Fluturasi de martie-aprilie 2011 (115)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns simonacip spune:

Citat:
citat din mesajul lui miki1979

doctorul mi-a dat telefonul de nasteri ce sa mai , ne pregatim..

mami de Vlad 09.04.2009 si s32 cu

Peste o luna asa ma bag sa-ti cer si eu nr de la tel ala de nasteri. Drita mea nu mi-a dat nimic, cred ca nu-l stie

Simona, mami de baieti David, Matei si 32 s Vlad Arsenie
"Cele ce sunt cu neputinta la oameni sunt cu putinta la Dumnezeu."
"Tine mintea ta in iad si nu deznadajdui"

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui catank

Buna burtici!

Ajunsa acasa, frinta, am dat si pe la 3 Ioni, sunt si mincata si bauta.
La doctor a fost ok sa zicem, cam grasuna Ioana mea...
28 s si 1 z dupa UM si 30s si 2 z eco
Greutate 1454g, col 3,8.
Arterele si fluxurile normale. Din pacate inca mai are dubla circulara de cordon, mai mult decit atit este cu capul la polul superior al uterului. Sper sa se intoarca, ..dr zice ca orice e posibil, insa exista riscul ca fiind lunguta si grasuta sa nu/i convina pozitia, si sa nu aiba loc. Acum om vedea peste 4 saptamini cind voi merge din nou la eco. Cam atit despre minee...

Acum vreau sa dorm 2 zile ca ma simt frinta, luni dimineata plec din nou in Buc pt 3 zile apoi la servici aici...
Daca nu mai intru in week, va dorexc un week cu mult soare...

Felicit si eu fetele care au fost la eco.Am citit tot.

pup tuturor

Dumnezeu este autorul sufletului, El m-a binecuvintat cu ...un suflet IOANA 28+

Wow, 2 saptamani avans! Sper din suflet sa se intoarca si sa fie totul ok pana la marele moment. Odihneste-te te rog...OOf, cred ca ti-e tare greu cu sv asa departe de casa.fetele!

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui madutza_bra

simo, pe mine ma doare jos de tot la mijloc atunci cand stau pe scaun, iar cand stau intinsa si undeva la mijlocul spatelui. Tind sa cred ca trage burta de coloana...altfel nu-mi explic durerea asta in 2 puncte . azi insa am ignorat-o si am facut multa treaba...si parca nu mai sunt asa rele durerile...poate le-am speriat

Povestea nasterii

Mada, mami fericita de Cristian Andrei-29.12.2008 si acum 33+ cuCatalina Ioana

AMR 6 sapt

Poze

---------------------------------------------
Ceea ce nu te doboara , te intareste!

http://preg.fertilityfriend.com/pregticker/190dd3/preg.png

Hihi, sa dea DUmnezeu sa le fi speriat! Si dc mai apar sa fie mai discrete. Petrecere frumaosa azi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns catank spune:

mikipup apasat (vorba lui simonacip)
Ai mare dreptate, toate masuratorile antropometrice indicau ca e mai mare cu 2 saptamini, deci lunguta(nu neaparat garsuta)Spunea dr ceva de genu ca are maini de baschetbalistaMultumesc mult pentru incurajare! Sper si eu sa se intoarca...
simonacipunde sunt magazinele Z? Sunt mai multe in zone diferite? Sa poarte sanatosii pruncii tai noile achizitii!!!

Mergi la inceput

Catank, nu descuraja scumpa, oricum...acuma dc e sa fie ceza, sa fie ceza, dar sa fie Ioana bine. Cam tz ti-a dat testula cesta de toleranta la glucoza...nu?Dar eu cred ca bblina e mare doar pt ca voi sunteti inalti si e normal sa fie si ea la fel..Z avem in plazza Mall, in COra Lujerului si mai sunt, dar nu stiu decat zona Drumul taeei eu. Parca si in Unirii e un Z. Luni incep reducerile, daca ai cum sa ajungi nu ezita!
Pisuc, interesant cu babyphone-ul. EU n-am avut la nici unul, dar stateam aici la 2 camere...acum nu stiu, poate la casa voi avea nevoie. Ne gandim..E bine ca-ti stailesti ce vrei sa cumperi pt bb, la momentul potrivit doar le cumperi...
Miki, am inteles, important e sa fie totul bine...si desigur sa fie bani de credit...ooof. Sunt sigura ca va fi greu cand vom incepe si noi sa platim la el...niste bani d ecare te-ai putea folosi altfel....Om vedea.

Mergi la inceput

mikilegat de recoltarea culturilor de col, ..uitasem, e bine sa fie cineva cu experienta. Noi gravidute fiind nu mai este atit de simplu, ...tocmai de aceea v/am inrebat. Si eu merg la o dna dr cu experianta...musai sa fie ea, altfel amin momentulOricum, imi fac programare inainte...sa dau de ea.

simonacipsi eu vreau sa se intoarca, mult de tot imi doresc Multam!
Astept sa/mi spui de hainute Z, apoi fug sa fac si eu ceva de papa, o supita ceva...

Mergi la inceput

simonacipMultam! Poate ajung intr.una din zile mai pe seara, da...de magazine vb. Nici coerenta in exprimare nu mai sunt
Nu stiu ce sa spun legat de toleranta la glucoza, ...nu cunosc detalii, nici nu vreau sa citesc pt ca tot aia e ...asta este. Ideea este ca nu mi/a dat sa fac acum, si sa astept in saptamina 35. De ce? nu stiu....

Burtici, fug sa fac de papa si una alta.... Revin mai pe seara...
pup

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns djlaura01 spune:

neata burtici ca de obicei abia am facut ochisori,ma duc sa pap si mai vb apoi

dulce toate burticile

_
28 saptamani minunea data de dumnezeu ajuta-ne sa vina pe lume sanatos

Fiecare copil vine pe lume cu mesajul ca Dumnezeu nu este inca dezamagit de oameni."

Omul se roaga de Dumnezeu sa il scape de necazuri si Dumnezeu se roaga de om sa mai lase pacatul. Acum, judecatii voi, cine de cine sa asculte mai întâi, Dumnezeu de om sau Omul de Dumnezeu?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ailed_dota spune:

neatza dragelor , am intrat la o repriza de citit si nu pot sa ma abtin sa va felicit pe toate pt bbi dragutei pe care i-ati vazut, sa va ajute Dumnezeu sa-i tineti pe toti in brate la termen...si eu de abia astept sa merg sa o vad pe a mea, mi-a scos ieri noapte un cap din burta se vedea asa rotund in mijlocul burtii, am mangaiat-o si eu si tati si a trecut la loc...
viss , sti ce am visat eu aseara? ca eram cu tine si tu ziceai ca fata ta vrea sa pape inghetata de vanilie si baiatul nu si tu ce sa faci sa papi sau nu..?
simo, yasmy, cami, roxy, alin.n, alina 06, dorinut@, strumph, viss, mandeeac, madutza, miki, stefyapost, anaxena, lauriciu, djlaura, , am plecat vb de luni mai mult

mami de de 7 ani si ingeras si 28+cu
69/11

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns djlaura01 spune:

ailed_dota

_
28 saptamani minunea data de dumnezeu ajuta-ne sa vina pe lume sanatos

Fiecare copil vine pe lume cu mesajul ca Dumnezeu nu este inca dezamagit de oameni."

Omul se roaga de Dumnezeu sa il scape de necazuri si Dumnezeu se roaga de om sa mai lase pacatul. Acum, judecatii voi, cine de cine sa asculte mai întâi, Dumnezeu de om sau Omul de Dumnezeu?

Mergi la inceput