Ian-Feb2011 Hai Luciact! Hai Bebelana! Bv Zumzu!
Raspunsuri - Pagina 4

shubulina spune:
Asa ziceam si io.Asta la anestezist.Si la dr?
Numa maine nu-i poimaine!!
Cu Dumnezeu inainte!
Ana

missmj spune:
Eu m-am apucat sa ii fac lista sotului cu ce trebuie sa faca sa declare piticul, parca era vorba ca trebuie sa ia o negatie de undeva ... de unde?
Am citit mai devreme povesti ale fetelor care au nascut prin cezariana , cica ar trebui sa iti iei chiloti cu talie joasa,ca aia cu talie inalta te strang ,te jeneaza la operatie.Sfaturi ? Simo, Ralu ?
carmen 38+ cu
Andrei
AMR 5 zile pana imi vad piticul pentru prima data !

shubulina spune:
Hai fata,ca ma ametesti de tot.Ii iau pe toti la mine,si cu talie joasa si cu inalta,sa fiu sigura
Cu Dumnezeu inainte!
Ana

missmj spune:
Citat: |
citat din mesajul lui shubulina Asa ziceam si io.Asta la anestezist.Si la dr? Numa maine nu-i poimaine!! |
La dr mi-am propus sa ii dau 250 euro.eu cred ca este de ajuns,nici putin,nici mult,oricum am cotizat o gramada pana acum la cabinet la ea,cate 100 sau 200 cand faceam si eco.Si decat sa arunc cu banii ,mai bine mai iau la bebe ceva

carmen

aditzaC spune:
carmen....deci ...ai trei variante de anestezie : generala , rahie , sau rahie.periduala . Pt primele nu iti tb absolut nimik , ti le asigura spitalul , pt ultima daca vrei tb sa iti cumperi trusa .
Se spune ca asta te ajuta mai mult in ce privesc durerile , ca iti ramane un cateter in spate unde ti se adm calmante si e mult mai bine decat administrate pe vena . Acum fiecare alege ce vrea ...dr mi,a zis vrei mai putina durere cumpara.ti trusa rahi.periduala .
D-zeu, Fecioara Maria , Sf Nectarie si Sf Spiridon m-au binecuvantat cu
aditza40+
mihai

missmj spune:
multumesc mult aditzule,normal ca vreau si eu rahie -peridurala daca ma doare mai putin.la generala nici nu ma gandesc . bine ca mi-ai zis,o sun maine pe d-na dr sa vedem ce zice. si cam cat costa o trusa?
carmen 38+ cu
Andrei

aditzaC spune:
citat din mesajul lui shubulina Hai fata,ca ma ametesti de tot.Ii iau pe toti la mine,si cu talie joasa si cu inalta,sa fiu sigura ![]() Numa maine nu-i poimaine!! ![]() Ana |

aditza

shubulina spune:
Pai...nush deocamdata.Oricum il pun pe sot sa-l intrebe.Si-i dau lei,nu euro
Cu Dumnezeu inainte!
Ana

florintunde spune:
SIMO!..WOW!Mancal-ar mama pe El ..ptiii da frumos s-a facut buburuzul EDUARD!..leit SHINES
Mirelush;;motaneii tai s bestialiimi place ca nu le imbraci la fel
apropo;de ce dati manusi la bebe? sunt reci manutele?Sau sa nu se zgaraie?
Tunde 34 saptamani
Sonia-Diana si mami de ursulet Mario
04.03.2004
da Doamne sa stea buburuza mea in burtica pana la termen
"fiecare prunc nou nascut vine pe lume cu mesajul ca Bunul Dumnezeu inca nu si-a pierdut increderea in oameni"-Tagore filozof Indian

aditzaC spune:
citat din mesajul lui missmj multumesc mult aditzule,normal ca vreau si eu rahie -peridurala daca ma doare mai putin.la generala nici nu ma gandesc . bine ca mi-ai zis,o sun maine pe d-na dr sa vedem ce zice. si cam cat costa o trusa? ![]() ![]() carmen ![]() ![]() AMR 5 zile pana imi vad piticul pentru prima data ! ![]() ![]() ![]() |
pai eu am primit.o cadou , sa iti iei BRAUN ca este cea mai buna , dar stiu ca Ralu a dat 170 ron pe ea , o gasesti in Help Net

aditza