Floricele de liliac mai-iun (46)
Raspunsuri - Pagina 7
Madamar spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui cris_09 Neata!!! Cafeluta e servita!Grabiti-va ca altfel o beau eu pe toata! ![]() Mary,mamica impresar,de bine ce ti-am zis ca a trecut perioada de plangaceala noaptea,a revenit .Nu mai zic hop pana nu sar gardul Nu stiu ce are si ce sa-i mai fac Se trezeste din jumatate in jumatate de ora,nu ii e foame,nu e ud,ceai bea doar dc e dulce![]() Vivela,care ziceai k e vestea buna? Despre progresele bebelusilor,eu zic k nu comparam..ne orientam ![]() www.albumdefamilie.ro/pics/1246395600/16457_500.jpg" target="_blank">LA MULTI ANI Laurita! Mai treci pe la noi,nme e dor de tine ![]() Apropo de asta! astazi strig prezenta,dar pe rand Sabinaaaaaaaaaa!!!!Unde esti?incep sa-mi fac griji!De multicel cam lipsesti! Theooooooo!Ma auziiiiii??????? Maribelllll!!!!!!Te-ai mutat la odisee si nu ne mai bagi in seama? To be continued.... Pupicei!!! ![]() Cristina, mamica lui Seby ,din www.eticker.co.za/tickers/7raxakae7qnsuro8.png" target="_blank">14.05.20107 lunite frumoase povestea stelutei de mare ![]() |
Vai Cris, imi pare rau! eu sunt "proaspata" in suferinta nesomnului si.. tare te inteleg...
Vivela avea multe "vesti bune" - 1 an, 2 ani, poate la 3:D?
Raspund eu: Sabina e pe FB - vazut printese. POate e mai ocupata acum.
Theo: idem:) Este si ea bine.
Maribell inca nu a facut test, insa e sigura ca e gravidutza,

deocamdata cauta medic in CT. Cine-a pariat pe MAria, cred ca a cistigat:).Mai citesc si revin;)Mary,
lui
Tudor Mateo, 19.05.2010, ora 12.10
Doamne Ajuta-ne sa fim sanatosi si sa ne crestem bebelusul in pace!Fericita,
puiul
Madamar spune:
| citat din mesajul lui Vivela neata ma bag si eu in seama asa de dimineata... Cris, imi pare rau ca ati luat-o si voi pe calea ne-somnului. referitor la ceai dulce sau orice dulce, daca nu se poate si nu se poate...macar inlocuieste zaharul cu indulcitor natural pe baza de stevia rebaudiana, e non-caloric, natural, nu creste glicemia si e fara contraindicatii (spre deosebire de indulcitorii artificiali). se gaseste la plafar, e vreo 7-8 lei sticluta de 50 ml, dar o sticluta mie imi ajunge cateva luni, in conditiile in care ii mai indulcesc uneori ceaiul sau ii mai fac o limonada celui mare. sau mai inlocuiesc zaharul la vreo prajitura daca vreau sa fie light. zaharul e pacatos nu doar ca e caloric, dar creeaza dependenta. Traiesc in Orasul Alandala |
minune cu chip de om, ce esti tu, de ce n-ai vorbit mai devreme:)?
Eu ma declar dependenta de dulce! Dar dependenta rau! De azi la oarece "dieta" si in sevraj...
Am fost ieri la citeva magazine naturiste, m-am oprit la stevia (am vz pe un site al unei vegane ceva despre stevia) insa uitasem la ce-i buna... si am spus "pas"...
Nu ne spui si cum echivaleaza?
Mary,
lui
puiul
Madamar spune:
| citat din mesajul lui Virgi17 Buna dimineata!!! Dragi mamici, din partea grupului puilor nascuti in 19 mai, va trimitem cele mai bune si calde ganduri si imbratisari, alaturi de o felicitare de la noi!! O puteti vedea pe webshots sau facebook(pe wall-ul floricelelor de liliac)Va pupam si speram sa fim cat mai mult timp impreuna aici! ![]() ![]() Virginia, mamica fericita de Ioana(19.05.2010) ![]() |
Bravo Virgi, ca ai pus in practica ceea ce "planificasem" odinioara;)! Imi tot propun sa ma apuc si eu de photoshopat... insa nu am curaj> e greu:)?
Mary,
lui
puiul
Virgi17 spune:
Mary,photoshopat-ul nu e greu, depinde ce iti propui sa faci cu el...este o lume in sine, pe n straturi si f stufoasa...eu tot n-am invatat tot ce trebuia, stiu un strict necesar, insa imi propun sa invat mai mult, caci e fascinant. pierd la ore bibilind la pozeee...![]()
fetelor, n-ati vazut felicitarea noastra?...ca nu ati comentat pe aici munculita noastra facuta din inima pentru voi...
Virginia, mamica fericita de Ioana(19.05.2010) 
Madamar spune:
Nana, bine ai revenit si sa fii mai des pe aici!
Intreb si eu, sa vad parerea voastra: azi am facut suc de morcov, telina si sfecla rosie la storcator, pentru un aport de vitamine la subsemnata si cum mateo se intindea catre mine, i-am dat sa guste vreo citeva lingurite, dupa care m-am gindit: oare sfecla cruda nu ii face rau?! Voi ce spuneti?
nu avem nici un simptom negativ pina acum, decit parca mai multe gaze (chiar, tot pirtzitori sunt si bebeii voastri?:))... dar sfecla chiar are proprietati notabile!...
va las acum,
pupici
si... pe miine!
Mary,
lui
Doamne Ajuta-ne sa fim sanatosi si sa ne crestem bebelusul in pace!
Fericita,
puiul
ancutzicab spune:
Virgi, am intrat eu si am vazut. 

Suuuuuuuper!
da' stiu ca ai muncit ceva!!!
Mary, ce de vesti! Inteleg ca fetele stau mai mult pe FB? S-au suparat pe noi
?
Iar de Maribell, ce sa zic - Doamne ajuta, bravo, bravo, bravo, sa fie intr-un ceas bun!
Noapte buna, ca bantui pe aici singura, ca
cucuveaua!
Ne vedem maine dim la cafea!
NicoletaB spune:
Neata!
Laura- La multi ani si tot ce-ti doresti!
Nana- bine ai revenit!
Nu am timp de detalii referitor la ce face cel mic, caci sunt la scarbici, dar eu sunt multumita de felul in care evoluam.
O zi buna!
Mamica lui Mihai Rares (12.06.10-12.55h)
Madamar spune:
| citat din mesajul lui ancutzicab Virgi, am intrat eu si am vazut. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Suuuuuuuper! da' stiu ca ai muncit ceva!!! Mary, ce de vesti! Inteleg ca fetele stau mai mult pe FB? S-au suparat pe noi Iar de Maribell, ce sa zic - Doamne ajuta, bravo, bravo, bravo, sa fie intr-un ceas bun! Noapte buna, ca bantui pe aici singura, ca Ne vedem maine dim la cafea! Anca, mamina fericita a lui Luca 04.03.2008 si a Mayei Sofia 10.06.10 |
Ei suparat! Nu, Doamne fereste. Insa accesul acolo e mai facil, fiind vb de notificarile care apar in email. Vin ele fetele si la noi, cum le permite timpul, fiti pe pace!

O zi stralucita!
LA MULTI ANI SARBATORITILOR ZILEI! nu verific lista, insa imi vine in minte ADELINA NANEI

!Mary,
lui
puiul
aly_ spune:
ADELINA IOANA,MAIA ALEXANDRA,ANDREEA MIRUNA SI NICOLAS
VIRGI foarte frumoasa felicitarea

,mi-am incantat si eu ochii.
Parca m-as apuca si eu de photoshopat dar mi-e sa nu-mi prind urechile![]()
aly_ spune:
Fetelor dar chiar ca e cam slaba activitatea pe aici pe la noi:mamici, pe unde umblati???????

Se trezeste din jumatate in jumatate de ora,nu ii e foame,nu e ud,ceai bea doar dc e dulce
mamica lui Seby
,din