Floricele de liliac mai-iun (46)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns nikolett2445 spune:

anul trecut pe vremea asta la eco morfo avea 650 g,draga de ea,iar acum imi bate cu palma in masa

Nikol ANTONIA MARIA(06 MAI 2010)
DAVID(15 MAI 2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Viriniana spune:

Nikolett, salut - noaptea de la ce ora pana la ce ora doarme?
Eva doarme de la 21 aprox. pana la 5 cand se trezeste de foame (cred eu). In timpul zilei nu (prea) doarme.

Pupici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bubu30 spune:

Neata !

Am vazut felicitarea floricelelor de 19
Felicitari Virgi - e f. frumoasa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ioana1234 spune:

Maribell.....felicitari pentru cele 2 liniute!!!!!!Sa ai o sarcina usoara si inca un bebe sanatos!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rosca spune:

Sanatate mazarichilor!!
Si la George ,traheita a evoluat in bronsiolita,toti din casa tusim,toti suntem cu mascute in jurul lui,e groaznic.Daca pana Vineri nu da inapoi cu aerosoli si sirop de tuse ,ne trimite la spital!Sunt terminata dupa 3 sapt si ceva,nu mai pot gandi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioanact spune:

Buna!

Poftiti de serviti o felie de tort si un de pahar de samapnie, pt ca astazi Ioana noastra implineste 3 ani.
La multi ani , IOANA noastra draga!

nikolett2445 multumim ca ne-ai postat blogul mazarichilor, insa imi pare foarte ff rau ca au facut bronsiolita si ca sufera.
O inteleg perfect pt ca si eu am trecut prin asa ceva cu Justina, ba chiar ne-am internat in spital, aflandu-se la 35 km de oras (cel m apropiat oras), de ma gandeam ca vom petrece Craciunul in spital.
Cu ajutorul lui Dumnezeu pe 19 ne-am externat si cu tratament acasa s-a facut bine.
Continuati tratamentul, aerosoli pt harait, si va veti face bine cu ajut lui Dumnezeu!
Sanatate multa multa va doresc!

LA MULTI ANI, Adraiana M surioara Alexandrei de mami gabriela_s! Sa fii sanatoasa si sa-ti bucuri parintii toata viata!

LA MULTE LUNITE SI ANISORI, sarbatoritilor de azi: Adelina Ioana, Maia Alexandra , Ema, Abdreea Miruna si Nicolas!

ALINA de IOANA (11 Ianuarie 2008) + JUSTINA (14 Aprilie 2010)
Blogul fetelor!
MULTUMESC DOAMNE PT CELE 2 PRINTESE!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns taty_ana spune:

Citat:
citat din mesajul lui aly_

TATYANA in legatura cu apetitul lui Emma,am si eu o intrebare asa a fost de cand ati inceput diversificarea???Nici Eliza nu pare a fi o mancacioasa ,avem deja o luna de cand am inceput si nu stiu daca mananca 30-40 g de papa,indiferent daca fructe sau legume.

Pe langa asta e foarte constipata,ce pot sa-i dau pe langa pere si prune???

mami de fetita dulce ELIZA ALEXIA
09.06.2010

da ea e sclifosita de cand s-a nascut,si acum lapte imi bea 120- 150ml cand la varsta ei ar trebui sa bea 210ml la o masa....pt constipatie la noi merge ff bine cu pere,prune si iaurt altceva chiar nu stiu....mai am un ceai de la humana de fenicul si chimen care are lactoza si o ajuta cand e cazul

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aleesicoo spune:

Buna fetele!
am intrat sa va salut
ma duc sa fac o prajiturica:D
o negresa
va pup

ALE fericita de printesa Karinutza Scorpiutza (01.06.2010)
multumesc Doamne pentru aceasta minune sanatoasa!

Are mama o fetita frumusica foc, are mama o fetita cat un ghemotoc!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns taty_ana spune:

nikolett eu m-am crucit la ce mananca bubulina ta,paine cu unt,mar cu coaja si asta doaar cu 2 dintisori.....eu cand citesc de-astea sincer imi vine sa-mi iau campii ca a mea vomita de la o buc milimetrica de carne sau leguma nepasata....oricum felicitari poti spune ca ai un bebe perfect....mananca bine si doarme bine

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nikolett2445 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Viriniana

Nikolett, salut - noaptea de la ce ora pana la ce ora doarme?
Eva doarme de la 21 aprox. pana la 5 cand se trezeste de foame (cred eu). In timpul zilei nu (prea) doarme.

Pupici

Anto imi doarme de la 21 la 7 dimineata
cu sarbatorile a fost mai greu,acum ne-am revenit la programul obisnuit,a inceput David gradi,l-am expediat in camera lui,toata vacanta am dormit toti 4, Antonia la ea in patut,era o super distractie in fiecare seara si se culcau la 22 sau 23 se trezeau la 9 dimi

cu baita am cam pierdut ritmul,de cand cu bronsita nu i-am mai facut baie decat o data la sapt,in rest spalatul in chiuveta de cate ori e nevoie

baie au cam facut impreuna copii mei,Anto in cadita mica care era pusa in cea mare si David in cea mare cu apa doar pana la nivelul caditei mici sa nu se rastoarne,si sa vezi distractie chiuieturi si rasete

Nikol ANTONIA MARIA(06 MAI 2010)
DAVID(15 MAI 2006)

Mergi la inceput