Fluturasi de martie-aprilie 2011 (115)
Raspunsuri - Pagina 11
cami_antonia spune:
lauriciu sa traiesti cu numeleeeeeeeee
laura cum mai e vremea la sinaia?
de ANTONIA IOANA TEODORA (11.02.2009) si
27+ PETRA ADRIANA
cami_antonia spune:
alina06 felicitari pt rezultatele de la eco
ce linisteeeeeeeeeeeeeeeeeee
unde sunteti fetele??????????
27+ PETRA ADRIANA
djlaura01 spune:
cami_antonia este frig rau
se pare ca toate dorm numai noi pe aici
m-am plictisit cate refresh dau
_
28 saptamani
minunea data de dumnezeu ajuta-ne sa vina pe lume sanatos
Fiecare copil vine pe lume cu mesajul ca Dumnezeu nu este inca dezamagit de oameni."
Omul se roaga de Dumnezeu sa il scape de necazuri si Dumnezeu se roaga de om sa mai lase pacatul. Acum, judecatii voi, cine de cine sa asculte mai întâi, Dumnezeu de om sau Omul de Dumnezeu?
cami_antonia spune:
da laura
si eu la fel
refresh si nimic
asta e
fug si eu la fata si la mama
ca doar maine mai sta
si duminica pleacaaaaaaaa

offfffffffff
iar imi va fi greeeeeeeuuuuuuuuuuu
asta e
ce sa ne facem
te pup
mai revin mai tarziu
daca nu apare nimeni ne auzim maine
poate va fi mai mare animatia
27+ PETRA ADRIANA
djlaura01 spune:
ok eu raman prin zona
_
28 saptamani
Fiecare copil vine pe lume cu mesajul ca Dumnezeu nu este inca dezamagit de oameni."
Omul se roaga de Dumnezeu sa il scape de necazuri si Dumnezeu se roaga de om sa mai lase pacatul. Acum, judecatii voi, cine de cine sa asculte mai întâi, Dumnezeu de om sau Omul de Dumnezeu?
ioanales spune:
Multumesc de urari si eu doresc la multi ani tuturor Ioanelor si Ionilor dragi voua!
am intrat sa va servesc o cupa de sampanie (o gura dupa cea de Revelion, se mai poate) si o felie de tort

dupa Craciun si pana acum am tot strans si am impachetat de m-am rupt de spate ca ne mutam din nou, o sa las multe din cartoane nedesfacute si o sa ma ocup si eu in ianuarie de lucrurile lui bebe ca nu am avut timp de nimic...
yasmi,simonacip,madutza,cami va multumesc la toate de pareri despre nume, am intrat in Noul an fara sa fi hotarat inca ceva, dar si noi am vrea sa aiba un nume de sfant!
luni merg la doctor si va mai scriu vesti;
va pup pe toate 

23+cu
jucaus
IONY_82 spune:
Lauriciu, sa traiesti cu numele

Alina, felicitari ptr vestile bune de la eco

Va doresc o seara placuta in continuare

fericita
32+ cu
Sara Andreea
AMR 7 sapt

djlaura01 spune:
ioanales
tort vreau
_
28 saptamani
miki1979 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui alina.n miki uite am intrebat la legislative ca sa fiu sigura se pare ca normele sunt inca in discutii dar pb vor ramane asa cum arata acolo si deci iata raspunsul http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=159200&whichpage=9 mami de Naty (10.04.2009) si cu Alex 34+ |
alina, deci am inteles bine..uraaa

mami de Vlad 09.04.2009 si
s32 cu
alina06st spune:
Fetelor va multumesc si le spun si eu felicitari pt bebicii sanatosi celorlalte fete care i-au vazut azi, andreea si stefy.
In week-end nu stiu daca intru ca ma duc pe la fratele meu sa-i serbam si noi pe tata Ion si pe nepotica Ioana.
Va pup, super week-end!
in sapt 26 cu minune de
sanatos si vesel.
Cat de mare esti Doamne si ce minuni ai facut pentru noi... iti multumim!

Naty (10.04.2009) si