Mamici,gravide,aspirante dupa pierderi de ingeri24
Raspunsuri - Pagina 9
![](images/user_woman.png)
Doina84 spune:
draga Camy, ieri la slujba m-am rugat si eu pt tine si pt baietelul tau si m-am rugat pt toate mamicile de ingeri si pt toate mamicile care sufera pt copilasii lor.
azi am o zi foarte proasta...nu ma pot opri din plans si ma tot gandesc cand va trece...totusi este inca prea devreme si cateodata nici nu vreau s atreaca, vreau sa fie mereu la aceeasi intensitate in sufletul meu doar ca as tare ma doare. ce sa fac?
peste o saptamana se vor implini 6 saptamani si in loc sa ne pregatim pt botez noi vom merge la biserica sa facem parastas si sa ne rugam pt fetita noastra, desi uneori cred ca ea va fi cea care se va ruga pt parintii ei...
povestioara cu ingerasul care e trist ca i se stinge lumanarea m-a ajutat un pic, sigur o voi spune si eu mai departe...desi am zile si zile, doua trec mai bine si in a treia ma doare stomacul si inima de durere si de dor.
ati simtit uneori ca sunteti in alt film sa zic asa? ca pur si simplu nu e viata voastra? parca uneori nu ma mai trezesc dintr-un vis urat si sper ca o voi face, dar nu-mi reuseste...sunt asa trista.
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/baby_r7/baby_r7.jpg)
baby_r7 spune:
Doina nu sunt cuvinte care sa aline durerea unei mame de ingeras, dar vreau doar sa stii ca suntem alaturi de tine ...este mult prea devreme pentru tine, a trecut prea putin timp de la tragedie si este normal sa te simti asa.
lasa timpul sa treaca si ai sa vezi ca o sa fie un pic mai bine, durerea nu va trece........doar se va mai diminua un pic........
sa se odihneasca in pace micul sufletel si sa te vegheze de sus!!!!!!
Roxana mami de Bianca Maria 2 ani
www.facebook.com/album.php?aid=26353&id=100001556682087&l=f10905304b" target="_blank"> poze cu fetita mea dulce!!!!!!
www.facebook.com/album.php?aid=26429&id=100001556682087&l=41d1f34453" target="_blank">poze decembrie 2010- ianuarie 2011!!!!!
www.gradinite.com/site/ConcursFoto/detaliiPoza/3023-bianca-maria.html" target="_blank">Votati-ne poza din Concurs foto, se voteaza in fiecare zi pana pe 20 februarie:bab.jpg
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/baby_r7/baby_r7.jpg)
baby_r7 spune:
Michelle va si pe tine si pe Lucas!!!!
Roxana mami de Bianca Maria 2 ani
www.facebook.com/album.php?aid=26353&id=100001556682087&l=f10905304b" target="_blank"> poze cu fetita mea dulce!!!!!!
www.facebook.com/album.php?aid=26429&id=100001556682087&l=41d1f34453" target="_blank">poze decembrie 2010- ianuarie 2011!!!!!
www.gradinite.com/site/ConcursFoto/detaliiPoza/3023-bianca-maria.html" target="_blank">Votati-ne poza din Concurs foto, se voteaza in fiecare zi pana pe 20 februarie:bab.jpg
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/Ayla21/Ayla21.jpg)
Ayla21 spune:
Dragele mele va multumesc!
Camy, Flavius pt voi! De azi noapte de cand am citit nu ma pot opri sa nu ma gandesc la tine Camy, stiu prin ce ai trecut si cat ai luptat pt Flavius, si cat am plans pana si eu alaturi cu tine. Offf, sper ca totul sa fie bine, si sa nu fie decat o alarma falsa...si tot mi se pare ca viata asta e prea cruda. Te imbratisez!
Doina
Aici e subiectul unde de-a lungul unui an an scris despre durerea mea: Alma, ingeras la cer.
Ieri am petrecut un timp destul de lung pe facebook, si din pagina in pagina am gasit tot felul de mamici de ingerasi, si de pagini dedicate lor. Imi amintesc dorinta mea in urma cu 2 ani, de a intelege ca daca alte mamici au trecut pe aici, voi reusi si eu. Nu am reusit, nici eu, nici alte femei, nu vom reusi decat sa facem viata sa mearga mai departe, dar nu trece. Aceste descoperiri mie numai mi-au adancit, de fiecare data durerea. Am suferit si alaturi de persoane necunoscute, am plans si ingerasi care i-am vazut pt prima data intr-o poza. Am plans pt viata asta nedreapta si m-am gandit cat de fericit e DD ca ii are, asa frumosi si puri, acolo sus cu El.
www.glitter-graphics.com/users/monika21m" target="_blank">Monica, mami de Claudiu, de Luana, si de ingeras Alma
Adun cioburi de fericire. Poate candva isi vor da mana.
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/monica_dicut/monica_dicut.jpg)
monica_dicut spune:
Va pup dragelor,
Camy, ma gandesc la tine si azi si maine si in fiecare zi. Daca ai nevoie de ceva, orice, sunt aici. Daca trebuie sa veniti la Bucuresti (sper din suflet sa nu fie nevoie) si aveti nevoie de un loc unde sa popositi, usa mea este deschisa oricand. N-am indraznit sa te mai sun daca ne-ai rugat sa nu o facem, dar tare as vrea sa te imbatisez tare tare si sa-ti iau din durerea ce o ai in suflet.
Ayla, zbor lin ingerasului Alma
Doina, eu si acum, dar mai ales atunci imediat dupa nastere, ma trezeam facandu-mi cruce si intrebandu-ma daca intr-adevar mi s-a intamplat mie acel cosmar. Nici in ziua de astazi nu realizez ca este adevarat. Daca cineva mi-ar fi povestit asa o intamplare i-as fi spus poate ca exagereaza.
Fug acum si revin mai tarziu. Pupicei
Monica de Zgatie cu Blog
Povestea noastra
Toate se intampla in viata cu un scop. Nu trebuie sa intrebam "de ce",
trebuie doar sa ridicam capul si sa mergem inainte
Ingerasul Andrei
mary_07 spune:
Camy,Doamne ajuta sa fie totul bine .Suntem cu gandul la tine
Mamica de 2 nazdravani si de pui mic in burtica
13+
Doina84 spune:
multumesc tuturor
Camy ma gandesc la voi...chiar daca nu ne cunoastem mai ales ca eu scriu de foarte curand aici, consider ca gandul unei mamici de inger poate face mare lucru, fiecare rugaciune foarte mult.cand ma gandesc la tine imi aduc automat aminte de perioada de asteptare a noastra, perioada in care asteptam sa aflam vesti despre fetita noastra...vai cat de greu este.
in cate-o zi cand intru pe forum ma gandesc si la celelalte forumuri si discutii, mai ales la cele in care mamicile fericite discuta despre copilasii lor, despre bebelusii pe care i-au adus acasa...n-am scris niciodata pe forum despre sarcina mea si nu am povestit despre nici un amanunt cu nimeni si acum am intrat sa vorbesc despre durerea mea.offf!!!!
Ayla, sa sti ca si mie fiecare poveste in parte imi aduce atata tristete, mai ales cand m-am uitat la cateva poze si am citit ce au scris atatea mame triste, vai si speram sa nu fie asa...eu ma gandeam ca o sa scriu aici, o sa ma descarc in cate-o zi, o sa ma ajute sa-mi aduc aminte de fiecare detaliu pe care nu vreau sa-l uit, o sa ma ajute sa nu mai sufar asa mult...dar nici pe departe nu este asa pentru ca am plans si pt alti copilasi si impreuna cu alte mame...si nu pot sa-ti spun ca am izbucnit in plans cum am vazut pozele cu fetitele tale...
Monica, vroiam sa te intreb ceva prostesc...nu stiu daca ma exprim cum trebuie. eu inca nu am fost la analize sa vad daca vom avea valori scazute ale proteinelor C,S, dar tu dupa ce ai aflat cum ai reusit sa-ti faci curaj pt o alta sarcina? adica au reusit medicii sa-ti dea incredere, ca tratamentul pe care l-ai luat va fi sigur folositor? chiar se poate garanta ca un tratament de genul va fi bine?
dupa ce fac analizele si eu si sotul meu ma voi duce la un medic ca sa vad ce ne sfatuieste insa ma gandeam sa te bat si pe tine la capmerci tuturor
Michelle81 spune:
Doina84-as vrea sa iti spun ca maine nu vei mai
simti aceasta durere insa nu pot
pentru ca zile
din acestea in care nu te vei putea opri din plans
vor mai fii din pacate pentru ca ti s,a rupt o
bucata din inima si asta doare si va durea foarte
mult timp...Da sa stii ca si eu ma simteam ca si
cum nu era viata mea,era mult prea multa
durere ca sa fie realitate si era greu de cate ori
ma trezeam pana realizam ca de fapt nu visasem
ci era cruda realitate...Eu o perioada nu am putut
sa fac nimic decat sa stau si sa plang.simteam
ca nu mai pot,ma durea sufletul enorm de
tare...nu credeam ca am sa pot sa mai zambesc
vreodata mi sie parea imposibil...Iti trimit o
imbratisare desi stiu ca nimic nu te alina acum...
Ayla21-TU NU AI NICI O VINA!te rog nu te mai
gandi ca ai avea vreo vina in ceea ce s.a
intamplat cu fetita ta Alma.stiu ca poate fiecare
ne.am invinuit pe noi insine doar in a gasi un
raspuns pentru ceea ce s.a intamplat.Dar nu este
vina ta!Numai Dumnezeu stie de ce a fost sa fie
asa...M.au dat lacrimile cand am vazut poza de
la semnatura...Doamne cata durere!!!
Monica_dicut-am recitit povestea ingerasului
tau.prin cate ai trecut,prea mult pentru un suflet
de mamica!Of mi se pare atat de nedrept tot
ceea ce se intampla,mi se pare atat de nedrept
ca o femeie sa treaca prin asa ceva sa simta o
durere atat de mare!
Ma bucur mult ca ai reusit sa ai un sufletel care
sa te strige MAMA!Sa iti traiasca minunea si sa te
bucuri de el!
Consi-s-ma bucur mult ca ne.ai scris si ca
sunteti bine!Mai spune-ne despre voi cand ai
timp.
Danangie-nici nu mai stiu daca ti.am spus cat
ma bucur ca ai rezolvat sa vina sora ta sa aiba
grija de copii cand esti in spital.in curand
scoatem agitatele pentru tine.Chiar nu stiu cand
a trecut timpul...Cum te mai simti?Ati ales un
nume?ai pregatit hainutele?
Mamagiuliei-sa nu carecumva sa ne parasesti!!Ai
un suflet mare,ti.ai adus aminte de fiecare fata
mereu. ai avut o vorba buna pentru fiecare.Ce s
-a intamplat?cine te.a suparat?scuze dar nu imi
aduc aminte daca ai scris ceva despre asta.mie
imi esti draga tare!
Abramburika-suntem aici pentru tine cand mai
vrei sa vorbesti despre ce simti,cand vrei sa
vorbesti despre ingerasul tau scump,despre
orice...Trebuie sa fii tare pentru fetita ta insa
i.ati timp sa iti plangi durerea,sa te descarci asa
cum simti...Cata durere poate sa existe pe
lumea asta...of Doamne cat de trist!
Irinel-cat de puternica esti!!!Cred ca majoritatea
dintre noi ne.am dorit imediat dupa ce s.a
intamplat tragedia,un copilas,si cum ai spus si tu
nu sa ne inlocuiasca ingerasii ci sa avem asupra
cui revarsa dragostea,dragostea de mama!Ti.a
fost atat de greu...Si eu la fel ca si tine ma simt
implinita insa ma gandesc mereu la ingerasii mei
si la cum ar fi putut sa fie viata daca ar fi ramas
aici langa noi.m-au dat lacrimile citind tot ce ai
scris...m.a impresionat fiecare cuvintel ce l-ai
scris si mai ales aceste fraze"Eu sunt impacata
chiar daca ma doare, stiu ca ea nu mai sufera,
stiu ca desi e tare greu, ingerasii plecati de langa
noi se roaga pentru noi sa ajungem si noi in Rai,
unde sunt ei. Eu nu cred ca asta e o pedeapsa,
Dumnezeu ne iubeste si ne vrea aproape de El, si
stie cat putem duce fiecare, cumva uneori
suferinta ne face mai buni, mai milostivi si chiar
ne aduce aminte sa ne rugam mai mult"...Cand
vrei sa vorbesti despre ingerasul Maria suntem
aici sa te ascultam!
Irinabobe-chiar am tot intrebat de tine.Ce mai
faci?Ce face baietelul?Ma bucur ca ai intrat sa ne
scrii!
Babyr7- sper din suflet ca anul acesta sa iti aduca un fratior sau o surioara pt Bianca(am admirat-o in pozele recente,este foarte scumpa seama cu tine) pentru ca stiu cat de mult iti doresti!
Camy-pus-ma gandesc la tine!!!Doamne ajuta sa
vii doar cu vesti bune maine!Ai incredere ca va fii
bine!
Fetelor sunteti cu toate atat de
puternice,sunteti puternice prin felul vostru de a
incerca sa mergeti mai departe desi sufletul
plange ,urla de atata durere,sunteti puternice
chiar si atunci cand plangeti.Aveti grija de voi si
scrieti ce simtiti si cand simtiti!Dumnezeu sa
aiba grija de noi toate!
Minunea noastra mult asteptata
Michelle81 spune:
Nu stiu de ce mi,a aparut astfel asezat in pagina si cu distanta.sper sa se poata citi.
Michelle81 spune:
Nu stiu de ce mi,a aparut astfel asezat in pagina si cu distanta.sper sa se poata citi.