dr Catalin Haiduc (7)

Raspunsuri - Pagina 21

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Lore1983 spune:

Citat:
citat din mesajul lui yellowella

Dragi mamici,
am o intrebare: ce stiti despre vaccinul antitetanos? domnul dr. il recomanda? mi-a recomandat zilele acestea un dr. de familie sa-l fac si eu nu am auzit pana acum ca s-ar face la nastere. voi vi-l faceti?

De ce ti-a recomandat vaccin antitetanos? Eu am nascut in dec 2010 si nu stiu ca s-ar recomanda asa ceva. E prima data cand aud

LORE mami de VLAD ANDREI (20.12.2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iana_62002 spune:

Hristos A Invita!!!!

Salutare burtici si mamici!!!
Am revenit dupa o buna pauza, am fost plecata din tara de sarbatori (am avut primul zbor cu bebe!!! )
Deacum voi fi mai aproape de comentarile si sfaturile voastre!

32+

toate cele bune, sarcini si nasteri usoare!!!!

nota: stie cineva daca miercurea viitoare incepe un nou curs pentru viitorii parinti la Filantropia???? (eu am lipsit la ultimul curs de miercurea ce a trecut si as vrea sa-l parcurg in acest nou modul....daca incepe)

multumesc

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns valeria79 spune:

Buna!

Saptamana viitoare sunt programata la bitest, iar peste doua saptamani voi face ecografia de 12 saptamani la dr. Veduta(la Filantropia).
Puteti sa-mi povestiti si mie cum se desfasoara ecografia? poate participa si sotul meu?
Rezultatul de la bitest poate fi primit si pe email? sau trebuie ridicat personal de la clinica?
Multumesc tuturor care ma pot lumina in aceste probleme

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iana_62002 spune:

Buna, fetelor!!!
Azi m-am vazut cu dr.Haiduc la spital. Mi-a zis sa ma programez la o ecografie si pentru recoltare de secretie, la medicalcity.
Poate cineva sa-mi zica mai multe detalii cum decurge toata procedura?

33+

multumesc frumos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns yellowella spune:

Buna!Daca faci bitestul la Cytogenomic, rezultatul va fi trimis de cei de la laborator direct la spital.D-na dr. iti va face ecografia si va corela rezulatele de la test si eco. Sotul poate participa, eu am fost singura si chiar m-a intrebat de ce n-a venit si el.D-na dr. e foarte amabila si draguta, dar vorbeste cam incet. trebuie sa ciuliti urechile ca sa auziti ce spune.
daca te mai pot ajuta cu ceva, sunt aici

Citat:
citat din mesajul lui valeria79

Buna!

Saptamana viitoare sunt programata la bitest, iar peste doua saptamani voi face ecografia de 12 saptamani la dr. Veduta(la Filantropia).
Puteti sa-mi povestiti si mie cum se desfasoara ecografia? poate participa si sotul meu?
Rezultatul de la bitest poate fi primit si pe email? sau trebuie ridicat personal de la clinica?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ionela.n spune:

Buna burtici si actuale mamici
Poate sa imi spuna careva la ce interval trebuie mers iar la control la dr. H, dupa nastere? Eseea, tu ce zici?
Cred ca as vrea sa ii fac o vizita la medical city, sa vad daca totul e ok.
Sarcini usoare sa aveti si bebei cuminti si sanatosi

Ps: Lore, ce mai faci? Da-mi si mie pe privat daca vrei id-ul tau de mess sau de FB
Imi doresc sa cunosc si eu vreo mamica care sta prin zona mea, sa iesim impreuna cu bebeii

Poze Raisa
www.facebook.com/album.php?id=1530496981&aid=2075301 #" target="_blank">Poze Raisa - facebook

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns valeria79 spune:

Multumesc mult! E tare bine cand cineva are raspunsuri la intrebarile mele

Citat:
citat din mesajul lui yellowella

Buna!Daca faci bitestul la Cytogenomic, rezultatul va fi trimis de cei de la laborator direct la spital.D-na dr. iti va face ecografia si va corela rezulatele de la test si eco. Sotul poate participa, eu am fost singura si chiar m-a intrebat de ce n-a venit si el.D-na dr. e foarte amabila si draguta, dar vorbeste cam incet. trebuie sa ciuliti urechile ca sa auziti ce spune.
daca te mai pot ajuta cu ceva, sunt aici
Citat:
citat din mesajul lui valeria79

Buna!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns draguta_23 spune:

Citat:
citat din mesajul lui ionela.n

Buna burtici si actuale mamici
Poate sa imi spuna careva la ce interval trebuie mers iar la control la dr. H, dupa nastere? Eseea, tu ce zici?
Cred ca as vrea sa ii fac o vizita la medical city, sa vad daca totul e ok.
Sarcini usoare sa aveti si bebei cuminti si sanatosi

Ps: Lore, ce mai faci? Da-mi si mie pe privat daca vrei id-ul tau de mess sau de FB
Imi doresc sa cunosc si eu vreo mamica care sta prin zona mea, sa iesim impreuna cu bebeii

--------------------------------------------------
Fericita mamica de Raisa Nicoleta (02.10.2010)

Poze Raisa
www.facebook.com/album.php?id=1530496981&aid=2075301 #" target="_blank">Poze Raisa - facebook

Primul control e la 6 saptamani de la nastere, apoi o data pe an.
Pupici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmenpit77 spune:

Asa este cu Dr Veduta vorbeste f incet si eu mi-am adus aminte de asta la a 2 eco morfologica si sa vezi ce incercam sa ma trag mai spre dansa fara sa ma vada sa aud ce zice.
Marti ma duc si eu la Filantropia sa vedem dc ma programeaza la cezariana.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sensibila spune:

ionela.n - si eu am fost pacienta dr haiduc
Am nascut cu el in martie 2010.
Pe mine m-a chemat la primul control la 1 saptamana dupa cezariana si la al doilea la 6 saptamani si apoi o data pe an.

Dr Veduta vb f incet si pare maimult balbait, ar fi de preferat sa intrebi clar ce te intereseaza, ca sa pleci linistita de acolo si cu raspuns la toate intrebarile

de Steluta Norocoasa Gia Darria nascuta pe 10.03.2010
IAD3 reusita 16.06.2009 cu Dr Anca Moisa (IAD1 nereusita, IAD2 avort menstrual)
Povestea Giei - nasterea stelutei noastre norocoase
Atat sunt de mare !
www.petitieonline.ro/petitie-p42643046.html " target="_blank">Spuneti NU abuzului sexual fata de minori!
www.pethelp.ro/" target="_blank"> Carucioare pentru animalute
"Copii trebuie crescuti pentru ei, nu pentru parinti." N. Iorga
"Un copil poate oricand sa-l invete pe un adult trei lucuri: cum sa fie multumit fara motiv, cum sa nu stea locului niciodata si cum sa ceara cu insistenta ceea ce-si doreste"

Mergi la inceput