Floricele de liliac mai-iun (46)
Raspunsuri - Pagina 8
aly_ spune:
TATYANA in legatura cu apetitul lui Emma,am si eu o intrebare asa a fost de cand ati inceput diversificarea???Nici Eliza nu pare a fi o mancacioasa ,avem deja o luna de cand am inceput si nu stiu daca mananca 30-40 g de papa,indiferent daca fructe sau legume.
Pe langa asta e foarte constipata,ce pot sa-i dau pe langa pere si prune???
r_ocsy spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui bubu30
Mie mi-a fost frica sa angajez fara sa o cunoasca cineva cunoscut mie, deci nu am apelat la agentie, am intrebat cunostinte si asa am gasit-o. Ruxi super fericita de Alexandra Maria si Alexandru Andrei - 2 mai 2010 |
Am inceput si eu cu intrebari la prieteni ... sper sa am noroc !
R_ocsy , mami de Ana Sofia ( 19.05.2010 )
"Copilul trebuie primit cu respect, crescut cu iubire si apoi lasat in libertate deplina."
r_ocsy spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui veronicach
uite un mesaj pe dc http://bazar.desprecopii.com/detail.asp?id=14142 mamica fericita de cuminte Matei Sebastian 10.05.2010 bebe |
Iti multumesc ... pacat ca e din Bucuresti .
"Copilul trebuie primit cu respect, crescut cu iubire si apoi lasat in libertate deplina."
cris_09 spune:
Neata!!!
Cafeluta este servita!!!
Mary pentru noi portie dubla!Iar nu am dormitCe o avea mai?ca el nu era certat cu somnul
La multi ani sarbatoritilor de azi!!!
Foarte frumoasa felicitarea bebelusilor de 19,imbracati toti de sarbatoare,niste comori!
Am vazut-o de ieri,dar stau cam prost cu memoria in ultima vreme,imi cer scuze.
De ex,nici acum nu stiu ce mai vroiam sa zic..asa ca va las
Cristina, mamica lui Sebastian Mihai,din www.eticker.co.za/tickers/7raxakae7qnsuro8.png" target="_blank">14.05.2010
7 lunite frumoase
povestea stelutei de mare
r_ocsy spune:
Maribell : ??? Asta da surpriza ... si eu intru pe facebook si nu stiam ! Felicitari mamica curajoasa !
Vivela spune:
Marlena, cica stevia asta e de 300 de ori mai dulce ca zaharul. habar n-am cum sa convertesc lichidul cu solidele, dar cel mai bine gusti si vezi cum ti se pare. chiar am citit ca daca mananci alimente indulcite cu stevia rebaudiana iti piere pofta de dulce, deci nu-ti intretine dependenta. (eu mai scap la cate o cioco, in rest reusesc sa ma abtin).
am vazut ca la plafar se gasesc de 2 feluri, ieftina (7-8 lei sticluta) si scumpa (45-50 lei). nu cred ca e diferenta intre ele, doar de pret .
atat am avut de zis, deocamdata
Traiesc in Orasul Alandala
nikolett2445 spune:
http://injoaca.wordpress.com/2011/01/10/dragostea-in-vremea-bronsiolitei/
Nikol ANTONIA MARIA(06 MAI 2010)
DAVID(15 MAI 2006)
Viriniana spune:
Buna dimineata mamici si bebici!
Am intrat special sa-i raspund Vivelei la o intrebare pusa in capitolul trecut: Am fost cu bubuluta la un kinetoterapeut si ne-a recomandat sa o incaltam in casa cu ghetute cu talpa groasa si talonete (sa o ajute sa faca primii pasi corect). Eva deja se ridica singurica in picioare, merge tinandu-se de canapea sau orice altceva
Afara banuiesc ca nu e cazul de ceva mai special...cel putin eu nu o dau jos din carut
O zi frumoasa va doresc
Mamica Evei 01.06.2010
nikolett2445 spune:
La multi ani!
sa aveti un an bun ,cu tot ce va doriti
Antonia mea e bine,abia am scapat de tuse care a durat aprox. doua luni,ne-am vaccinat de 6 luni la 8 ,am petrecut frumos sarbatorile ,nu am avut timp de forum,dar am citit cate ceva
Maribell sarcina usoara si bb sanatos,felicitari
avem doar 2 dintisori,si facem multe prostioare,ne invartim rasucim,mergem de-a busilea,in picioruse de manute,se bucura de fratior ,ma cearta cand am conflicte cu el,e o curajoasa tipa la mine,mamaie,gangure pe limba ei,mananca de toate,piureuri,supe,fructe ,marul il aduce la cotor in 10 minute,tipa dupa altul,ii place coaja f mult tipa cand i-o scot din gurita,e cam autoritara ,bate cu pumnul in masa ,are nervisori
nu s-a scris de paine ,mananca paine copilasii vostri,pt ca a mea mananca exagerat,aprox doua feli pe zi,incerc sa-i dau paine neagra,cu tarate sau secara
avem 8500 la 8 luni si 70 cm
DAVID(15 MAI 2006)
nikolett2445 spune:
avem probleme cu iaurtelul,il tolereaza dar in cantitati foarte mici 5 lingurie,daca primeste mai mult ,face kk imediat,toate tipurile de iaurt ,facut cumparat,mananca painica cu unt ,cu noi la masa dimineata
are trei mese principale pe zi,dimi braza cu fructe sau iautr cu fructe,la amiaza legume aburite cu galbenus ,carnita pui vita sau simple,si seara cereale cu fructe
trei bibe pe zi 200 ml dimi ,la 14 si seara
doua somnicuri de 1 ora si doua ore,somn de voie toata noaptea
DAVID(15 MAI 2006)