Fluturasi de martie-aprilie 2011 (115)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns IONY_82 spune:

Mandreeac si Stefy felicitari ptr vestile bune

fericita 32+ cu Sara Andreea

AMR 7 sapt

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mandreeac spune:

Citat:
citat din mesajul lui simonacip

Stefy si Andreea, felicitri pt vesti bune. Pe voi v-a pus sa faceti culturile de col in sapt 35?

Simona, mami de baieti David, Matei si 32 s Vlad Arsenie
"Cele ce sunt cu neputinta la oameni sunt cu putinta la Dumnezeu."
"Tine mintea ta in iad si nu deznadajdui"

Pe mine da. Analizele uzuale de sange si cele de urina, plus culturile de col in sapt de 35, dar a zis ca le pot face si in sapt 34 si in 36. Eu o sa le fac in sapt 34 si cateva zile, ca sa imi iasa rezultatele pana in sapt 36 cand merg la dr.

Andreea B. cu o minune in burtica. Multumim Doamne ca esti bun cu noi si ajuta-ne sa fim sanatosi 32 Rares Andrei

AMR 8 saptamani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alina06st spune:

Am venit si noi de la eco. Totul e ok. Avem din nou toate masuratorile, toate organele dezvoltate normal si 812 gr.
Ne-a recomandat pe la 33, chiar 34 de sapt inca o morfo... sa vedem.

in sapt 26 cu minune de sanatos si vesel.
Cat de mare esti Doamne si ce minuni ai facut pentru noi... iti multumim!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mandreeac spune:

Multumim fetelor, sunt foarte fericita ca bebe este bine si ca a luat in greutate asa cum trebuie, dupa spusele dl dr. Nu mai stiu cine tot punea un link sa vedem greutatea bebelusului in functie de sapt,asa ca o rog sa il posteze o data.

Andreea B. cu o minune in burtica. Multumim Doamne ca esti bun cu noi si ajuta-ne sa fim sanatosi 32 Rares Andrei

AMR 8 saptamani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns viss spune:

fetelor, dc. dupa 15 ianuarie aflati ceva, dc se aproba proiectul sau nu, sa ma anuntati si pe mine, please..
alina- normal ca nu ai vrut sa m agiti. era o gluma, de fapt sa-ti spun un mic secret- mie imi place sa fiu agitata.noroc cu bebicii astia ca am devenit si eu un pic mai calma..mai rabdatoare..dar in mijlocul agitatiei ma simt cel mai bine, reactionez cel mai bine, imi urca adrenalina la cap si imi iriga neuronii
- iar bebicii mei..au miscat prima data in masina, iar dc sunt intr-o vizita fac niste valuri superbe, spre deliciul tuturor. iar in ceea ce priveste link-ul, nu-ti pot decat multumi ca l-ai afisat

28 SA+ viitoare mami de 2 buburuze:

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns stefyapost spune:

Citat:
citat din mesajul lui simonacip

Stefy si Andreea, felicitri pt vesti bune. Pe voi v-a pus sa faceti culturile de col in sapt 35?

Simona, mami de baieti David, Matei si 32 s Vlad Arsenie
"Cele ce sunt cu neputinta la oameni sunt cu putinta la Dumnezeu."
"Tine mintea ta in iad si nu deznadajdui"

multam dulcic!! eu ma duc pe 21 ian la dr din nou..asta inseamna ca voi fi 33+, dar nu mi-a zis nimic de nicio analiza

cea mai fericita ce asteapta cea mai frumosa si sanatosa Christina Gheorghia 31+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns djlaura01 spune:

alina06stfelicitari ptr vestile bune de la eco ptr duduruz(grasunel)

_
28 saptamani minunea data de dumnezeu ajuta-ne sa vina pe lume sanatos

Fiecare copil vine pe lume cu mesajul ca Dumnezeu nu este inca dezamagit de oameni."

Omul se roaga de Dumnezeu sa il scape de necazuri si Dumnezeu se roaga de om sa mai lase pacatul. Acum, judecatii voi, cine de cine sa asculte mai întâi, Dumnezeu de om sau Omul de Dumnezeu?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cami_antonia spune:

laura scuze am crezut ca tu ai intrebat de lasarea burtii

de ANTONIA IOANA TEODORA (11.02.2009) si 27+ PETRA ADRIANA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns djlaura01 spune:

cami_antonia nu eu doar ziceam ca zi noapte nu am dormit de durere de spate si burta inact m-am gandit ca bebe nu mai vrea sa stea in burta

_
28 saptamani minunea data de dumnezeu ajuta-ne sa vina pe lume sanatos

Fiecare copil vine pe lume cu mesajul ca Dumnezeu nu este inca dezamagit de oameni."

Omul se roaga de Dumnezeu sa il scape de necazuri si Dumnezeu se roaga de om sa mai lase pacatul. Acum, judecatii voi, cine de cine sa asculte mai întâi, Dumnezeu de om sau Omul de Dumnezeu?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lauriciu_25 spune:

salutare,burticute scumpe si dragi!la multi ani pt toti Ionii si Ioanele,printre care si eu
ati scris destul si azi...noi am fost la niste prieteni cu care am facut un gratarel si acum tolanesc aici in patuc,nu mai am chef de nik!felicitai la gravidutele ce si au vazut bebeii azi si sunt bine
ma duc sa citesc ce ati vb atat de mult de ati umlut deja un capitol
va[pup`pe toate

29 saptamani de fericire cu baietel scump si drag

Mergi la inceput