Floricele de liliac mai-iun (46)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns arturicii spune:

Servus,

stiam eu un colind ceva cam asa:
"din ceas in ceas sosesc mereu
la geam colindatori"

Ei bine, la noi nu au sosit din ceas in ceas colindatori. Adica nu a sosit nimeni. Ci s-a trezit Sabina toata noaptea tipand.

Aseara la 22 nu vroia sa se culce, ea, care la 20 dormea deja. Asa ca am pus-o pe spate in Ergo (mai noi cand vreau sa fac ceva treaba asa o duc) si mi-am vazut de ale mele. In 15 min dormea dusa insa, cum ziceam, toata noaptea....

Si vrea sa mearga, non stop, peste tot, sa caute, sa deschida, sa se aplece sa se ridice. Nu vrea in brate, ce mai sta in sling si in ergo. In rest, mers mers mers. De-abia astept sa fie stapana pe picioarele ei sa mai circule si singurica. O duc cu hamul ca sa nu imi rup spatele.

Ref la incaltari, desculta am tinut-o pana acum. Insa cum circula asa de mult si cum pe jos pe la noi e curent, am preferat sa o incalt. Nu-s ghete inalte ci niste adidasi. Stiu ca la baieti am insistat mult pe ghete inalte insa acum mi-a mai trecut.

Fug la treaba si mai revin.

Ioana & Arturicii'S_Biblioteca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aleesicoo spune:

Nana ai PM
fug k am un copil marait rau

ALE fericita de printesa Karinutza Scorpiutza (01.06.2010)
multumesc Doamne pentru aceasta minune sanatoasa!

Are mama o fetita frumusica foc, are mama o fetita cat un ghemotoc!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nikolett2445 spune:

Citat:
citat din mesajul lui taty_ana

nikolett eu m-am crucit la ce mananca bubulina ta,paine cu unt,mar cu coaja si asta doaar cu 2 dintisori.....eu cand citesc de-astea sincer imi vine sa-mi iau campii ca a mea vomita de la o buc milimetrica de carne sau leguma nepasata....oricum felicitari poti spune ca ai un bebe perfect....mananca bine si doarme bine

mamica fericita de Emma Antonia(02.05.2010)

fiecare copil are ritmul lui,Antonia ta e cu mult mai speciala cu siguranta ,cel mare era exact asa cum spui tu,isi facea greata de la orice nu era pasat,blenduit bine de tot,acum e altfel

Nikol ANTONIA MARIA(06 MAI 2010)
DAVID(15 MAI 2006)

Mergi la inceput

legat de paine si eu ii mai dau cate un codru de paine pe care il molfaie cu mareee drag si dak il i au din mana tipaaaaaa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ioana1234 spune:

Ola,

Legat de musicori acelasi sfat l=-am primit si eu, ba chiar sa folosesc para nr 6, si sa nu mai folosesc batista bebelusului pt ca scoate toate secretiile chiar si cele de care are nevoie mucoasa nazala. Acuma eu nu am putut sa renunt la aspirat atunci cand avea multe cecretii, dar nu am exagerat cu aspiratul...Vic statea mult pe burtica , si ii ieseau singuri mucisorii pe care ii stergeam cu un sevetel, il aspiram inainte de culcare sau daca intampina probleme la supt. Eu am observat ca i-au trecut mult mai repede decat atunci cand il aspiram mai des.

Am o intrebare, de cand a icneput sa manance mai mult Vic face si kk mai des, dar uneori mai gasesc si urme de piure --de ex de morcovi...parca nedigerat. Oare mananca prea mult si stomacelul nu digera?...Voua vi se intampla?

Mergi la inceput

veste de ultima ora: KARINA MAI ARE UN DINTISOR JOS!!!
sa o manance mama pe ea de iepuras!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancutzicab spune:

Ale, felicitari pentru iepuras!

Mergi la inceput

multumesc Anca!!ce fericita sunt

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Viriniana spune:

Ola!

Eu cred ca am rezolvat dilema cu incaltarile pentru primii pasi - o parte din zi ii pun, o parte o las fara
Felicitari pentru dintoc Karinei! Eva are 2 jos, unul sus si inca unul "pe drum", tot sus.

Multi

Mergi la inceput

Viriniana, multam
voi ati fost mai rapide

Mergi la inceput