Ian-Feb2011 Hai Luciact! Hai Bebelana! Bv Zumzu!
Raspunsuri - Pagina 6

djlaura01 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui shubulina M-am plictisit.Maxim. ![]() Numa maine nu-i poimaine!! ![]() Ana |
deci nu sunt singura cu maxim
ca sa il enervez pe al meu cand ma plictisesc si el se uita la tv
incep sai tip pe la urechi::TE IUBESC MAXIM AI INTELES?? MAXIM AM ZIS

_

Fiecare copil vine pe lume cu mesajul ca Dumnezeu nu este inca dezamagit de oameni."
Omul se roaga de Dumnezeu sa il scape de necazuri si Dumnezeu se roaga de om sa mai lase pacatul. Acum, judecatii voi, cine de cine sa asculte mai întâi, Dumnezeu de om sau Omul de Dumnezeu?

missmj spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui djlaura01
deci nu sunt singura cu maxim ca sa il enervez pe al meu cand ma plictisesc si el se uita la tv incep sai tip pe la urechi::TE IUBESC MAXIM AI INTELES?? MAXIM AM ZIS ![]() |

carmen

AMR 5 zile pana imi vad piticul pentru prima data !

djlaura01 spune:
Citat: | ||||
citat din mesajul lui missmj
![]() ![]() ![]() ![]() carmen ![]() ![]() AMR 5 zile pana imi vad piticul pentru prima data ! ![]() ![]() ![]() |

_

Fiecare copil vine pe lume cu mesajul ca Dumnezeu nu este inca dezamagit de oameni."
Omul se roaga de Dumnezeu sa il scape de necazuri si Dumnezeu se roaga de om sa mai lase pacatul. Acum, judecatii voi, cine de cine sa asculte mai întâi, Dumnezeu de om sau Omul de Dumnezeu?

missmj spune:
shubu cica sa iti iei sticle cu apa d'alea cu tuturoi,ca o sa fie greu si sa bem apa primele ore dupa operatie.si iti dai seama ce sete o sa avem...
carmen 38+ cu
Andrei

aditzaC spune:
citat din mesajul lui missmj shubu cica sa iti iei sticle cu apa d'alea cu tuturoi,ca o sa fie greu si sa bem apa primele ore dupa operatie.si iti dai seama ce sete o sa avem... ![]() carmen ![]() ![]() AMR 5 zile pana imi vad piticul pentru prima data ! ![]() ![]() ![]() |
luati tedy ..eu asa am facut

D-zeu, Fecioara Maria , Sf Nectarie si Sf Spiridon m-au binecuvantat cu

aditza

florintunde spune:
citat din mesajul lui RaluKara tunde, asa ca de data asta am io un presentiment ca nu vei mai naste prematur si ca o sa fie totul bine. stii ca ajuta foarte mult si gandirea pozitiva si optimismul. stai bre linistita sa cresca fata bine si frumoasa ca un cozonacel. citisem de experienta de la nasterea lui mario si te cred ca a fost neplacut dar asta nu-i motiv sa stai cu drobul de sare. Ia exemplu de la Doloress ca stiu ca si ea a avut o gramada de probleme la sarcina trecuta si incet ioncet s-au rezolvat iar ea nu si-a pierdut optimismul. ![]() ![]() ![]() Raluca ![]() ![]() |
multumesc pt cuvintele de incurajare..
incerc sa fiu optimista!promit

Ma sperie cand am contractii si ma dor toate oasele...
ar trebui sa ma simt inca fresh..

Tunde

"fiecare prunc nou nascut vine pe lume cu mesajul ca Bunul Dumnezeu inca nu si-a pierdut increderea in oameni"-Tagore filozof Indian

florintunde spune:
citat din mesajul lui shubulina M-am plictisit.Maxim. ![]() Numa maine nu-i poimaine!! ![]() Ana |
vorbim peste o sapt..sa vedem cum stai cu plictiseala!

cu bebe acasa

Tunde

"fiecare prunc nou nascut vine pe lume cu mesajul ca Bunul Dumnezeu inca nu si-a pierdut increderea in oameni"-Tagore filozof Indian

shubulina spune:
Haidi maaaa,ca n-om fi asa de rau,a?Imi iau sticla mica,de 0.5.Tedi nu place,nu bun.Pepsi om putea?
Numa maine nu-i poimaine!!
Cu Dumnezeu inainte!
Ana

roxx26 spune:
Si in final continuarea mesajului inceput de dimineata….
TUNDE, na ca la mine s-a rupt apa ziua in amiaza mare! Deci se poate Stiu ca nu e de ras cu vecinul care-si fugareste sotia…dar recunosc ca m-a amuzat imaginea…Felicitari pt nr de sapt implinite! Iti mai doresc minim 4
FLUTURAS, m-am gandit mult la tine zilele astea cand ma tot duceam la pitica si o vedeam legata la firele alea...ma gandeam ca voi aveti de stat mai mult ca noi in spital si totusi esti asa optimista si fericita...M-ai incurajat fara sa stii!
DANGABRIELA, iti scriu aici cateva vorbe, daca vrei sa mai stii si altele intreaba pe PM. Dr este absolut minunata. Cred ca nu puteam face o alegere mai buna. s-a comportat exemplar, a venit la spital fara sa fi inceput dilatatia (apropo de medical care vine si el la final sa prinda copilul – vorbim aici de nastere normala!), a venit apoi in vizita chiar de 2 ori pe zi, in conditiile in care nu avea aici program zilnic si venea deci special pt mine (au fost paciente cu medici de aici care nu au fost vizitate cate o zi intreaga, ceea ce mi se pare destul de aiurea). Ma rog, a fost tot ce ti-ai putea dori de la un dr. azi a stat cu mine de vorba mai mult de o ora despre ingijirea copilului.
ZIKI, io parca scrisesem ca vreau mai multi colacei ca ma simteam darnica. Acu mi-a trecut, Vreau unul singur,
ADITZA, te inteleg perfect cu telefoanele si ntrebarile care te innebunesc…lamine dupa nastere au devenit toti si mai agresivi. Dar le-am spus de la obraz tuturor ca nu am chef decat de sot si de mama. Si s-au conformat. Iar acum le voi spune ca dr pediatru ne-a recomandat ca minim 2 sapt sa nu primim nici o vizita. Sa ne lase si pe noi sa respiram.
MVB, ma bucur ca te-ai hotarat sa scrii. Si eu te cunosc de aici de pe DC, ti-am citit povestea si am fost alaturi de tine, chiar daca nu am schimbat 2 vorbe niciodata. Sa-ti mai faci timp si sa mai treci pe la noi
MONIKA, esti o scumpa, ca de obicei. Am murit de ras cu analiza ta…
DESPRE CHILOTI: eu va recomand din aia de unica folosinta speciali pt maternitati. Se gasesc la farmacie si sunt destul de ieftini. (eu am dat 13 lei pe pachet de 4 perechi, si parca imi amintesc ca am vz si mai ieftini). Aici la spital numai din astia am primit, sunt ca o plasa, se intend lejer peste burta, operatia poate respire si nu te jeneaza deloc. Nu am apucat sa-i folosesc pe ai mei, dar imi vor fi utili si acasa. Eu ii cumparasem in ideea epiziotomiei…
_
Roxana
Mami fericita de printesa superba Catalina-Victoria 02.01.2011

missmj spune:
citat din mesajul lui shubulina Haidi maaaa,ca n-om fi asa de rau,a?Imi iau sticla mica,de 0.5.Tedi nu place,nu bun.Pepsi om putea? ![]() ![]() Numa maine nu-i poimaine!! ![]() Ana |
da sigur , pepsi...si pe langa niste cartofi si un meniu de la mac. sau o pizza, vreau pizza, neaparat !
carmen