Ian-Feb2011 Hai Luciact! Hai Bebelana! Bv Zumzu!
Raspunsuri - Pagina 7
aditzaC spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui shubulina Haidi maaaa,ca n-om fi asa de rau,a?Imi iau sticla mica,de 0.5.Tedi nu place,nu bun.Pepsi om putea? ![]() ![]() Numa maine nu-i poimaine!! Cu Dumnezeu inainte!Ana |
nu fata sa bei tedy ca nici nu ai voie

are sticla tuturoi din ala de care zicea carmen ca sa iti fie mai usor , sa nu stai cu pai ceva D-zeu, Fecioara Maria , Sf Nectarie si Sf Spiridon m-au binecuvantat cu

aditza
40+
mihai
djlaura01 spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui florintunde
vorbim peste o sapt..sa vedem cum stai cu plictiseala! ![]() ![]() cu bebe acasa ![]() ![]() ![]() Tunde 34 saptamani Sonia-Diana si mami de ursulet Mario 04.03.2004 da Doamne sa stea buburuza mea in burtica pana la termen"fiecare prunc nou nascut vine pe lume cu mesajul ca Bunul Dumnezeu inca nu si-a pierdut increderea in oameni"-Tagore filozof Indian |
peste o saptamana o sa-i zica sotului:AM TREABA MAXIM ....MAXIM AM ZIS

_
28 saptamani
minunea data de dumnezeu ajuta-ne sa vina pe lume sanatosFiecare copil vine pe lume cu mesajul ca Dumnezeu nu este inca dezamagit de oameni."
Omul se roaga de Dumnezeu sa il scape de necazuri si Dumnezeu se roaga de om sa mai lase pacatul. Acum, judecatii voi, cine de cine sa asculte mai întâi, Dumnezeu de om sau Omul de Dumnezeu?
aditzaC spune:
roxx
sa sti ca e o idee buna sa zici ca dr asa ti.a recomandat. Si eu cred ca voi face la fel , eu inebunit oricum la spital am deja o groaza care o sa vina ..in primul rand mama cu sotul ,nasii, socrii , fratemiu , apoi finii, matusa cu familia , si prietenele care mai de care au zis ca vin...eu le.am zis de pe acum ca nu au ce sa caute ca nu le da voie etc , dar am cu cine sa ma inteleg ??
cand ma externeaza plec la mama ..adika la 30 km de buc unde multi nu vor veni , in felul asta sper sa scap de musafiri .![]()
![]()
![]()
![]()
D-zeu, Fecioara Maria , Sf Nectarie si Sf Spiridon m-au binecuvantat cu 
aditza
40+
mihai
shubulina spune:
Carmen,daaaa.Bine,io nu vreau pizza.Da un Mc n-as refuza ![]()
Adita 
.
A inteles si blonda din mine.
Bai,gluma,gluma...da ma doare burta de crap
.Mai bine bagati motate sa stea asta potolit pana duminica.
Numa maine nu-i poimaine!!
Cu Dumnezeu inainte!
Ana
aditzaC spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui missmj
da sigur , pepsi...si pe langa niste cartofi si un meniu de la mac. sau o pizza, vreau pizza, neaparat ! carmen 38+ cu AndreiAMR 5 zile pana imi vad piticul pentru prima data ! ![]() ![]() ![]() |
carmen ...iar pizza???

aditza
40+
mihai
aditzaC spune:
hai ca scot motatele 

ANA , ANA , ANA , ANA !!!!

aditza
40+
mihai
shubulina spune:
Ei,Aditza...si la mine s-au anuntat multi ca vin,da nu cred io tot ce scoate lumea pe gura.O sa o dea cu lipsa de timp,mi-a fost jena,d-astea.Nu ca ma supar,mi-ajung ai mei aproape.
Numa maine nu-i poimaine!!
Cu Dumnezeu inainte!
Ana
gabivalceanu spune:
A! Si mai voiam: si pe mine ma doare burta de merg cocosata... sa vedeti priviri pe furis intre mama si sot... Eu ma fac ca nu le vad...
Sotul e deja facut pe el de frica, n-am vazut gogoman, parca ar naste el... Asa a fost si la Ioana, i-am zis ca n-am sa uit niciodata: pina-n operatie lesinat de frica, stresat, ba mai tipa si la mine. Marti am nascut. Marti seara a plecat la Pitesti si a dat acasa un chef monstru cu vreo 30 de barbati (numai barbati). Miercuri pe la prinz, mahmur, terminat, ma suna si declara: mami, te descurci, ca eu nu mai vin azi, vin miine! Eu, va imaginati, operata de-o zi, singura cu fata pe salon, ca si mama era teleli (ba parca imi facea mincare si dura ceva). Joi cind a venit i-am zis; daca nu gasesc miine cind vin cu bebe luna in casa, te omor!!! Am gasit, dar inca putea a alcool si-a tigari... Acum e un tatic foarte atent, grijuliu si iubitor si... evident stresat de operatia mea. Sa vedem ce-o urma...
Pup,
Gabi, Ioana si bebe de 35 de saptamini:
Shines spune:
bai...chiloti mari ..ati inteles ?? din aia cu fund si burta inclusi!!
asa..sa luati ceva si de rontzait si un iaurt pe acolo..ca vi se lungesc urechile daca stati numa pe zeama aia de zarzavat care se mananca a doua zi.
apa...la greu..in sticle mici sa le puteti ridica..si sa le puneti in asa fel incat sa si ajungeti la ele..nu ca mine, in plasa, si plasa cazuta dupa dulapu ala..si io cautand si injurand disperata...
inca ceva pt cele care nasc la municipal..cand ajungeti la reanimare ochiti si voi un pat care nu e langa geam

altfel ati incurcat borcanele..tremurati la greu..patit si asta
Simo - mamica de pui scumpi , Camelia si Eduard Matei

34 saptamani
04.03.2004