dr Catalin Haiduc (7)
Raspunsuri - Pagina 20
Camica_24 spune:
Buna fetelor,
Dl dr haiduc mi-a dat no spa de trei ori pe zi, este neaparat sa le iau daca pe mine nu ma doare nimic? Ma simt mai bine si sunt mai optimista. Am incredere in ce mi-a zis domnul doctor dar totusi incerc sa stau mai mult in pat sa ma menajez. VA PUP!
Nasteri usoare!
33+
carmenpit77 spune:
Multumesc mult pt raspunsuri fetelor. Am inteles cam ce ma asteapta pe acolo si sunt f multe schimbari fata de acum 5 ani cand am nascut tot la Filantropia. Numai Haiduc este neschimbat
madyi spune:
Buna fetelor! Ma primiti si pe mine printre voi?
Se pare ca voi deveni si eu o pacienta a dr Haiduc, pe 29 aprilie am prima programare la dansul.
Am si o intrebare : imi spuneti si mie, va rog, cat costa o consultatie? Ca am uitat sa intreb cand am sunat pentru programare. Si inca o intrebare: credeti ca are ceva daca merg la el de la un alt doctor care mi-a confirmat sarcina si care mi-a facut si eco?
Va multumesc si va pup.
5 +
valeria79 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui madyi Buna fetelor! Ma primiti si pe mine printre voi? Se pare ca voi deveni si eu o pacienta a dr Haiduc, pe 29 aprilie am prima programare la dansul. Am si o intrebare : imi spuneti si mie, va rog, cat costa o consultatie? Ca am uitat sa intreb cand am sunat pentru programare. Si inca o intrebare: credeti ca are ceva daca merg la el de la un alt doctor care mi-a confirmat sarcina si care mi-a facut si eco? Va multumesc si va pup. 5 + |
Buna Madyi!
Cam in aceeasi situatie am fost si eu; am facut o ecografie la 6 saptamani la un alt medic+alte analize date de medicul de familie si la sapte saptamani am avut programare la Medical City la dr. Haiduc.
Nu a parut deranjat ca m-am dus cu o ecografie si analize deja facute, mi-a facut recomandari in baza lor si m-a programat si el la o ecografie la 10 saptamani. De asemenea, m-a trimis sa ma programez la eco de 12 sapt la spitalul Filantropia.
Asa ca nu-ti face griji, si la mine a fost prima intalnire cu el dar totul a decurs foarte profi din partea lui.
Consultatia la Medical City a costat 150 lei
valeria79 spune:
Fetelor am si eu o intrebare...sau poate mai multe
Nu stiu cum sa procedez in caz ca se intampla ceva rau; mi-e teama sa nu ma simt brusc rau si sa nu stiu incotro sa o apuc.
Eu nu am numarul de telefon al dl dr.(abia i-am devenit pacienta si nu am indraznit sa i-l cer)si nici nu stiu cum sa-l contactez in caz de urgenta.
De asemenea, nu stiu nimic despre preturile practicate in maternitatea Filantropia pentru o nastere. Rog pe cele care au trecut de curand printr-o sarcina sa ma ajute cu cateva informatii(incerc sa strang banutii din timp).
Multumesc!
mity84 spune:
buna VALERIA!eu am nascut cu dr Haiduc in ianuarie.daca vrei pot sa te ajut eu cu ce te intereseaza.poti sa ma suni 0723572996.vand epidurala BRUN.90 DE RON
mihaaa spune:
buna mity84 si eu merg tot la dl.dr Haiduc. Cum a fost la nastere?Ai nascut normal sau cezariana? Se comporta ok? Daca ne poti spune si ceva tarife ,cat le-ai dat tu la dc,moase,asistente etc.
Ms mult.
28+
Camica_24 spune:
Buna fetelor,
Hristos a inviat! Sper ca sunteti bine! Va urez sarbatori fericite si tot ce e mai bun! Nasteri usoare!
35+
yellowella spune:
Dragi mamici,
am o intrebare: ce stiti despre vaccinul antitetanos? domnul dr. il recomanda? mi-a recomandat zilele acestea un dr. de familie sa-l fac si eu nu am auzit pana acum ca s-ar face la nastere. voi vi-l faceti?