Fluturasi de martie-aprilie 2011 (115)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns miki1979 spune:

Citat:
citat din mesajul lui simonacip

Stefy si Andreea, felicitri pt vesti bune. Pe voi v-a pus sa faceti culturile de col in sapt 35?

Simona, mami de baieti David, Matei si 32 s Vlad Arsenie
"Cele ce sunt cu neputinta la oameni sunt cu putinta la Dumnezeu."
"Tine mintea ta in iad si nu deznadajdui"

simo, eu in sapt 36 trebuie sa refac toate analizele de sange+ secretie si culturi col..

mami de Vlad 09.04.2009 si s32 cu

Mergi la inceput

la doctor a fost ok, bebita e super bine - are 31si 4 zile dupa UM si 32 si4 zile dupa masuratori, adica exact cu o sapt mai mare..are 2100 gr.., colul ok are 34 mm. arterele bune, totul bine..doctorul mi-a dat telefonul de nasteri ce sa mai , ne pregatim..

singurul regret e ca n-am vazut-o la fatuca..ca isi acoperise fata cu ambele maini dar de tot, cu mainile de la cot erau puse peste fata..s-o fi suparat ca am deranjat-o 2 zile la rand si mi-a intors spatele

Mergi la inceput

cu intarziere urez si eu LA Multi Ani tuturor celor cu numele Ion/ Ioana..nu nominalizez ca sigur imi va scapa cineva sa va traiasca, sa fie sanatosi indiferent ca va sunt copii, soti, parinti, rude sau prieteni

am ajuns tarziu ca am cascat ochii pe la magazine la reduceri bineinteles.. n-am luat mare lucru, decat niste blugi pt vlad..dar sper sa mai prind si peste 2 sapt cand mai merg la dr..si sa am mai mult spor atunci

si felicitari celor care s-au vazut azi cu bebicii din burtica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns djlaura01 spune:

miki1979FELICITARI PTR VESTILE BUNE DE LA ECO

_
28 saptamani minunea data de dumnezeu ajuta-ne sa vina pe lume sanatos

Fiecare copil vine pe lume cu mesajul ca Dumnezeu nu este inca dezamagit de oameni."

Omul se roaga de Dumnezeu sa il scape de necazuri si Dumnezeu se roaga de om sa mai lase pacatul. Acum, judecatii voi, cine de cine sa asculte mai întâi, Dumnezeu de om sau Omul de Dumnezeu?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cami_antonia spune:

MIKI felicitari pt rezultate si pt blugii cumparati

laura vad ca tot noi doua bantuim pe aici
ahahahhaha
fug si eu la nani
da nu inainte sa va zic ca ieri
am reusit sa merg
sa imi rezerv si eu niste lucrusoare la Z

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns djlaura01 spune:

Cami_antonia NOAPTE BUNA ITI DORESC

_
28 saptamani minunea data de dumnezeu ajuta-ne sa vina pe lume sanatos

Fiecare copil vine pe lume cu mesajul ca Dumnezeu nu este inca dezamagit de oameni."

Omul se roaga de Dumnezeu sa il scape de necazuri si Dumnezeu se roaga de om sa mai lase pacatul. Acum, judecatii voi, cine de cine sa asculte mai întâi, Dumnezeu de om sau Omul de Dumnezeu?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alina.n spune:

Citat:
citat din mesajul lui viss

fetelor, dc. dupa 15 ianuarie aflati ceva, dc se aproba proiectul sau nu, sa ma anuntati si pe mine, please..
alina- normal ca nu ai vrut sa m agiti. era o gluma, de fapt sa-ti spun un mic secret- mie imi place sa fiu agitata.noroc cu bebicii astia ca am devenit si eu un pic mai calma..mai rabdatoare..dar in mijlocul agitatiei ma simt cel mai bine, reactionez cel mai bine, imi urca adrenalina la cap si imi iriga neuronii
- iar bebicii mei..au miscat prima data in masina, iar dc sunt intr-o vizita fac niste valuri superbe, spre deliciul tuturor. iar in ceea ce priveste link-ul, nu-ti pot decat multumi ca l-ai afisat

28 SA+ viitoare mami de 2 buburuze:

mami de Naty (10.04.2009) si cuAlex 34+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alina.n spune:

felicitari fetelor pentru rezultatele bune la eco alina,mandreea,miki

miki da se pare ca asa va fi,ma bucur ca iti este ok asa,eu tot in dubii sunt ce sa fac

mami de Naty (10.04.2009) si cuAlex 34+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns IONY_82 spune:

Miki, felicitari ptr vestile bune de la eco
chiar se apropie cu pasi repezi momentul intalnirii cu fluturasii
am emotii si eu ca maine merg sa-mi vad comoara

fericita 32+ cu Sara Andreea

AMR 7 sapt

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madutza_bra spune:

felicitari celor care au si-au vazut azi fluturasii si bafta celor care-i vad maine. Eu mi-am luat baiatul acasa, maine vin niste prieteni la noi la gratar, si deci nu stiu cat mai pot intra.

Analizele de sfarsit a zis ca mi le da si mie data viitoare, cu toate ca voi avea cam 37 de sapt, si pana atunci mi-a zis sa mai fac odata anticorpii de rh , m-am saturat sa-i tot fac pe astia

miki, wow, ce misto suna: telefonul de nasteri

Va pupic pe toate dulce, dulce!

Povestea nasterii

Mada, mami fericita de Cristian Andrei-29.12.2008 si acum 33+ cuCatalina Ioana

AMR 6 sapt

Poze

---------------------------------------------
Ceea ce nu te doboara , te intareste!

http://preg.fertilityfriend.com/pregticker/190dd3/preg.png

Mergi la inceput