Fluturasi de martie-aprilie 2011 (115)
Raspunsuri - Pagina 13
catank spune:
Buna burtici!
Ajunsa acasa, frinta, am dat si pe la 3 Ioni, sunt si mincata si bauta.
La doctor a fost ok sa zicem, cam grasuna Ioana mea...
28 s si 1 z dupa UM si 30s si 2 z eco
Greutate 1454g, col 3,8.
Arterele si fluxurile normale. Din pacate inca mai are dubla circulara de cordon, mai mult decit atit este cu capul la polul superior al uterului. Sper sa se intoarca, ..dr zice ca orice e posibil, insa exista riscul ca fiind lunguta si grasuta sa nu/i convina pozitia, si sa nu aiba loc. Acum om vedea peste 4 saptamini cind voi merge din nou la eco. Cam atit despre minee...
Acum vreau sa dorm 2 zile ca ma simt frinta, luni dimineata plec din nou in Buc pt 3 zile apoi la servici aici...
Daca nu mai intru in week, va dorexc un week cu mult soare...
Felicit si eu fetele care au fost la eco.Am citit tot.
pup tuturor
Dumnezeu este autorul sufletului, El m-a binecuvintat cu ...un suflet
IOANA
28+
madutza_bra spune:
simo, pe mine ma doare jos de tot la mijloc atunci cand stau pe scaun, iar cand stau intinsa si undeva la mijlocul spatelui. Tind sa cred ca trage burta de coloana...altfel nu-mi explic durerea asta in 2 puncte
. azi insa am ignorat-o si am facut multa treaba...si parca nu mai sunt asa rele durerile...poate le-am speriat ![]()
![]()
Povestea nasterii
Mada, mami fericita de
Cristian Andrei-29.12.2008 si acum
33+ cu
Catalina Ioana
AMR 6 sapt 
Poze
---------------------------------------------
Ceea ce nu te doboara , te intareste!
http://preg.fertilityfriend.com/pregticker/190dd3/preg.png
djlaura01 spune:
catank GRASUNEL BB TAU EU AM UN GRAFIC CU DIMENSIUNI BB SI LA 28 CICA TRE SA AIBA 1KG E BN CA AL TAU E ASA DOLOFAN FELICITARI

_
28 saptamani
minunea data de dumnezeu ajuta-ne sa vina pe lume sanatos
Fiecare copil vine pe lume cu mesajul ca Dumnezeu nu este inca dezamagit de oameni."
Omul se roaga de Dumnezeu sa il scape de necazuri si Dumnezeu se roaga de om sa mai lase pacatul. Acum, judecatii voi, cine de cine sa asculte mai întâi, Dumnezeu de om sau Omul de Dumnezeu?
pisucmic spune:
Dragele mele
buna dimineata! Uite inca un WE de leneveala, cum nu vom mai avea cand vin bebicii
(ma refer la cele la care e primul bebe, ca celelalte... stiti despre ce vorbesc). Oricum abia-l astept...
Ieri am fost prin magazine sa vedem si noi hainute de bebe, dar inca n-am si cumparat (fiindca cica abia luni intru in trimestrul 3 oricum). Dar, din tot ce-am vazut (si-am batut M&S, Gap, Next,Miniblu etc) mi-au placut tare mult body-urile de la Tex din Carrefour si hainutele din Next. La baietei erau chiar modele faine, preturi bune, am fost f incantata. Deci de acolo o sa incepem cumparaturile!
M-am tot uitat si la carucioarele care se plimbau prin Mall, foarte dragute, ce-i drept Stokke arata tare profi, daca-l primim vom fi baietel cool!
Am inceput sa ma agit si cu platile concediului si CIC, sper sa ma lamuresc pana nasc, am zis ca daca toata lumea se lamureste n-oi fi eu mai zabauca
, dar cred ca problema e ca am 3 surse de venit si de-aia mi se pare incurcat. Oricum, aflu eu...
Tot ieri mi-am dat seama ca fiind asa ocupata in ultimele zile si obosita seara, n-am mai apucat sa ma joc seara cu bebele miscator, asa ca aseara am stat si am asteptat... si a inceput dansul de seara ca ceasul
, l-am mangaiat si pupat si eu si tati!
Abia astept sa incep si camera copilasului.
Si vroiam sa va povestesc de o chestie super practica pe care am aflat-o: cele care sunteti abonate Romtelecom aveti dreptul gratuit la Optiunea Bebe, prin care primiti (la nastere si cu prelungirea contractului cu 2 ani) un monitor audio din acela de tip babyphone/walkietalkie, care am vazut ca e destul de scump prin magazine (cel putin 150 RON parca). Aflati de pe site-ul lor mai multe, eu am si vazut aparatul si arata profi. Are garantie 2 ani. Se poate lua numai dupa ce nasteti fiindca e necesar certificatul de nastere al bebelui.
Viss, multumesc pentru toate informatiile!
Catank, felicitari pentru fetita grasunica, chiar cadou de ziua ei! E intr-adevar maricica ptr varsta ei, cam cu o saptamana peste. Intreba cineva de tabelele de greutate - uite aici http://www.baby2see.com/medical/charts.html
Felicitari pentru toate fetele care au fost la eco zilele astea, n-am notat numele, ieri am citit, dar oricum!
Pisuc Mic
Ce minune de la Dumnezeu!
s27 cu un
dragalas
catank spune:
Neata burtici!
Micuta mea nu ma lasa sa dor...ups..(sa-i mai spun micuta?sau mindria mea de fata mare?
)
djlaura Multumesc!
pisumicMultumesc! Nu stiu ce sa spun, ...kg mai mult de 6 nu am luat, in schimb am mincat sanatos si la ore potrivite, plus vitamine luate la ora si zi(maltofer plus elevit)Acum poate fi si genetica cauza, ..eu 1.78H m-am nascut cu 4.800g, , sotul 1.95H ...adica parametrii deloc de neglijat. Acesta a fost si expliatia dr.Voi dori sa fac la 35 sau 36 de s (nu mai stiu exact cind a spus dr, pt ca oricum ma vad cu el la 32 s) o toleranta la glicemie...sa vad ce si cum. E bine de stiut...
Sper sa fie bine, ...
mandreeac a postat pisumic link/ul cu kg, si tocmai ce/l cautasem si eu postat de bb_yasmi la cap 111
Felicitari pt eco! Ma bucur ca esti mulumita de dr. Eu am iesit cam desumflata...mi s/au mai miscsorat sansele pt nastere naturala...regret acest lucru. Dar nici nu as accepta sa ma chinui f f mult, sa/i fie bine lui bb ce sa mai spun? Mai sper ca ar fi prea devreme, si poate se intoarce...cine stie?
madutzaregret ca te doare spatele, si eu am avt o astfel de criza aum o saptamina, ...nici o pozitie nu ma multumea...Am strins din dinti si m/am facut ca ploua, ..a disparut in timp, ...nu cunosc cauza.... Sa ai grija de tine! Protejeaza-te!
IOANA
28+
catank spune:
miki
O
pentru fetita de 2100g![]()
Voua cine ca ia culturile de col?medicul care va urmareste sarcina sau nu are importanta?
mandreeacimi poti da si mie lista de analize detaliata pe PM de la dr?sa stiu ce ma asteapta ...te rog frumos!
IOANA
28+
simonacip spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui miki1979 la doctor a fost ok, bebita e super bine - are 31si 4 zile dupa UM si 32 si4 zile dupa masuratori, adica exact cu o sapt mai mare..are 2100 gr.., colul ok are 34 mm. arterele bune, totul bine..doctorul mi-a dat telefonul de nasteri ![]() ![]() singurul regret e ca n-am vazut-o la fatuca..ca isi acoperise fata cu ambele maini dar de tot, cu mainile de la cot erau puse peste fata..s-o fi suparat ca am deranjat-o 2 zile la rand si mi-a intors spatele mami de Vlad 09.04.2009 si s32 cu ![]() |
Wow, e maricica, de altfel nu ne mai miram, nu? E mai mare si ca fiu-miuMultumesc fete pentru raspunsuri privind analizele. Cele de sange si urina (uzuale) le-am facut, astept marti raspunsul, apoi merg la control iar si-mi da pe cele pt col...Dar nu merg sapt viitoare la ea, ci peste 2 saptamani (poate chiar in sapt 35), mai spatiez si eu controalele...
Tu ce varianta alegi pentru CIC ca n-am retinut? Mergi pe cea cu un an?
Simona, mami de baieti
David, Matei si
32 s Vlad Arsenie "Cele ce sunt cu neputinta la oameni sunt cu putinta la Dumnezeu."
"Tine mintea ta in iad si nu deznadajdui"
simonacip spune:
| citat din mesajul lui cami_antonia MIKI felicitari pt rezultate si pt blugii cumparati laura vad ca tot noi doua bantuim pe aici ahahahhaha fug si eu la nani da nu inainte sa va zic ca ieri am reusit sa merg sa imi rezerv si eu niste lucrusoare la Z |
bravo!!! Abia astept sa merg si eu luni sa mi le iau acasa. Si cred ca voi mai cumpara maieuri de corp, poate mai scotocesc ca pt cel mare n-am gasit decat unul - e adevarat de 10 ani, dar cele de 8 mi se par mici pt el. Daca nu merg la celalalt magazin Z.Pt cel mic am luat 4 maieuri, cu ce mai am acasa imi ajung
Simona, mami de baieti
David, Matei si
32 s Vlad Arsenie "Cele ce sunt cu neputinta la oameni sunt cu putinta la Dumnezeu."
"Tine mintea ta in iad si nu deznadajdui"
miki1979 spune:
| citat din mesajul lui catank miki O pentru fetita de 2100gVoua cine ca ia culturile de col?medicul care va urmareste sarcina sau nu are importanta? mandreeacimi poti da si mie lista de analize detaliata pe PM de la dr?sa stiu ce ma asteapta ...te rog frumos! Dumnezeu este autorul sufletului, El m-a binecuvintat cu ...un suflet IOANA 28+ |
neata
catank, felicitari si tie..si vreau sa-ti zic sa nu te descurajezi cu nasterea naturala ca e normal sa apara mare ioana la masuratori cu asa parinti inalti..genetica e sigur de vina pt ca greutatea e estimata de aparat in funcite de masuratorile oaselor, capului, burticii samd...si la mine a fost la fel la ambele saricni, vlad aparea cu 2 sapt mai mare tot timpul insa la nastere a fost mare dar nu gras..deloc, era numai piele si os
legat de cultura de col, eu data trecuta ( la 28sapt) m-am dat viteaza si m-am lasat pe mana asistentei si a fost tare neplacut ca sa nu zic dureros..mi-am promis ca nu ma mai las decat pe mana doctorului..asa imi recomandase si cand am sunat pt programare insa n-am ascultat sfaturile

mami de Vlad 09.04.2009 si
s32 cu
miki1979 spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui simonacip
Wow, e maricica, de altfel nu ne mai miram, nu? E mai mare si ca fiu-miuMultumesc fete pentru raspunsuri privind analizele. Cele de sange si urina (uzuale) le-am facut, astept marti raspunsul, apoi merg la control iar si-mi da pe cele pt col...Dar nu merg sapt viitoare la ea, ci peste 2 saptamani (poate chiar in sapt 35), mai spatiez si eu controalele... Tu ce varianta alegi pentru CIC ca n-am retinut? Mergi pe cea cu un an? Simona, mami de baieti David, Matei si 32 s Vlad Arsenie "Cele ce sunt cu neputinta la oameni sunt cu putinta la Dumnezeu." "Tine mintea ta in iad si nu deznadajdui" |
da simona, din pacate e singura varinata care ne permite plata ratelor si supravietuirea...daca ne va fi bine, vreau sa-mi mai prelungesc atunci fara plata cate luni voi putea..macar pana iese mama la pensie, adica inca vreo 3-6 luni..

mami de Vlad 09.04.2009 si
s32 cu