Fluturasi de martie-aprilie 2011 (115)
Raspunsuri - Pagina 15
djlaura01 spune:
IAR SUNT SINGURA PE AICI???
MA BAG LA TV SI MAI TRAG CU OCHIUL PE AICI SA VAD CINE MAI APARE PRIN ZONA
_
28 saptamani
minunea data de dumnezeu ajuta-ne sa vina pe lume sanatos
Fiecare copil vine pe lume cu mesajul ca Dumnezeu nu este inca dezamagit de oameni."
Omul se roaga de Dumnezeu sa il scape de necazuri si Dumnezeu se roaga de om sa mai lase pacatul. Acum, judecatii voi, cine de cine sa asculte mai întâi, Dumnezeu de om sau Omul de Dumnezeu?
Stefana spune:
Buna (nu pot zice dimineata, ca e 2, dar eu sunt tot in pijamale), burticute! Si La multi ani si din partea mea, ca e prima data cand scriu in 2011.
Mult n-o sa va postestesc si va spun imediat de ce.
Am intrat ieri si am citit din urma si voiam sa va scriu, insa pe la 8-9 seara m-a luat o durere in partea de jos, ca la ciclu si n-am mai rezistat. M-am pus in pat. Am luat aseara un no-spa, dimineata m-am trezit ceva mai bine, am mai luat unul pe la 10 si acum vad ca ba ma doare, ba ma lasa. Si cred ca am si niste contractii. Din cand in cand mi se intareste toata burta pentru cateva secunde, ar fara sa ma doara. Durerea e cumva separata de contractii, e jos de tot. Spuneti-mi, e grav, e cazul sa sun medicul sau doar sa au no-spa si sa stau in pat?
Despre noi, pe scurt. Suntem bine, au am reusit sa ajung la 28 s cu 9 kg luate. La o echo normala si scurta am fost miercur, la fix 28s, cand bebe avea 1285 g si corespundea la 29s si 4z. Dar stau linistita, pt ca v-am zis ca am facut testul de toleranta la glucoza si a iesit bine. Deci probabil e genetic. In rest ne luptam cu dureri vaginale in continuare, cu constipatia si mai noi cu hemoroizii. Am citit ce ati mai scris si voi despre asta si o sa pun in aplicare.
Ma opresc si ma intorc in pat, dar o sa mai intru sa vad ce ma sfatuiti.
Va
pe toate! Un an 2011 minunat, care sa va aduca bebeii perfecti!
Stef
28+ cu
Tudor Stefan
It's nice to be important, but it's more important to be nice.
viss spune:
buna, fetelor! eu am fost prin IKEA azi, am reusit sa-mi santajez sotul- care uraste aglomeratiile si cumparaturile, ca dc nu ma duce nu-l las la un prieten la jocuri![]()
nu prea am intrat zilele astea, ca ..mi-a scazut toleranta.
la non-pat. ma plictisesc si pe scaun imediat, ma doare coloana, nu-mi gasesc nici o pozitie,burta imi intra in piept, n-am aer.am facut ieri niste cartofi natur, si am prajit 1 carnat, si eram ulterior extenuata de zici ca am tras la sapa.ma plictisesc langa aragaz cand treb sa amestec ceva, sa pazesc ceva..ma plictisesc, ma apuca nervii, si apoi mi se intareste burta.![]()
cum zisei am fost in ikea, am luat: 1 pilota bebici- la curte unde ne mutam va fi cam frig, prosopel cu gluga- tot 1, prosopele mici- si ptr sani si ptr ei de sters la gurita, si am gasit draperii- am luat la metru- una ptr camera noastra- pe portocaliu intens cum imi doream- cu imprimeu cu crengute negre, frunze albe, si pasarele conturate cu negru, si ptr camera lor- draperie cu flori mari colorate cu rosu, verde, albastru , galben.nu mi-a placut nici o perdea la ei, ptr inceput le punem pe astea, sa nu se vada de-afara cand incepem sa aducem lucrurile..veneau vecine la soacramea si se uitau pe geam, sa vada ce am mai luat- mai rau ca la tara![]()
ailed - frumos visul tau.mai ales ca eram si noi in el- formula de 3.off, tare imi doresc sa nu pierd nici unul "pe drum" 
28 SA+ viitoare mami de 2 buburuze: 

djlaura01 spune:
HELOOOOOOOOOOOOOOO
_
28 saptamani
minunea data de dumnezeu ajuta-ne sa vina pe lume sanatos
Fiecare copil vine pe lume cu mesajul ca Dumnezeu nu este inca dezamagit de oameni."
Omul se roaga de Dumnezeu sa il scape de necazuri si Dumnezeu se roaga de om sa mai lase pacatul. Acum, judecatii voi, cine de cine sa asculte mai întâi, Dumnezeu de om sau Omul de Dumnezeu?
ailed_dota spune:
viss, cum altfel decat impreuna toti 3 sa fiti
, sa sti cca de fiecare data cand ma uit la carucioare si vad din alea de gemeni, de care o sa iei cu caruturile unul langa altul..sau unul in spatele celuilalt? pup
mami de
de 7 ani si ingeras si
28+cu 
69/11
viss spune:
ailed- de ala tip vagon. mi-l imprumuta o colega de servici care are gemenii de ~ 3 ani. nu stiu decat ca e cu negru si galben- exact culorile care nu-mi plac
, ca e adus din Italia, si ca are mai multe piese, dar ce exact- nu stiu..m-am gandit ca poate sa se duca sotul sa-l ia peste 1 sapt/ sau 2, ca tipa sta la Ploiesti..parca mi-e si frica sa-l iau - ma gandesc sa nu-l iau degeaba, si unul dintre bebici sa ne paraseasca la un moment dat..nu l-as lua inca, dar dc are si scoici, sunt bune la scos bebicii din spital,nu? nu stiu cum sa fac..as vrea sa fiu pregatita, dar nici nu vreau sa sfidez destinul, as vrea si un glob de cristal sa stiu ca totul va fi bine
si pana la urma dc se intampla ceva, il ducem inapoi pe carut,nu?
28 SA+ viitoare mami de 2 buburuze: 

mandreeac spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui djlaura01 cami_antonia nu eu doar ziceam ca zi noapte nu am dormit de durere de spate si burta inact m-am gandit ca bebe nu mai vrea sa stea in burta ![]() _ 28 saptamani minunea data de dumnezeu ajuta-ne sa vina pe lume sanatosFiecare copil vine pe lume cu mesajul ca Dumnezeu nu este inca dezamagit de oameni." Omul se roaga de Dumnezeu sa il scape de necazuri si Dumnezeu se roaga de om sa mai lase pacatul. Acum, judecatii voi, cine de cine sa asculte mai întâi, Dumnezeu de om sau Omul de Dumnezeu? |
Nu mai sta cu dureri, ca astea inseamna contractii si ia no-spa. In caz ca persista fuguta la dr.

si sper sa nu mai ai parte de astfel de episoade.Andreea B.
cu o minune
in burtica. Multumim Doamne ca esti bun cu noi si ajuta-ne sa fim sanatosi 32
Rares Andrei
AMR 8 saptamani
mandreeac spune:
| citat din mesajul lui catank Neata burtici! Micuta mea nu ma lasa sa dor...ups..(sa-i mai spun micuta?sau mindria mea de fata mare? djlaura Multumesc! ![]() pisumicMultumesc! Nu stiu ce sa spun, ...kg mai mult de 6 nu am luat, in schimb am mincat sanatos si la ore potrivite, plus vitamine luate la ora si zi(maltofer plus elevit)Acum poate fi si genetica cauza, ..eu 1.78H m-am nascut cu 4.800g, , sotul 1.95H ...adica parametrii deloc de neglijat. Acesta a fost si expliatia dr.Voi dori sa fac la 35 sau 36 de s (nu mai stiu exact cind a spus dr, pt ca oricum ma vad cu el la 32 s) o toleranta la glicemie...sa vad ce si cum. E bine de stiut... Sper sa fie bine, ... mandreeac a postat pisumic link/ul cu kg, si tocmai ce/l cautasem si eu postat de bb_yasmi la cap 111 ![]() madutzaregret ca te doare spatele, si eu am avt o astfel de criza aum o saptamina, ...nici o pozitie nu ma multumea...Am strins din dinti si m/am facut ca ploua, ..a disparut in timp, ...nu cunosc cauza.... Sa ai grija de tine! Protejeaza-te! Dumnezeu este autorul sufletului, El m-a binecuvintat cu ...un suflet IOANA 28+ |
Felicitari pentru bebelusa grasunica!

Poate reuseste si se se pozitioneaza bine, acum depinde si de ea. Mie dl dr mi-a spus sa ma informez despre nasterea naturala si data viitoare stabilim exact cu nasc, in functie de toate masuratorile si de bazinul meu, sa il verifice cum este. Iti trimit si listuta si iti mai spun ce mi-a mai zis. Eu am plecat f fericita, m-a linistit din toate punctele de vedere, desi aveam emotii. Bebe al meu se pare ca e mai dolofanel, desi eu am avut 3 kg, am 1.63 , tati a avut vreo 3.800 si are 1.77, asa ca noi suntem mititei fatza de voi.

Andreea B.
cu o minune
Rares Andrei
AMR 8 saptamani
djlaura01 spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui mandreeac
Nu mai sta cu dureri, ca astea inseamna contractii si ia no-spa. In caz ca persista fuguta la dr. ![]() si sper sa nu mai ai parte de astfel de episoade.Andreea B. cu o minune in burtica. Multumim Doamne ca esti bun cu noi si ajuta-ne sa fim sanatosi 32 Rares Andrei AMR 8 saptamani |
iau nospa in fiecare zi cate 2 asa mia zis dr oricum vadca nu sa mai intamplat nimic aiurea din noaptea aceea

_
28 saptamani
minunea data de dumnezeu ajuta-ne sa vina pe lume sanatosFiecare copil vine pe lume cu mesajul ca Dumnezeu nu este inca dezamagit de oameni."
mandreeac spune:
| citat din mesajul lui catank Neata burtici! Micuta mea nu ma lasa sa dor...ups..(sa-i mai spun micuta?sau mindria mea de fata mare? djlaura Multumesc! ![]() pisumicMultumesc! Nu stiu ce sa spun, ...kg mai mult de 6 nu am luat, in schimb am mincat sanatos si la ore potrivite, plus vitamine luate la ora si zi(maltofer plus elevit)Acum poate fi si genetica cauza, ..eu 1.78H m-am nascut cu 4.800g, , sotul 1.95H ...adica parametrii deloc de neglijat. Acesta a fost si expliatia dr.Voi dori sa fac la 35 sau 36 de s (nu mai stiu exact cind a spus dr, pt ca oricum ma vad cu el la 32 s) o toleranta la glicemie...sa vad ce si cum. E bine de stiut... Sper sa fie bine, ... mandreeac a postat pisumic link/ul cu kg, si tocmai ce/l cautasem si eu postat de bb_yasmi la cap 111 ![]() madutzaregret ca te doare spatele, si eu am avt o astfel de criza aum o saptamina, ...nici o pozitie nu ma multumea...Am strins din dinti si m/am facut ca ploua, ..a disparut in timp, ...nu cunosc cauza.... Sa ai grija de tine! Protejeaza-te! Dumnezeu este autorul sufletului, El m-a binecuvintat cu ...un suflet IOANA 28+ |
Felicitari pentru bebelusa grasunica!

Poate reuseste si se se pozitioneaza bine, acum depinde si de ea. Mie dl dr mi-a spus sa ma informez despre nasterea naturala si data viitoare stabilim exact cu nasc, in functie de toate masuratorile si de bazinul meu, sa il verifice cum este. Iti trimit si listuta si iti mai spun ce mi-a mai zis. Eu am plecat f fericita, m-a linistit din toate punctele de vedere, desi aveam emotii. Bebe al meu se pare ca e mai dolofanel, desi eu am avut 3 kg, am 1.63 , tati a avut vreo 3.800 si are 1.77, asa ca noi suntem mititei fatza de voi.

Andreea B.
cu o minune
Rares Andrei
AMR 8 saptamani