Mamici,gravide,aspirante dupa pierderi de ingeri24
Raspunsuri - Pagina 10
![](images/user_woman.png)
Irinel spune:
Camy . Eu ma rog la Bunul Dumnezeu ca Flavius sa fie sanatos. Stiu ca tu vei fi alaturi de el si il vei iubi in orice conditii, dar eu sper din tot sufletul ca tu te inseli si el e absolut sanatos. Ce greu trebuie sa iti fie zilele astea asteptand... Ce ciudat sa spui unei mame care si-a pierdut copilul ca e plangacioasa, sau macar sa gandesti asta. Nici macar oamenii care n-au trecut prin astfel de dureri nu imi pot imagina cum ar putea sa faca asta...
Doina mi-aduc aminte perfect cum m-am simtit in ziua cand ne-au spus clar ca Maria nu are nici o sansa, ca nu vor incerca macar sa ii faca vreo operatie, ca e inoperabila. Dupa ce am plans amandoi umbland de nebuni fara tinta pe holurile spitalului, ne-am dus langa ea. Cred ca inca nici nu realizam exact ce inseamna, auzisem si intelesesem, dar cumva nu puteam sa "simt". In noaptea aia am dormit vreo 3 ore intr-o camera a spitalului (ne-au oferit una tocmai pentru ca treceam prin acele momente grele), era ca o hruba, fara ferestre, o camera interioara). Cand mi-a sunat mobilul sa ma trezeasca am simtit exact ce spui tu, ma simteam ca intr-un cosmar din care as fi vrut sa ma trezesc, imi venea sa urlu, sa ma bat, sa fac ceva sa pot iesi din el. In timp am inceput sa stiu ca visul nu e vis, e realitate, am inceput sa o accept. Am tot sperat ca poate Dumnezeu va face o minune si o salveaza, sau macar mi-o tine cativa ani langa mine. Si, desi poate parea prosteste, am gandit la un moment dat ca daca ar fi fost copilasul altcuiva, ar fi putut fi unul din copilasii abandonati in spital, nedoriti de parintii lor, si ma durea si mai rau sufletul, ma bucuram ca e a mea, ca stie ca noi o iubim mult, ca macar nu sufera si din cauza asta. A fost candva pe DC povestea unui baietel, Tudorica cred ca il chema, care era bolnav rau, abandonat in spital si care la 8 luni avea 4 kg, nu-l baga nimeni in seama, nu stia sa zambeasca saracul. Eu il aveam pe Danut atunci cam de aceeasi varsta si m-a impresionat teribil si, cand o aveam pe fetita mea bolnava, mi-am amintit de el. Dupa moartea Mariei la rugaciuni ii spuneam lui Dumnezeu: "Doamne Tu mi-ai dat durerea asta mare, faca-se voia Ta, dar ajuta-ma sa o duc, sa traiesc cu ea". Eu cred ca El m-a ajutat sa ii accept cu adevarat voia. Sper sa nu sune stupid dar asta e adevarul. La tine e asa recent, e greu sa nu simti asa, e imposibil probabil. Mai e si primul copilas.
Ayla, tu chiar nu ai avut ce face, cum sa fii vinovata. Noi toate ne-am intrebat "de ce" si am incercat sa gasim tot felul de motive. Mi-aduc aminte ca mult timp am gandit ca Maria a avut malformatii pentru ca la inceputul sarcinii am luat antibiotic, aveam infectie urinara. Doctorii au spus ca nu e asa, da tot n-am fost convinsa. Apoi am zis ca poate din cauza stresului de la serviciu din primele luni de sarcina, trecusem pe o pozitie noua si aveam de lucru cu cecurile si mi-era tare teama sa nu fac greseli serioase... Mult timp m-am tot zbuciumat incercand sa aflu un motiv. Acum insa nu ma mai framant decat rar in felul asta, stiu ca suntem mici si neputinciosi in multe situatii, desi uneori ni se pare ca putem controla lucrurile. Desi omul a evoluat asa de mult, practic suntem la fel de neputinciosi, Dumnezeu stie de ce s-a intamplat asa. Tu chiar nu esti vinovata cu nimic, draga mea. Dumnezeu sa o odihneasca in pace pe draga ta Alma.
Michelle esti o draguta ca de obicei. Eu tot mai sper sa prinzi curaj si sa ii mai faci lui Lukas un fratior sau o surioara, esti asa o mama minunata.Si, daca nu te hotarasti tu, cred ca te va convinge el cand va fi mai marisor, caci de obicei cam toti copilasii pe la 4-5 anisori incep sa ceara un tovaras de joaca. Lukas a trecut peste stresul spitalizarii? S-a linistit total?
Fetelor, referitor la necazul Dariei, ea a deschis un subiect la Sufletul Credintei, acolo aflati care e problema ei.
Irina, Daniel (28 Mai 2004) , David (27 Iunie 2009) si ingerasul drag Maria
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
Irinel spune:
Dragele mele, incerc sa pun si eu la semnatura linkul catre subiectul unde s-a discutat despre Maria dar nu stiu cum trebuie scris, ma ajutati putin va rog, as vrea sa apara link cu numele ei, dar nu-mi iese.
Irina, Daniel (28 Mai 2004) , David (27 Iunie 2009) si <a href="http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=77272&whichpage=9"> ingerasul drag Maria</a>
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/szivarvany/szivarvany.jpg)
szivarvany spune:
Intru rapid-rapid de buna dimineata.
Cami, ma gandesc la voi
Daria & felina fioroasaGIULIA(2004 08 16) cu
Sela
_"Meglio sole, che mall`accompagnate !"
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/danangie/danangie.jpg)
danangie spune:
Ma rog la D-zeu ptr voi Camy . Tin pumnii si D-ne ajuta.
IRINEL iti voi lasa un PM la pranz.
Suntem o familie super. Mami Dana si tati Alin cu 2 princhidei Alessio Michele (2 ani si 7 luni) si Mattia Gabriel(1 an si 3 luni). Ne pregatim cu mare entuziasm sa primim pe mezinul casei.
![](patut.gif)
![](ilovey.gif)
Pozici cu noi
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/irinabobe/irinabobe.jpg)
irinabobe spune:
Michelle nu prea am mai intrat la subiectul asta...de fapt intru mult mai putin pe forum. mai tin legatursa cu mcrissa pe mess si cu flavia pe facebook si cam atat.
baietelul meu e bine, luna asta face un an, desi l-am nascut prematur si am avut ceva probleme la inceput, a stat vreo luna la terapie intensiva, erau zile in care nu prea ma gandeam ca va fi bine, acum a recuperat, e un copil vesel, frumusel care imi inveseleste viata, iar eu sunt o mama nebuna si exagerata care isi face griji pt orice, ba ca nu a mers de-a busilea la 8 luni, ba ca nu s-a ridicat in fund, ba ca nu vb etc...
oricum per total el este ok cred ca doar eu inca nu pot scapa de grija ca ar putea fi ceva rau cu el...
tu ce faci? o surioara pt lukas?
Michelle81 spune:
Irinel - uite pui intai [url= pui aici linkul intre ghilimele apoi inchizi paranteza patrata apoi scrii Maria si pui din nou [/url]
Camypus-ma gandesc la tine!Doamne ajuta sa primesti numai rezultate bune!
Irinabobe-imi pare rau ca ati avut probleme cu baiatelul vostru Rares.si sa stii ca nu esti deloc exagerata,daca m-.ai vedea pe mine cum sunt cand vine vorba de Lukas...
Minunea noastra mult asteptata
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/monica_dicut/monica_dicut.jpg)
monica_dicut spune:
Camy, ma gandesc si ma pentru voi astazi. Doamne ajuta. Te imbratisez tare tare draga mea.
Michelle, o pentru tine
SI o pentru toate mamicile incercate. Va admir pe toate, sincer, si ma rog sa va dea DD multa putere asa cum mi-a dat si mie.
Monica de Zgatie cu Blog
Povestea noastra
Toate se intampla in viata cu un scop. Nu trebuie sa intrebam "de ce",
trebuie doar sa ridicam capul si sa mergem inainte
Ingerasul Andrei
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/baby_r7/baby_r7.jpg)
baby_r7 spune:
off, noi aseara ne-am culcat tarziu (eu si Bogdan adica.....Bianca are ora fixa la culcare si tinem cu dintii de ea, la ora 21.30 poata sa se intample orice domnisoara merge la culcare)si abia acum am reusit sa ne trezim.
intru repede sa ii spun si eu lui Camy ca ne gandim si ne rugam pentru Flavius sa fie sanatos!!
irinabobe,michelle, irinel, doina, dana si toate fetele va cu drag pe toate!!
Roxana mami de Bianca Maria 2 ani
www.facebook.com/album.php?aid=26353&id=100001556682087&l=f10905304b" target="_blank"> poze cu fetita mea dulce!!!!!!
www.facebook.com/album.php?aid=26429&id=100001556682087&l=41d1f34453" target="_blank">poze decembrie 2010- ianuarie 2011!!!!!
www.gradinite.com/site/ConcursFoto/detaliiPoza/3023-bianca-maria.html" target="_blank">Votati-ne poza din Concurs foto, se voteaza in fiecare zi pana pe 20 februarie:bab.jpg
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/mcrissa/mcrissa.jpg)
mcrissa spune:
Camy ma rog pentru voi sa fie bine Flavius!
Cristina,fericita de bebe luptator Vlad-Stefan
Atat sunt de mare