Ian-Feb2011 Hai Luciact! Hai Bebelana! Bv Zumzu!

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns maimutzica10 spune:

Felicitari madutza pt vestile bune!

Io nu poci sa dorm acu, se foieste micutza teribil, dupa ce-am jelit toata dupa amiaza.. acu ce-o fi, o fi, fara nici un doctor n-oi naste, m-am resemnat io; dom'le, da' ce usor mi se 'intuneca' neuronu de gravida, zici ca nu-s pe creanga mea..

ma duc sa ma mai rostogolesc prin pat, poate pun geana de geana
mai bine fac de veghe maine noapte, cu motzate cu tot, ca inteleg ca duminica si luni le agitam intens

sper ca deja sforaiti prin cele paturi!

rox 34+ Marie Lorelei
think pink

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maimutzica10 spune:

blue_night, bine ai revenit pe forum! felicitari pt minunatia ta, asteptam pozici, cd ai timp, bineinteles! sa cresteti maaaari si sanatosi, ca zici ca mancaciosi sunteti

imi pare rau de experienta neplacuta ref la spital, dar cu anestezia ce s-o fi intamplat?! sa nu fi prins, sau sa fi fost insuficienta? bine ca esti sanatoasa, v-a ajutat DD si ati trecut prin toate.

rox 34+ Marie Lorelei
think pink

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns missmj spune:

Am mai intrat si eu sa va zic noapte buna !
anca imi pare bine ca ai revenit pe la noi.offf prin cate ai trecut si tu, bine ca sunteti bine acum si ati ajuns acasa !
roxx ai PM
maimutico il trimit pe nea Ene pe la tine pe la gene ,poate ai si tu o noapte linistita !
madutza felicitari pt vestile bune
Fetelor multumim pt sfaturi !! Maine tre sa ies sa imi iau apa la sticle mici,si chiloti MARI !
Va Noapte buna

carmen
38+ cu Andrei
AMR 5 zile pana imi vad piticul pentru prima data !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns RaluKara spune:

insomniaca de serviciu la datorie...

as dormi dar evident nu pot gratie picioarelor care mi le iau ba in ficat ba in stomac ba pe unde inimereste...

Raluca 38+ cu Maia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andri31 spune:

buna dimi fetele
dam cafea cu lapte , lapte cald cu miere , ceiut cu lamaie alaturi de o gogoasa infuriata si o paine cu unt si miere.

eu... ieri am ajuns la dr. de urgenta
de vreo 2 sapt imi tot curgea un lichid , asa cat un banut , de cate ori mergeam la baie. Incolor , inodor cu consistenta apoasa. Alaltaieri a curs , muult mai mult decat curgea , asa ca m-am panicat , eu crezand si intuind ca ar putea fi lichid amniotic asa ca ieri m-am infiintat la dr. Ei bine , bulinuta are lichid inauntru , m-a urcat pe masa , s-a uitat , ar putea fi membranele fisurate asa ca luni fac un test pt Proteina C reactiva. daca e rezultatul negativ , mergem la dr saptamanal si putem sta macar pana la 37 sapt daca nu .... si rezultatul iese pozitiv... sapt viitoare o si scoate pe mandra.
mandra e bine , mai mare decat varsta , la 34s3z are 2350 gr (cat pt 35s2z) dar chiar si asa... nu e trecuta de 36s asa ca riscuri ar exista... va povestesc toate astea sa nuc redeti ca v-am parait sau m-am cotit. Sufletul imi spune cva o sa iasa analiza bine , dr a spus de asemenea ca-mi face rost de un test pe care apoi sa-l fac acasa ori de cate ori am scurgeri....cam asa stam noi.

Pupam mamicile , burticile si bebicii dulci.
Sa stea cu totii pana la termen ....

mami 35 Amalia
lumina si putere
mandra dulce

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns florintunde spune:

ZIKI SI MAYANE

La multi ani feeeriiiiciiiitii!Multa sanatate si tot ceea ce va doriti!

VA UREAZA GRUPLUL VESEL

Tunde 34 saptamaniSonia-Diana si mami de ursulet Mario 04.03.2004

da Doamne sa stea buburuza mea in burtica pana la termen

"fiecare prunc nou nascut vine pe lume cu mesajul ca Bunul Dumnezeu inca nu si-a pierdut increderea in oameni"-Tagore filozof Indian

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns catal_ina10 spune:

Neata,

Abia am reusit sa citesc ce ati scris de ieri pana azi !

O cafea calda si aromata si de la mine!

Irinukaaa, multe luni inainte, necolicoase si vesele, pentru puiutul tau frumos !

Shines, esti tare, tare haioasa cu bebele oltean care ragaie! Si ce mare si scump este! Toata admiratia pentru cum ai reusit sa-ti organizezi programul.

Relusha, n-ai intrat azi ca de obicei. Sa intelegem ca bebe2 ti-a facut bucuria de a da cu nasucul pe afara?

Hai bebe2!

Bebelu, ai o adevarata mica printesa !

Mirela2, sunt asa draguti puiutii tai !

Noi raportam un control cu vesti bune. Printesa mea se pare ca nu are de gand sa-mi faca surprize, iar cezariana am fixat-o in ziua declarata , 21 ianuarie. Sunt foarte multumita !

37+ cu Sara Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns catal_ina10 spune:

Ziki, Mayane, la multi ani, tot ce va doriti si bebei cuminti, frumosi si sanatosi !

37+ cu Sara Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns florintunde spune:

Buna dimi

Andri;sarumana de cafeluta..si Eu am din can din cand scurgere..cand .fac efort,simt asa ca la mensa cand iti vine mai mult dintrodata...imi curge dar e albicios..ca o scurgere..\..peste 2 saptamani merg la MUres daca ma ajuta DD si aflu..care-i treaba.O sa am at 36 sapt deja.
Imi pare rau pt voi..pana la urma sigur o sa fie bine

Blue night;e greu la spital primesti sfaturi rele,bune....dar acasa iti faci cum vrei tu...si f bine te -ai descurcat//puup si sa cresteti mari

Tunde 34 saptamaniSonia-Diana si mami de ursulet Mario 04.03.2004

da Doamne sa stea buburuza mea in burtica pana la termen

"fiecare prunc nou nascut vine pe lume cu mesajul ca Bunul Dumnezeu inca nu si-a pierdut increderea in oameni"-Tagore filozof Indian

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabiu spune:

'neata,
felicitari puiutilor care au luat in greutate, sa le faceti fericite pe mamici

eu..pe aici...pregatesc bagajele, mai mult ma invart pe langa ele. De fapt le am facute o parte din ele de atata vreme incat nici nu mai stiu ce contin..trebuie sa le desfac si sa le revizuiesc..

stau pe aproape

gabi, mamica lui Albert Mihai, 10.05.2007 si 37+

Mergi la inceput