Mamici,gravide,aspirante dupa pierderi de ingeri24
Raspunsuri - Pagina 8
![](images/user_woman.png)
Michelle81 spune:
Cami-m.a socat mesajul tau.Ma rog pentru voi sa primiti marti o veste buna si sa fie totul o alarma fals(nici nu ma pot gandi ca ar putea fii altfel),ma rog ca baietelul vostru,sufletelul vostru scump Flavius sa fie sanatos sa nu aiba absolut nimic!Ai incredere in Dumnezeu!Off
cred ca asteptarea asta te omoara
...Doamne ajuta sa fie totul bine!
Am sa pun aici linkul catre Acatistul Sfantului Stelian si sa citim cu toate din el http://www.crestinortodox.ro/acatiste/acatistul-sfantului-stelian-67186.html
Cami suntem aici pentru tine!Doamne ajuta!
Minunea noastra mult asteptata
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
Irinel spune:
Cami am aprins azi o lumanare pentru sanatatea lui Flavius. Ma rog pentru voi. O imbratisare calda.
Daria, am citit la subiectul postat de tine. Oamenii sunt diferiti, de ce sa te abtii tu de a spune o vorba buna daca asta simti, pentru ca sunt oameni care prefera sa se uite in alta parte cand vad pe cineva suferind. Si pe mine m--au ajutat vorbele fetelor de pe forum cand am trecut prin ce mai cumplita perioada din viata mea, cand o aveam pe Maria si stiam ca pot sa o pierd oricand. Ma bucuram sa stiu ca se roaga si altcineva pentru ea, ca aprinde o lumanare. Iar fetele care raspund si ajuta la umanitare, indiferent in ce fel, fiecare cum poate, fac un lucru enorm. Imi pare rau ca eu in ultimul timp nu reusesc sa imi fac timp sa citesc acolo, de-asta si zic ca nu stiu cum reusesti tu sa te imparti intre copil, servici, treburi casnice si incurajari de tot felul, de cate ori este nevoie. NIci sa nu te gandesti sa fii altfel doar pentru ca cineva foloseste cu usurinta cuvinte grele, sau poate chiar vrea sa se menajeze, sa inchida ochii in fata suferintei. Multi pupici pentru o fata cu suflet cald si bun.
Irina, Daniel (28 Mai 2004) , David (27 Iunie 2009) si ingerasul drag Maria
angelynna82 spune:
Camy, suntem alaturi de tine si ne vom ruga sa fie bine. Dumnezeu sa va ajute pe tine si puiul mic Flavius.
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/vias/vias.jpg)
vias spune:
sincer va spun ca nu m-am asteptat sa citeasca atat de multa lume postarea mea... a fost un soc sa vad subiectul si in alta parte..dar in acelsi timp ma gandesc ca e normal ca oamenii sa reactioneze as...nu stiu...nici nu mai stiu ce mai gandesc..si ce mai spun cu voce tare
Va multumesc frumos pt ca va rugati pt puiul meu mic si scump.
Sunt persoane care m-au sunat si poate ca nu am vorbit asa frumos cu ele. Imi cer scuze...nu este cu intentie...dar imi este pur si simplu foarte greu sa vorbesc despre asta...nu vreau sa vorbesc despre subiectul asta nici cu mama mea..nu stiu de ce...
Cand scriu..e altfel..parca vorbesc cu mine insami, parca asaimi fac ordine in minte..printre ganduri grele..
Plus ca nici nu vreau sa supar oamenii, mi s-a spus ca sunt plangcioasa...si in mai multe feluri..urate...sau asa le-am vazut eu...si imi doresc sincer sa nu mai deranjez pe nimeni cu postarile mele.
Oricum...nu-mi mai doresc decat sa il tin in brate pe Flvius...atat!!!
Nu conteaza ce spun analizele, (bineinteles ca imi doresc din inima sa iasa forte bine) el este si va ramane puiul meu scump si dulce...
Orice se va intmpla, eu voi fi langa el!
Azi l-am tuns ..pt ca il tundeam pe tatal lui..si era curios ce facem noi..si am zis ca-l tund si pe el..si a stat la tuns...
Cred ca si-ar fi dorit sa se tunda el ...poate il las data viitore..
Acum are asa o fata dulce de baietel ..de-mi vine sa mananc din el ca dintr-o prajitura...
Cami, de
Flavius Cristian in
-------------------------------------------------------------
ingerasul Darius-Andrei
"Dacă lacrimile ar putea înălta o scară si amintirile o cărare, as urca în Rai si te-as aduce din nou acasă."
Poveste si POZE
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/Ayla21/Ayla21.jpg)
Ayla21 spune:
Camy sunt alaturi de tine, in gand si in rugaciune, si cred si sa sper ca Bunul Dumnezeu il vegheaza si il ocroteste pe Flavius.
Iti doresc multa putere pana marti, si rezultatele sa fie ok, si sa nu mai fie in viata ta niciodata zile cu nori si ploaie.
Astazi sunt 2 ani de cand ingerasul meu Alma Lorena a plecat la cer. Imi simt sufletul pustiu. Daca as putea vreodata sa ma iert ca nu am stiut si nu am putut sa o salvez.
Va multumesc mult pt urarile de ziua Luanei!
www.glitter-graphics.com/users/monika21m" target="_blank">Monica, mami de Claudiu, de Luana, si de ingeras Alma
Adun cioburi de fericire. Poate candva isi vor da mana.
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/danangie/danangie.jpg)
danangie spune:
Am fost si eu la biserica azi si m-am rugat. Asteptam vesti bune marti CAMY.
Suntem o familie super. Mami Dana si tati Alin cu 2 princhidei Alessio Michele (2 ani si 7 luni) si Mattia Gabriel(1 an si 3 luni). Ne pregatim cu mare entuziasm sa primim pe mezinul casei.
![](patut.gif)
![](ilovey.gif)
Pozici cu noi
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/szivarvany/szivarvany.jpg)
szivarvany spune:
Somn usor, Alma.
Ayla,
Daria & felina fioroasaGIULIA(2004 08 16) cu
Sela
_"Meglio sole, che mall`accompagnate !"
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/vias/vias.jpg)
vias spune:
Ayla zbor lin pui mic!
Cami, de
Flavius Cristian in
-------------------------------------------------------------
ingerasul Darius-Andrei
"Dacă lacrimile ar putea înălta o scară si amintirile o cărare, as urca în Rai si te-as aduce din nou acasă."
Poveste si POZE
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/baby_r7/baby_r7.jpg)
baby_r7 spune:
Camy, te rog nu lua in seama toate rautatile diferitelor persoane care nu au ce face si poate nu isi dau seama cat pui tu la suflet fiecare cuvintel.
multe fete care te cunosc, ca si mine chiar doar prin intermediul internetului tin la tine si te iubesc sincer.
ne gandim mereu la tine, la ingerasul din cer si la baietelul tau Flavius.
ieri am aprins si noi o lumanare la biserica dupa slujba si ne-am rugat pt. micutul tau, sa fie bine si sa se faca sanatos cat mai curand.
esti un on cu suflet bun si nu o plangacioasa, sa stii asta de la mine si ma rog pentru tine sa reusesti sa treci prin incercarea asta cat mai repede.
asteptam vesti maine si orice ar fi sa fii tare pentru puiutul tau!!!
Dana cum mai stai cu durerile de spate???
abia astept sa ne da-i vestea ca ai scapat de ele si ca te afli cu bebe in brate
Ayla sa stii ca si eu ma intreb in fiecare zi daca s-ar fi putut face ceva sa nu ii pierd pe gemeni, dar nu cred ca voi gasi vreodata un raspuns la intrebarea asta.
si eu ma simt vinovata ca am avut incredere intr-un doctor si i-am pus in maini viata copiilor mei si care m-a dezamagit enorm...........
la mine se implinesc 5 ani pe 13 februarie de cand au urcat mult prea devreme in ceruri baietelul si fetita mea la doar 19 saptamani............si eu nu ii voi uita niciodata
am vazut azi o intrebare pe prima pagina si vroiam sa raspund la ea:
eu mi-as dori sa apara pe prima pagina si ingerasii, la mine la nume am vazut ca nu apar si ingerasii mei si daca vreti as dori foarte mult sa apara, ca si ei au fost bebelusii mei.....asa cum apareau si la subiectul "Durere.."
va pupam pe toate fara exceptie!!!
Roxana mami de Bianca Maria 2 ani
www.facebook.com/album.php?aid=26353&id=100001556682087&l=f10905304b" target="_blank"> poze cu fetita mea dulce!!!!!!
www.facebook.com/album.php?aid=26429&id=100001556682087&l=41d1f34453" target="_blank">poze decembrie 2010- ianuarie 2011!!!!!
www.gradinite.com/site/ConcursFoto/detaliiPoza/3023-bianca-maria.html" target="_blank">Votati-ne poza din Concurs foto, se voteaza in fiecare zi pana pe 20 februarie:bab.jpg
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/abramburika/abramburika.jpg)
abramburika spune:
Buna!
Intru rapid sa ii trimit lui camy o imbratisare mare, mare, forta si sa fie bine cu puiul tau!! Doamne-ajuta!! Asteptam vesti bune!
Revin mai tarziu ...
Lacrimile sunt limbajul tacut al durerii.