Mamici,gravide,aspirante dupa pierderi de ingeri24

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns danangie spune:

AYLA La multi ani fericiti si sanatosi fetitei de aici si somn lin in continuare ingerasului de sus. Mereu m-a intrebat cum faci?Intocmai cum ziceai.....va fi o zi cu lacrimi de fericire dar in acelasi timp si de durere.

Suntem o familie super. Mami Dana si tati Alin cu 2 princhidei Alessio Michele (2 ani si 7 luni) si Mattia Gabriel(1 an si 3 luni). Ne pregatim cu mare entuziasm sa primim pe mezinul casei. O floricica care va aduce primavara nu numai ca anotimp....dar si in sufletele noastre, in viata noastra. Pe scurt......o adiere proaspata de primavara!! .

Pozici cu noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns abramburika spune:

Ciao!!

monica - tot citesc ce ai tu la semnatura, motto-ul. Eu tocmai asta fac in momentul de fata ... ma intreb "de ce". E ceva mai puternic decat mine sa nu o fac, durerea este prea proaspata ... Sunt convinsa ca ma voi ridica si voi merge inainte, desi am momente de cadere, dar o sa ma intreb mereu de ce. Mai ales, in cazul nostru cand cica boala lui Gabriele era atat de rara ... de ce am fost noi ala 1 caz din 12000???

irina - imi pare rau daca te-am rascolit rugandu-te sa imi povestesti de Maria. M-am regasit in multe ipostaze din povestea ta, din pacate.

dana - nu trebuie sa te pui in pielea mea, sa-ti imaginezi cum e. Nu vreau sa traiasca nimeni asa ceva.
Da, am intrebat in stanga, in dreapta, astept ... orice caut de munca, nu curatenie insa. Nu ma intereseaza de bani, as face si voluntariat, numai sa imi caut o ocupatie cat e S. la gradinita.

Lacrimile sunt limbajul tacut al durerii.

Mergi la inceput

PETRO stiu ca nuvrei ca nimeni sa traiasca asa ceva.Nici eu nu as vrea.Dar e peste puterile mele sa nu ma gandesc la suferinta. La durerea pe care o ai in suflet. La golul imens care il simti. Nu stiu ce sa mai zic....nu as vrea sa dau cu batul in balta....sa fac vreo gafa......oricum daca te pot ajuta cu ceva sa-mi zici.Ma gandeam daca ai reusi sa fci cursul de OSS.E o figura medicala care sta pe langa asistentul medical. Asa ai merge la cursuri dimineata si ti-ai tine timpul ocupat cu invatatul, si cand ai da examenul ai putea sa te angajezi in spital. E doar o idee. Nu stiu daca iti plac spitalele.

Suntem o familie super. Mami Dana si tati Alin cu 2 princhidei Alessio Michele (2 ani si 7 luni) si Mattia Gabriel(1 an si 3 luni). Ne pregatim cu mare entuziasm sa primim pe mezinul casei. O floricica care va aduce primavara nu numai ca anotimp....dar si in sufletele noastre, in viata noastra. Pe scurt......o adiere proaspata de primavara!! .

Pozici cu noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Irinel spune:

Dragele mele, revin cu cateva cuvinte doar ca puiul nu ma lasa sa scriu. Vad ca in graba am scris exact pe dos: eu NU cred ca e o pedeapsa de la Dumnezeu, ca El e bun si ne iubeste, dar caile Lui sunt altfel decat am gandi noi, noi ne gandim prea mult la viata de aici, viata noastra pamanteasca.

Abramburika, stai linistita, nu m-ai rascolit, uneori imi face chiar bine sa mai povestesc despre toate astea si mie imi place sa vorbesc despre Maria, desi nu prea am ce si cu cine... Stii, Danut zicea uneori ca el se duce si sapa la cimitir si o scoate de acolo. SI l-am intrebat o data ce ar face cu ea si a zis ca ar pune-o sa se joace, i-ar da jucarii... Mult timp a avut ideea asta. Ce varsta are Silvia? Si boala Mariei este extrem de rara, nici nu mai stiu care era statistica dar extrem de rara.

Daria ma intreb mereu cum reusesti tu sa iti faci timp sa incurajezi pe toata lumea?...O imbratisare calda si tie.

Doina ma gandesc la tine

Va imbratisez pe toate ca David chiar nu ma lasa, eu apuc greu rand la calculator, de-asta scriu mai rar, de multe ori ma furnica degetele da n-am timp ...

Irina, Daniel (28 Mai 2004) , David (27 Iunie 2009) si ingerasul drag Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica_dicut spune:

abamburika, , e greu, si eu ma intebam "de ce" dar mi-am dat seama ca nu are cine sa imi raspunda la aceasta intrebare din pacate. Si cazul meu este unul la 15000, nu e ceva genetic dar e ceva ce se poate intampla in sarcina daca nu sti de trombofilie si nu tratezi... Sincer, mi-as dori din suflet sa iti pot spune ceva sa iti alin durerea, mi-as dori sa iti pot raspunde la aceasta intrebare chinuitoare. Mi-am pus motto-ul pentru ca asta m-a remontat pe mine, m-am resemnat ca asta mi-a fost soarta din pacate si orice as fi facut nu l-as fi putut aduce pe bebe inapoi. Asa ca am hotarat sa merg inainte. O sa vina si la tine, cu timpul o sa ai din ce in ce mai putine caderi, o sa incepi sa te gandesti la viitor si te vei gandi ca o faci si pentru bebe care nu si-ar fi dorit o mamica trista.

Eu am ramas in suflet cu o povestioara scrisa pe DC la subiectul pentru ingerasul Monicai (Ayla) care spunea asa (sper sa mi-o aduc bine aminte, mcar esenta caci nu o pot reproduce cuvant cu cuvant): Se facea ca sus in ceruri la Doamne Doamne era un grup de ingerasi. Si fiecare ingeras avea in mana o lumanare care ardea. Insa printre acestia era unul care plangea pentru ca lumanarea lui se stingea mereu. Si atunci cineva l-a intrebat de ce plange si acesta i-a raspuns : pentru ca de fiecare data cand mamica mea plange, lacrimile ei cad pe lumanarea mea si o sting. MI-as dori ca ea sa nu mai planga si sa fie fericita, pentru ca mie imi este bine aici, si mi-as dori sa pot sa fiu si eu la fel ca ceilalti ingerasi cu flacara mereu aprinsa.
Ceva de genul acesta era povestioara, m-a impresionat foarte tare si ori de cate ori imi dau lacrimile cand ma gandesc la Andrei, mi-l imaginez trist si cu lumanarea stinsa. Si atunci imi revin si zambesc si ma gandesc ca el este bine si vesel si sta pe un norisor pufos si se joaca cu alti ingerasi
Daca nu ma insel povstioara a fost postata chiar de sotul Monicai, si daca ei o mai au salvata si doresc poate o postam aici. POate mai ajuta si alte mamici de ingerasi asa cum m-a ajutat pe mine. PEntru ca in formatul ei original este muuult mai frumos povestita.

Monica de Zgatie cu Blog
Povestea noastra
Toate se intampla in viata cu un scop. Nu trebuie sa intrebam "de ce",
trebuie doar sa ridicam capul si sa mergem inainte
Ingerasul Andrei

Mergi la inceput

MONICA exact povestioara asta m-a incurajat pe mine. O gasiti la inceputul subiectului "Durerea...." Poate ma duc sa caut pagina si sa o pun aici. Si pe mine ma emotiona mereu cand o citeam..............acum ca mi-ai adus aminte de ea parca retraiesc acele momente.
La controale cand zic ca asta e a 4-a sarcina toti se holbeaza la mine....dar nu stiu ca si eu am un ingeras acolo sus. E drept ca e mic tare...dar e ingerasul meu.

Pozici cu noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vias spune:

ma reprimiti si pe mine????

pt ca sunt distrusa...si vreau sa plang pana nu mai pot..
Vreau sa nu ma gandesc chiar la ce este mai urat...dar din pacate nici Flavius al meu nu este asa bine cum am crezut eu.
Sunt distrusa...ma gandesc la ingersul Darius...si ma gandesc ca Flavius trebuie sa fie bine...dar se pare ca nu este...

Da...stiu ca va intrebati ce-i cu Flavius...dar inca nu vreau sa spun nimic...marti acum aflam si noi totul...
As fi vrut sa cred ca sunt eu nebuna...dar nu sunt...am intrebat medicul...nu-s eu nebuna..se pare ca si Flviusica al meu e bolnavior...
Simt ca nu mai am putere...si am o teama in suflet...ceva de nedescris

Va rog sa va rugati si pt noi...cu toata inima...pt c nu as mai suporta o veste ingrozitoare....nu mai pot...
Ma uit la Flavius...ma gandesc la Darius...si nu stiu ce e mai bine... faptul ca Darius a murit...si nu se mai chinuie, chiar daca nu mai e langa mine..sau faptul ca Flavius ar ramane ici si l-as vedea chinuinduse??????
Simt ca mor si inviez...asta simt mereu..am inima cat un purice...plang...incerc sa nu mai plang, trag nadejde...ma rog sa nu-mi pierd credinta.
Vreau sa vina odata ziua de marti

Va rog sa nu ma sunati...chiar daca aveti nr meu de tel...nu vreau sa vb cu nimeni...vreau doar sa va rugati pt noi!
Va rog!

Cami, de Flavius Cristian in
-------------------------------------------------------------

ingerasul Darius-Andrei
"Dacă lacrimile ar putea înălta o scară si amintirile o cărare, as urca în Rai si te-as aduce din nou acasă."

Poveste si POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Irinel spune:

Cami, m-ai speriat. Ma rog din tot sufletul pentru Flavius sa fie bine si toate temerile tale sa fie nefondate. Doamne, mesajul tau e sfasietor. MA rog pentru voi...

Irina, Daniel (28 Mai 2004) , David (27 Iunie 2009) si ingerasul drag Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns remaliss spune:

Camy, ne rugam pentru Flavius! Doamne, e atata disperare in mesajul tau! Fii puternica si nu iti pierde credinta in Dumnezeu! Daca e bolnavior, Dumnezeu sa vindece boala lui si sa-l tina pe Flavius langa tine, sanatos! Suntem alaturi de tine!
Imi pare rau pentru Abramburika si Doina! Pe Abramburika am citit-o la Alaptare...Sunt atat de multe intrebari in viata la care nu vom afla raspunsul, poate niciodata.Trebuie sa invatam sa mergem mai departe cu aceasta durere in suflet!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nicoleta spune:

Camy, Dumnezeu sa va ajute! Iti stiu povestea de aici, de pe DC! Ai credinta si incredere! Sper sa ne dai curand vesti bune!

Mergi la inceput