dr Catalin Haiduc (7)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns carmenpit77 spune:

Buna fetele
Am fost si eu la eco trim 3, marti, la dr Popescu Florin si a zis ca totul este bine. Haiduc m-a chemat la 36 de sapt oare o sa-mi ia si mie examen de secretie? Nu mi-a spus nimic dar cine stie..
Albinutzzza am inteles cu intratul in spital este mai dificil mai eles dimineata...hmm asta e

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Albinutzzza spune:

Buna fetelor!

Carmen, mie mi-a recoltat secretie la 36 de sapt in special pentru streptococul B. Poate ai noroc si nu nasti dimineata si sta si sotul cu tine.
Pup burticile!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mity84 spune:

vand epidurala BRAUN.pret 90ron.am nascut cu dr haiduc catalin si este un doctor ffff bun.am nascut pe 04.01.2011.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mity84 spune:

cine doreste epidurala poate sa imi trimeata un email pe gabitza.zuzi@yahoo.com

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crissa84 spune:

Citat:
citat din mesajul lui carmenpit77

Buna fetele
Am fost si eu la eco trim 3, marti, la dr Popescu Florin si a zis ca totul este bine. Haiduc m-a chemat la 36 de sapt oare o sa-mi ia si mie examen de secretie? Nu mi-a spus nimic dar cine stie..
Albinutzzza am inteles cu intratul in spital este mai dificil mai eles dimineata...hmm asta e

Buna fetelor,

Carmen,la 36 de sapt iti ia si secretie pt examen complet si iti da si ultimele analize de sange.Cel putin mie asa mi-a dat.
Eu acum ma duc saptamanal la spital si pot intra dimineata fara nici o problema.Chiar si cu masina.
Sotul meu i-a spus portarului ca mergem la un control iar acesta nu a comentat nimic,doar a vazut ca am ditamai burta :).
Prima oara cand am fost,am dat 5 lei intr-adevar,am zis sa nu fie problema,dar a doua oara nu am mai dat nimic si fost ok.

pup,

38+

Mergi la inceput

Crissa, Carmen se refera la faptul ca daca nasti dimineata sotul nu poate intra sa te vada in pretravaliu sau in travaliu, asta din cauza ca este pe acolo dr. peltecu si acesta nu e de acord. Eu m-am lovit de aceasta problema.

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Albinutzzza

Crissa, Carmen se refera la faptul ca daca nasti dimineata sotul nu poate intra sa te vada in pretravaliu sau in travaliu, asta din cauza ca este pe acolo dr. peltecu si acesta nu e de acord. Eu m-am lovit de aceasta problema.

Acum am inteles,credeam ca este vorba de intrarea in spital.
Din ce am mai citit pe alte forumuri,am inteles ca nu este voie sa intri in sala de travaliu indiferent de ora.Fetele povesteau intr-adevar,ca daca nasti dimineata,sotul nu este lasat sa vada copilul imediat,altfel cica ar exista si exceptii :)
Am gasit si povestea ta acolo,ai fost foarte curajoasa :)

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Albinutzzza

Albinutzzza,ti-am trimis un PM.
Merci mult.

38+

Mergi la inceput

Neatza fetelor!

Crissa ai raspuns PM.

Mergi la inceput

merci mult Albinutzzza.

Mergi la inceput