Ian-Feb2011 Hai Luciact! Hai Bebelana! Bv Zumzu!
Raspunsuri - Pagina 8
aditzaC spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui shubulina Ei,Aditza...si la mine s-au anuntat multi ca vin,da nu cred io tot ce scoate lumea pe gura.O sa o dea cu lipsa de timp,mi-a fost jena,d-astea.Nu ca ma supar,mi-ajung ai mei aproape. Numa maine nu-i poimaine!! Cu Dumnezeu inainte!Ana |
ana ar fi bine asa , nici eu nu m.as supara
D-zeu, Fecioara Maria , Sf Nectarie si Sf Spiridon m-au binecuvantat cu

aditza
40+
mihai
gabivalceanu spune:
Asa e, Shines, si eu imi amintesc ca lesinam de foame a doua zi... Da, si sticlele mici si la indemina. Si chiloti inalti, ca operatia e fff jos si iia cu talia joasa jeneaza oricum!
Cu musafirii... la mine a fost naspa, lalie, hipioata, nedormita, nepieptanata, cu tzitzi pe afara la aer, ca ma omorau sfircii... numai de musafiri n-aveam chef! Si au venit cu nemiluita, sa lesin! Schimba-te, prefa-te ca deh, te bucuri... brrr, acu` voi fi mai drastica!
Pup.
Shines spune:
bag si eu motate cat pentru toata ziua...maine o iau de la capat stati linistite.

HAI ANA!!! ANA!!ANA!!ANA!!

Simo - mamica de pui scumpi , Camelia si Eduard Matei
shubulina spune:
Adi,pai nu mai anunta,zi-le ca ai fost luata prin surprindere.Se poarta in Romania![]()
Numa maine nu-i poimaine!!
Cu Dumnezeu inainte!
Ana
roxx26 spune:
CARMEN, ti-am trimis PM!
_
Roxana
Mami fericita de printesa superba Catalina-Victoria 02.01.2011
aditzaC spune:
| citat din mesajul lui shubulina Adi,pai nu mai anunta,zi-le ca ai fost luata prin surprindere.Se poarta in Romania Numa maine nu-i poimaine!! Cu Dumnezeu inainte!Ana |
pai as vrea io ....ce crezi o sa sune soacramea , doar sunt neamurile ei

aditza
40+
mihai
Shines spune:
| citat din mesajul lui shubulina Adi,pai nu mai anunta,zi-le ca ai fost luata prin surprindere.Se poarta in Romania Numa maine nu-i poimaine!! Cu Dumnezeu inainte!Ana |
asta era un apropo la mine sau ce ?? ca ma simt cu musca...
io n-am anuntat pe nimeni

shubulina spune:
Nu ma,nu era.Nu te mai simti atata![]()
Creca mai bine comunic cu tine p=aci.Te intrebasem daca iti dau ala la spital sa mananci sau iti aduce de acasa?
A,si mai zisesem ca esti maniaca cu atatea emoticoane d-alea![]()
Numa maine nu-i poimaine!!
Cu Dumnezeu inainte!
Ana
aditzaC spune:
hai ca sunteti asa haioase

pt amandoua
m.a luat foamea
si daca mananc numai dorm la noapte , nu stiu de ce , dar tot bag o banana![]()
aditza
40+
mihai
Shines spune:
| citat din mesajul lui shubulina Nu ma,nu era.Nu te mai simti atata Creca mai bine comunic cu tine p=aci.Te intrebasem daca iti dau ala la spital sa mananci sau iti aduce de acasa? A,si mai zisesem ca esti maniaca cu atatea emoticoane d-alea Numa maine nu-i poimaine!! Cu Dumnezeu inainte!Ana |
sa fi sanatoasa..nu-mi retrag emoticoanele..na
iti dau si aia mancare acolo..vin mereu si te intreaba daca vrei papa cand e ora de masa..iti spune si meniul..daca vrei papi..daca nu..nu
eu am ales nu..desi meniul suna destul de bine sincer. si fetele care au mancat au spus ca e buna.