dl dr, cum vi s-a parut, fff ocupat? eu dupa fiecare intrevedere cu el raman cu aceasta impresie si cu o mare neliniste ca nu voi apuca sa nasc cu el. Si week/end/ul acesta mi-a spus ca va fi plecat ... ooof!
Anne, 38 de saptamani si 3 zile
Camica_24 spune:
Buna iana,
eu nu sunt mamica dar pot sa iti spun ca pe site-ul spitalului Filantropia nu figureaza toate aceste ustensile (biberoane, pompe)... Exista o lista cu cele necesare pentru maternitate. Voi atasa lista de pe site mai jos:
"Ce trebuie sa ai la tine cand te internezi ca sa nasti
Pentru mama: doua camasi de noapte (de preferat cele care permit alaptarea), doua prosoape de corp si unul de maini, sapun si periuta de dinti, tampoane igienice, un pachet de vata medicinala, lenjerie intima de schimb, papuci, sosete de schimb, halat.
Pentru copil: pampers = 6buc/zi (numarul mediu de zile petrecute in spital 2-3 zile), 1 tub de unguent fesier de tip BEPANTHENE (ideal sa contina dexpanthenol), un pachet de servetele umede, haine pentru momentul externarii, care trebuie sa fie spalate chiar daca sunt cumparate noi din magazin (body sau camasuta, costumas subtire de bumbac, caciulita si paturica). In cazul ca externarea se face in anotimpul rece va mai recomadam sa aduceti si un costum si o caciulita groasa.
Acte necesare pentru internare: buletinul sau cartea de identitate a mamei, adeverinta de la locul de munca care sa certifice plata asigurarilor de sanatate."
37+
Camica_24 spune:
Daca vreti mai multe informatii intrati pe link-ul http://www.spitalulfilantropia.ro/sectie_neonatologie.html
iana_62002 spune:
Buna seara, viitoare mamici si mamici!!!
Multumesc frumos Anne81, Camica_24 pentru raspunsuri!!!
o seara cat mai frumoasa si linistita! Iana