Floricele de liliac mai-iun (46)
Raspunsuri - Pagina 10
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/nikolett2445/nikolett2445.jpg)
nikolett2445 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui bubu30 Neata ! Am vazut felicitarea floricelelor de 19 ![]() Felicitari Virgi - e f. frumoasa ![]() Ruxi ![]() ![]() ![]() |
apreciem si noi felicitarea,La multi ani !
La multi ani si Ioanei dragi a Alinei!
![](bis.gif)
![](copilas.gif)
![](bonjovi.gif)
![](treintje.gif)
![](avion.gif)
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/n_a_n_a/n_a_n_a.jpg)
n_a_n_a spune:
Salutare mamici si bebici !
Intru pe fuga, ca nu stiu cand mai pot .
Ioana, Mary, Nicoleta - multam de urarile de revenire !
Mary, Aly, Cris - multam de urarile de la multe lunitze ! La randul nostru uram la fel tuturor bebeilor din 11
!
Tatiana, hai sa facem schimb de fetite cateva zile, sa mai dorm si eu, si sa mai scap si tu de stresul cu mancarea ! Sa stii ca si Adelina a facut figuri la legume, exact cum povestesti tu: manca doua-trei lingurite si efectiv nu mai vroia sa deschida gurita. Am lasat-o in pace cu legumele vre-o saptamana jumate-doua, pe urma am incercat sa-i dau din nou piure; iarasi a refuzat sa manance si atunci i le-am dat bucati, poate-poate i se vor parea mai interesante. Si i s-au parut
. Asa ca o las sa le manace singurica, sau i le zdrobesc grosier cu furculita si i le dau eu. Mentionez ca am prins curaj sa-i dau bucati doar dupa ce s-a obisnuit bine de tot cu solidele, oricum ea nu a mancat niciodata supa si nu i-au placut de la bun inceput piureurile curgatoare, din cauza asta am si inceput sa-i pun cereale in fructe. Clementinele le molfaie in gurita pana le scoate si maduva
, apoi le scuipa; uneori le mai si inghite. Si inca o chestie: nu s-a inecat absolut deloc cu mancare, niciodata. Nici cu piureuri nici cu bucatele (daca musca prea mult scuipa imediat). Se ineca cu apa, din canuta cu cioc, dar am rezolvat-o si pe asta, trecand la pai - se mai ineaca doar ocazional cand e prea lacoma si vrea sa si inghita sa si respire
. Carnea nu o accepta nici azi, daca nu i-o fac cu iaurt. Cred ca seamana cu ierbivora de maica-mea
, ca mie tare-mi place gratarul
.
Ale draga, mie personal mi se pare de bun simt, normal, ok, corect, etc., sa nu-mi las copilul sa se inece cu propriile secretii, numai ca sa nu-i aspir nasucul mai des de n ori pe zi, adica in opinia mea, pe care nu tin sa mi-o impartaseasca si altcineva, nasucul se aspira ori de cate ori este nevoie, in functie de stadiul racelii, de abundenta secretiilor vascoase sau nu, de gradul de obturare a nasucului, samd. Intr-adevar, folosirea abuziva a batistei bebelusului poate determina intretinerea inflamatiei mucoasei nazale si implicit a secretiilor. De aceea revin cu precizarea nasucul se aspira de cate ori este nevoie, fara sa se exagereze, nici intr-o directie, nici in alta. Si sa facem o distinctie intre mucii de raceala si cei de lapte pe care-i aspirai tu Karinei la o luna jumate; or fi tot muci, da' nu-s la fel . Nu zic ca tu n-ai facut bine ce-ai facut, departe de mine gandul asta, insa ce am spus eu vine din experienta capatata in urma tristului episod cu dubla pneumonie a Adelinei, cand am vazut la secretii cate sper sa nu vezi niciodata la copilul tau... Ai inteles acuma ce am vrut eu sa spun
?!
Offf Carla, cat de rau imi pare de mazarichi!!! Sper ca sunteti bine acum. M-a durut sufletul citind postarea ta de pe blog... Si Adelinei i-au montat patru flexule intr-o saptamana de tratament, iar ultimele doua doze de antibiotic le-au facut im ca nu mai avea vene si nu am vrut sa-i monteze fluturas si pe scalp... Multi sa treceti cu bine peste asta! Si sa uitati repede!
Maria felicitari pentru burtica!!! Sa fie intr-un ceas bun
!
Wow, Nikol, ce fetita mare ! Papati painica deja? Eu mananc o franzela pe an
(nu-mi place), fetei i-am mai dat cate-o cojita la mozolit, ca noi n-avem dinti inca... ce bine doarme micuta ta, te invidiez!
Ioana de Alina
Intru sa vad si eu noutatile de pe webshots .
povestea stelutei de mare
Nana, mamica de ubirice dulce
, Adelina Ioana - 11 mai 2010
www.sos-animale.ro/?x=show&sel=11" target="_blank">poti ajuta si tu
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/nikolett2445/nikolett2445.jpg)
nikolett2445 spune:
citat din mesajul lui taty_ana nikolett eu m-am crucit la ce mananca bubulina ta,paine cu unt,mar cu coaja si asta doaar cu 2 dintisori.....eu cand citesc de-astea sincer imi vine sa-mi iau campii ca a mea vomita de la o buc milimetrica de carne sau leguma nepasata....oricum felicitari poti spune ca ai un bebe perfect....mananca bine si doarme bine mamica fericita de Emma Antonia(02.05.2010) |
David in schimb e opusul,la 2,5 anila mare imi manca doar bibe cu lapte si iaurt ,banane,piure
acum nu-ti imagina ca am cine stie ce mancacioasa ii rup bucatele mici de painica cu unt le prinde cu mana si in gurita cu ele,si cere din nou.....cred ca e importanta si atmosfera de la masa noi toti mancam
si marul da ,daca prinde o coaja i se pare cea mai delicioasa,eu oricum il decojesc partial
si cu etichetele de la bluze e foarte prietenoasa le gaseste imediat,prinde un prosop spre exemplu si cauta eticheta sa o roada,capsele metalice de la body
![](plang.gif)
![](bis.gif)
![](copilas.gif)
![](bonjovi.gif)
![](treintje.gif)
![](avion.gif)
![](images/user_woman.png)
aleesicoo spune:
Nana, secretiile pe care le a avut Karina nu erau muci de lapte, k pt mucii de lapte nu ii scoteam cu batista bebelusului!
In fine mai bine inchidem acest subiect ca nu suntem pe aceeasi lungime de unda! pupici si o zi buna!
ALE fericita de printesa Karinutza Scorpiutza
(01.06.2010)
multumesc Doamne pentru aceasta minune sanatoasa!
Are mama o fetita frumusica foc, are mama o fetita cat un ghemotoc!!
n_a_n_a spune:
Apropo de postarea Virinianei referitoare la recomandarile kinetoterapeutului cu privire la mers: iata si www.euforia.tv/articol/relatie/botez/abecedar-pentru-parinti-13046.html" target="_blank">parerea unui ortoped! Si pana la urma cum facem ?! O sa-l intreb si pe ortopedul fetei mele, sa vedem el ce mai zice... Mama zice ca noi (eu si sora mea) am avut papucei inalti...
povestea stelutei de mare
n_a_n_a spune:
citat din mesajul lui aleesicoo Nana, secretiile pe care le a avut Karina nu erau muci de lapte, k pt mucii de lapte nu ii scoteam cu batista bebelusului! In fine mai bine inchidem acest subiect ca nu suntem pe aceeasi lungime de unda! pupici si o zi buna! ALE ![]() ![]() multumesc Doamne pentru aceasta minune sanatoasa! Are mama o fetita frumusica foc, are mama o fetita cat un ghemotoc!! ![]() |
whatever... cum zici tu
cum ti-a iesit negresa
![](pofticios.gif)
![](surf.gif)
Nana, mamica
![](al9leacer.gif)
![](copilas.gif)
![](icon_smile.gif)
aleesicoo spune:
acum am terminat compozitia, miroase f bine sa vedem rezultatul
am facut si sambata si a iesit ff buna
deci pot sa ma marit
(01.06.2010)
aleesicoo spune:
ehee daca tot vine vb de laudatul somnului(ptu ptu sa nu o deoki) doarme de la 22.00-22.30 pana la 09.00 cu o trezire daca are chef la 06.30 daca nu ii este fomica nu se trezeste
seara la culcare papa 210 ml laptic cu cereale" Somn usor"
(01.06.2010)
n_a_n_a spune:
da-mi pm cu reteta, please
eu am facut numai din aia cu banane, dar as incerca si altceva povestea stelutei de mare
nikolett2445 spune:
in schimb nu-i place brocoli ,isi face greata,o sa mai incerc la primavara Nikol
ANTONIA MARIA(06 MAI 2010)
DAVID(15 MAI 2006)