Ian-Feb2011 Hai Luciact! Hai Bebelana! Bv Zumzu!
Raspunsuri - Pagina 5

missmj spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui aditzaC
pai eu am primit.o cadou , sa iti iei BRAUN ca este cea mai buna , dar stiu ca Ralu a dat 170 ron pe ea , o gasesti in Help Net D-zeu, Fecioara Maria , Sf Nectarie si Sf Spiridon m-au binecuvantat cu ![]() aditza ![]() ![]() |
te

carmen

AMR 5 zile pana imi vad piticul pentru prima data !

florintunde spune:
Ma uimesc bebeii astia totzi ...
cat de mult se schimba in trei saptamani..prind forma..piticanii iubiti
Tunde 34 saptamani
Sonia-Diana si mami de ursulet Mario
04.03.2004
da Doamne sa stea buburuza mea in burtica pana la termen
"fiecare prunc nou nascut vine pe lume cu mesajul ca Bunul Dumnezeu inca nu si-a pierdut increderea in oameni"-Tagore filozof Indian

aditzaC spune:
cu placere
D-zeu, Fecioara Maria , Sf Nectarie si Sf Spiridon m-au binecuvantat cu
aditza40+
mihai

RaluKara spune:
tunde, asa ca de data asta am io un presentiment ca nu vei mai naste prematur si ca o sa fie totul bine. stii ca ajuta foarte mult si gandirea pozitiva si optimismul. stai bre linistita sa cresca fata bine si frumoasa ca un cozonacel. citisem de experienta de la nasterea lui mario si te cred ca a fost neplacut dar asta nu-i motiv sa stai cu drobul de sare. Ia exemplu de la Doloress ca stiu ca si ea a avut o gramada de probleme la sarcina trecuta si incet ioncet s-au rezolvat iar ea nu si-a pierdut optimismul.
Raluca 38+ cu
Maia

florintunde spune:
RELUSHA!!!!!!!
BEBECT!!!!!!WHAT'S UP?..ASA SE AGITA MOTATELE SI
NU STIM CAND TREBUIE SA INTERVENIM..SAU SI MAI...
-SA VA FELICITAM!!..HAI BEBELUSI!
Tunde 34 saptamani
Sonia-Diana si mami de ursulet Mario
04.03.2004
da Doamne sa stea buburuza mea in burtica pana la termen
"fiecare prunc nou nascut vine pe lume cu mesajul ca Bunul Dumnezeu inca nu si-a pierdut increderea in oameni"-Tagore filozof Indian

RaluKara spune:
Citat: |
citat din mesajul lui shubulina Hai fata,ca ma ametesti de tot.Ii iau pe toti la mine,si cu talie joasa si cu inalta,sa fiu sigura ![]() Numa maine nu-i poimaine!! ![]() Ana |
hai ca esti mortala la faza asta...am ras cu lacrimi. stai linistita, ca nu ramai fara chiloti...

Raluca

missmj spune:
asa [tunde], baga galerie, mai bine ai tzipa dupa bebelana, mai stii ca ieri ai strigat dupa zumzu si azi a aparut cu vesti,functioneaza tzicnalul tau
carmen 38+ cu
Andrei

missmj spune:
Citat: |
citat din mesajul lui shubulina M-am plictisit.Maxim. ![]() |
Ti-ai terminat bagajul , daca tot te-ai plictisit...

carmen

shubulina spune:
Terminat,cu tot cu chiloti.Si inalti,si josi,sa fie treaba treaba
Numa maine nu-i poimaine!!
Cu Dumnezeu inainte!
Ana