Ian-Feb2011 Hai Luciact! Hai Bebelana! Bv Zumzu!

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns florintunde spune:

Somnic pufos

HEI!BEBELANAAAA!

HEI!RELUUUUSSSHHAAAA!

Tunde 34 saptamaniSonia-Diana si mami de ursulet Mario 04.03.2004

da Doamne sa stea buburuza mea in burtica pana la termen

"fiecare prunc nou nascut vine pe lume cu mesajul ca Bunul Dumnezeu inca nu si-a pierdut increderea in oameni"-Tagore filozof Indian

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns shubulina spune:

Mie deja mi-e foame! Cum stau io nemancata atata amar de vreme?Va place ce stresuri am,nu?

Numa maine nu-i poimaine!!

Cu Dumnezeu inainte!

Ana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Shines spune:

Citat:
citat din mesajul lui shubulina

Mie deja mi-e foame! Cum stau io nemancata atata amar de vreme?Va place ce stresuri am,nu?

Numa maine nu-i poimaine!!

Cu Dumnezeu inainte!

Ana

asta va fi ultima ta grija atunci..iti zic io

Simo - mamica de pui scumpi , Camelia si Eduard Matei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aditzaC spune:

ana ..nemancata , nemancata dar ...si nebauta ?! pe mine asta ma omoara mai tare

D-zeu, Fecioara Maria , Sf Nectarie si Sf Spiridon m-au binecuvantat cu
aditza40+ mihai

Mergi la inceput

Nbuna Tunde..multumim de aprecieri
am uitat sa rasp mai devreme..m-a mai suparat azi maseaua..dar totusi nu asa tare si nu am mai bagat in seama.
oricum..maine merg sa rezolv cu chiorii..ca nu mai vad sa conduc si asta-i bai mare..si pe urma imi fac drum si la dentist..

Mergi la inceput

Va las..incepe programul de dragalit si povestit..sotu meu e cam bombanicios ..tre sa aflu de ce..banuiesc ca prob la birou..

somn usor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aditzaC spune:

fetiliii...eu ma bag in patut , va doresc o noapte usoara fara dureri si alte prostii , ruperi de ape doar la cele care sunt la termen

pupici

D-zeu, Fecioara Maria , Sf Nectarie si Sf Spiridon m-au binecuvantat cu
aditza40+ mihai

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mirela2 spune:

Citat:
citat din mesajul lui florintunde

SIMO!..WOW!Mancal-ar mama pe El ..ptiii da frumos s-a facut buburuzul EDUARD!..leit SHINES

Mirelush;;motaneii tai s bestialiimi place ca nu le imbraci la fel

apropo;de ce dati manusi la bebe? sunt reci manutele?Sau sa nu se zgaraie?

Tunde 34 saptamaniSonia-Diana si mami de ursulet Mario 04.03.2004

da Doamne sa stea buburuza mea in burtica pana la termen

"fiecare prunc nou nascut vine pe lume cu mesajul ca Bunul Dumnezeu inca nu si-a pierdut increderea in oameni"-Tagore filozof Indian

le pun manusi ca se zgarie si ca le au reci
deja au unghiute

mami cu motaneii Razvan si Robert (26.12.2010) si mami de Vlad (12.12.1999)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madutza_bra spune:

Salutare fetele!

mirela, sunt supeeeeerbi grasanii

Am fost si noi ieri la dr, avem 2205 gr, mi-a masurat fluxurile sangvine, la arterele uetrine, ombilicale si la capsor. Am stabilit data cezarienei pe 15 februarie . Sunt super emotionata.

Va pupic dulce pe toate, si pe bebelanii frumosi, frumosi!!!

Povestea nasterii

Mada, mami fericita de Cristian Andrei-29.12.2008 si acum 33+ cuCatalina Ioana

AMR 6 sapt

Poze

---------------------------------------------
Ceea ce nu te doboara , te intareste!

http://preg.fertilityfriend.com/pregticker/190dd3/preg.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns blue_night spune:

Buna, fetele!

De ieri suntem si noi acasa si ne relaxam si ne bucuram de bebita noastra.

Acum am citit capitolele de la inceputul saptamanii si va multumesc tuturor pentru sprijin, motate si gandurile bune! Ati fost grozave!

Incerc sa fac un rezumat rapid al saptamanii, pt ca in curand Diana se va trezi sa pape. Pentru mine experienta din spital a fost groaznica, traumatizant este putin spus. De la o moasa care isi ratase cariera de gardian la puscarie, la dezamagirea cezarienei, probleme la trezirea din anestezie (a se intelege ca o perioada pe finalul operatiei am fost constienta si simteam, dar nu ma puteam misca - nu o sa stiu niciodata daca a fost de-adevaratelea sau vis, dar pt mine a fost groaznic de real - cert este ca m-am trezit foarte greu, tipand si plangand) si pana la niste asistente oribile la copii, pe care le durea in fund si ii indopau cu lapte praf tot timpul.

Nu intru acum in mai multe detalii, poate va povestesc alta data. Momentan incerc sa uit toate rautatile si fazele indurate acolo si sa redevin o mamica relaxata si fericita ca are un pui cuminte si sanatos).

Recuperarea a fost initial foarte rapida, dar nu este usoara, inca nu sunt pe picioarele mele si inca am dureri destul de urate din cand in cand (bine, iau si nu stiu ce medicamnet care cica ajuta la retragerea uterului si eliminarea lohiilor - dar face asta prin declansare de contractii uterine, si astea evident ca dor).

Si ma laud ca puiul meu papa san (am avut ceva probleme dupa zecile de bbiberoane primite - care nici macar nu erau dintr-alea de nou nascut din care trebuie sa traga, ci unele de-alea de curge cum le inclini) si sunt fericita ca nu m-am luat dupa toate asistentele si am pus-o la san din prima zi, chiar daca nu aveam lapte si am continuat mereu asa, printre biberoanele primite.

Acum incercam sa ne facem un program si speram sa fie totul bine.

Va pup si mai intru cand o sa am timp.

Anca in saptamana 40 cu Diana Maria
Copiii trebuie sa fie indulgenti cu adultii. (Antoine de Saint Exupery)

Mergi la inceput