Floricele de liliac mai-iun (46)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns taty_ana spune:

hello,

azi sunt intr-o pasa ff buna pt ca Emma mea mi-a demonstrat ca daca vrea poate....i-am pus in fata castronelul cu morcov,brocoli si dovlecel si asa s-a infipt in el,de m-a si speriat ca musca ditamai bucata de morcov ,eu disperata ii ziceam nu,nu nu asa mult si ea radea cu gura pana la urechi cu gingiile pline de mancare,da-i si eu ras si uite asa a mancat si piure vreo 170g si s-a autoservit singurica.....so sunt fericita

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aleesicoo spune:

Felicitari Tatyana!! Vezi fata a stiut ca ai"parat-o" si te-a dat de gol acum

ALE fericita de printesa Karinutza Scorpiutza (01.06.2010)
multumesc Doamne pentru aceasta minune sanatoasa!

Are mama o fetita frumusica foc, are mama o fetita cat un ghemotoc!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns arturicii spune:

Felicitari Tatyana, Felicitari Emma!!!

Felicitari Karina!!! Felicitari Ale!!

Ioana & Arturicii'S_Biblioteca

Mergi la inceput

ms artu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lumy_Clt spune:

Buna seara si de la noi,

Aparem si noi dupa o perioada mai agitata.
Facand bilantul celor 7 lunite, raportam la MAra 7kg si la Maia ^kg, si crede ca vreo 67 de cm. Tot in categoria musca ne incadram.

Cu diversificatul ne descurcam, ce-i drept mancam piureuri, cu multe legume, carnita, ficatel sau galbenus dupa caz. Facm un pic de azuri la spanac, dar in rest nu comenteaza, nici macar la broccoli sau cartof dulce.

Programul ns e cam asa
5-6 120-150 ml laptic
10-11 fructe in diverse combinatii
13-14 piureri
18-19 120-150 ml laptic
21-22 150 ml laptic cu cereale

Carnita si oualele sunt bio, le luam de la niste vecini de la curte.

Astept cu drag sa las in urma blocul, Bucurestiul, sa ma mut la casuta la aer curat, spatiu si sa ma apuc crescut pasari pt fete....nu de alta dar livada deja avem , ce-i drept mai are de crescut.
Avem si surse de lapte proaspat, de vacuta sau de bivolita.

Revin, s-a trezit Mara.

Ps pozne cu noi puteti vedea aici Craciun-Revelion

binecuvantata cu gemanutele Mara&Maia

Mergi la inceput

Am revenit!

Sunt la zi cu cititul si admiratul de bebei care mai de care mai frumosi.

Vorbeati despre ce fac bebeii, ale mele sunt atat de diferite, incat nici lucrurile nu le fac la fel...si nici nu le pot compara. Asa ca nu ma stresez sa le compar cu alti copii, ficare copil e cu ritmul lui.

Nu si-a facut prezenta nici un dintisor, desi pe alocuri gingia pare mai rosiatica.

Noua ortopeda (Ciotlos Daniela) ne-a recomandat sa mai stam cu incaltamintea, ea nu recomada incalatamintea cu taloneta, cum ca scobitura piciorului se formeaza mai tarziu....boh...

Noi ca indulcitor mai foloseam Fructoza. Mara e cea care bea ceaiul indulcit un pic, si atunci abia abia il bea. Ea nu bea nici apa, canita cu cioc nu o suporta, am zis sa ii luam si ei cu pai. In schimb Maia e disperata dupa canita.

Cat despre retetele compensate/gratuite pt bebei, des ma intalnesc in farmacii cu replica : Ne pare rau, dar n-avem medicam x sau y. Desi pe stoc sunt produsele respective, farmacistii prefera sa nu mai elibereze compensate/gratuite (impropriu zis), intrucat Statul n-a efectuat platile catre multe farmacii, uneori peste 300 zile intarziere. Mai nou si farmaciile afiseaza banerul cum ca n-au fost platiti.

Mergi la inceput

Acu am logoree, mandrele dorm (n-am idee pt cat timp asa ca profit).

Voi cum dati gulia bebeilor? Cruda sau fiarta/aburita?

Cine imi arata si mie care e floricica de la Ikea.ca m-am tot uitat pe site-ul lor dar nu m-am prins care e. Vroiam sa investesc intr-un steamer, dar m-am razgandit.

Pana una alta ar fi cazul sa ma duc sa si mananc.
Revin.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rosca spune:

Intru si eu ca musca in lapte ,dar din experienta mea:pina acum am facut ca Ale ,l-a sfatul celui mai bun orl-ist din Cluj si a fost ok.Dar de cand cu bronsiolita aceeasi persoana mi-a recomandat sa-i scot secretiile de cate ori este nevoie ,ca altfel o sa faca otita seroasa(am si intalnit copilas care dupa o raceala facuse otita din cauza ca nu i-a scos secretiile)si o sa-l aspire la spital si o sa fie mult mai urat.Deci ,depinde de situatie si de volumul secretiilor.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rosca spune:

Plus ca a vomat in fiecare zi din cauza secretiilor,asa ca trebuie sa le scot obligatoriu inainte de masa

Mergi la inceput

da ai dreptate rosca
dar nici sa le lasam mucoasa uscata nu este bine, eu una asa stiu
dar tu ai zis ff bine depinde de care secretii sunt si cata cantitate

Mergi la inceput