Fluturasi de martie-aprilie 2011 (115)
Raspunsuri - Pagina 9
simonacip spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui madutza_bra simo, de alergatura cu acte se va ocupa la meu, asa a facut si la Cristi. Am fost in Obor si mi-am luat finet, si 2 feluri de materiale pt cerceafurile buburuzei, unul pe portocaliu, unul pe mov . Am dat si perdeaua la facut, maine e gata. Acum il astept pe al meu sa mergem sa luam baiatu;l de la mama. Durerile de spate sunt la locul lor, dar incerc sa le ignor..ca alta solutie nu am. Mi-am dat 2 palme si m-am trezit ca asa cu vaicareala nu fac nimic, iar copilasii mei au nevoie de mami, indiferent de cum are spatele. Urasc serile pt ca se apropie timpul de somn... ![]() ![]() ![]() Povestea nasterii Mada, mami fericita de Cristian Andrei-29.12.2008 si acum 33+ cu Catalina IoanaAMR 6 sapt ![]() Poze --------------------------------------------- Ceea ce nu te doboara , te intareste! http://preg.fertilityfriend.com/pregticker/190dd3/preg.png |
Da, si al meu se va ocupa de depunerea dosarelor, dar adeverintele alea de venit va treui sa le obtin eu...de la asistenta sociala pt 2-3 luni si pt restul lunilor de la sv...
Unde mai exact te doare spatle?? Si eu am dureri mari, dar doar cind ma ridic dupa ce am stat pe spate si cand ma trezesc sau dupa ce fac treaba si ma aplec de mijloc
Simona, mami de baieti
David, Matei si
32 s Vlad Arsenie "Cele ce sunt cu neputinta la oameni sunt cu putinta la Dumnezeu."
"Tine mintea ta in iad si nu deznadajdui"
cami_antonia spune:
LA MULTI ANI TUTUROR CELOR CE POARTA NUMELE SFANTULUI ION!
LA MULTI ANI FETITEI MELEEEEEEEEEEE!!!!
noi ne-am serbat la biserica de dimineata
si abia maine ne vom serba acasa
caci azi e vineri si e dezlegare doar la peste
si am zis sa fie de dulce
sa facem un gratarrrrrrrrr
am citit rapid
un capitol
nu mai apucam sa ajung la zi
madaaaaaaaa felicitari pt stabilirea datei nasterii
de ANTONIA IOANA TEODORA (11.02.2009) si
27+ PETRA ADRIANA
cami_antonia spune:
djlaura nici la mine nu s-a lasat burtica deloc
27+ PETRA ADRIANA
djlaura01 spune:
| citat din mesajul lui cami_antonia djlaura nici la mine nu s-a lasat burtica deloc de ANTONIA IOANA TEODORA (11.02.2009) si 27+ PETRA ADRIANA |
dar eu nu am zis de burta lasata

_
28 saptamani
minunea data de dumnezeu ajuta-ne sa vina pe lume sanatosFiecare copil vine pe lume cu mesajul ca Dumnezeu nu este inca dezamagit de oameni."
Omul se roaga de Dumnezeu sa il scape de necazuri si Dumnezeu se roaga de om sa mai lase pacatul. Acum, judecatii voi, cine de cine sa asculte mai întâi, Dumnezeu de om sau Omul de Dumnezeu?
mandreeac spune:
Ce faceti burticilor?///
Noi am fost la dr, avem 32 de sapt dupa um si 32 de sapt si 2 zile dupa datele ecografice si 1979 de grame. Mami e tare fericita. Ne-a zis dl dr sa stam cuminti in pat sa trecem de pragul de 35 de sapt ( nu stiu daca stiti , dar la Elias nu te pot primi in caz de nastere prematura pana in 35 de sapt, intrucat nu au aparatura necesara. Ne-a pus sa ne interesam pe internet despre nastere naturala, iar data viitoare la 36 de sapt imi va face si un control pe masa ginecologica ca sa stabilim exact felul nasterii, sa vada cum am bazinul si toate cele. Oricum in principiu mergem pe natural.
Stefy asa cum ti-a zis si tie dl dr, asa si al meu a zis ca e posibil ca bebe sa depaseasca 3500 de grame.
CAtank, Miki va asteptam si pe voi cu vestile f bune de la doctor.

Andreea B.
cu o minune
in burtica. Multumim Doamne ca esti bun cu noi si ajuta-ne sa fim sanatosi 32
Rares Andrei
AMR 8 saptamani
cami_antonia spune:
MULTUMIM TUTUROR FETELOR CARE NE-AU FACUT URARI!
sunteti niste dragute

!
27+ PETRA ADRIANA
djlaura01 spune:
mandreeac felicitari pentru vestile bune de la eco

_
28 saptamani
minunea data de dumnezeu ajuta-ne sa vina pe lume sanatos
Fiecare copil vine pe lume cu mesajul ca Dumnezeu nu este inca dezamagit de oameni."
Omul se roaga de Dumnezeu sa il scape de necazuri si Dumnezeu se roaga de om sa mai lase pacatul. Acum, judecatii voi, cine de cine sa asculte mai întâi, Dumnezeu de om sau Omul de Dumnezeu?
simonacip spune:
Stefy si Andreea, felicitri pt vesti bune. Pe voi v-a pus sa faceti culturile de col in sapt 35?
Simona, mami de baieti
David, Matei si
32 s Vlad Arsenie
"Cele ce sunt cu neputinta la oameni sunt cu putinta la Dumnezeu."
"Tine mintea ta in iad si nu deznadajdui"
stefyapost spune:
| citat din mesajul lui mandreeac Ce faceti burticilor?/// Noi am fost la dr, avem 32 de sapt dupa um si 32 de sapt si 2 zile dupa datele ecografice si 1979 de grame. Mami e tare fericita. Ne-a zis dl dr sa stam cuminti in pat sa trecem de pragul de 35 de sapt ( nu stiu daca stiti , dar la Elias nu te pot primi in caz de nastere prematura pana in 35 de sapt, intrucat nu au aparatura necesara. Ne-a pus sa ne interesam pe internet despre nastere naturala, iar data viitoare la 36 de sapt imi va face si un control pe masa ginecologica ca sa stabilim exact felul nasterii, sa vada cum am bazinul si toate cele. Oricum in principiu mergem pe natural. Stefy asa cum ti-a zis si tie dl dr, asa si al meu a zis ca e posibil ca bebe sa depaseasca 3500 de grame. CAtank, Miki va asteptam si pe voi cu vestile f bune de la doctor. ![]() ![]() ![]() Andreea B. cu o minune in burtica. Multumim Doamne ca esti bun cu noi si ajuta-ne sa fim sanatosi 32 Rares Andrei AMR 8 saptamani |

felicitari pt grasunel

cea mai fericita
ce asteapta cea mai frumosa si sanatosa
Christina Gheorghia 31+
IONY_82 spune:
Multumesc tuturor celor care mi-ati facut urari

transmit si eu LA MULTI ANI! tuturor celor care poarta numele SF.IOAN si celor care au sarbatoriti in familie
LA MULTI ANI! Ioana de Cami

LA MULTI ANI! baietelului lui Miki

Yasmi
nu ai gresit numele meu e Ionela
Va pupacesc pe toate si va multumesc inca o data, sunteti toate foarte scumpe 

fericita
32+ cu
Sara Andreea
AMR 7 sapt

Cristian Andrei-29.12.2008 si acum