Fluturasi de martie-aprilie 2011 (115)
Raspunsuri - Pagina 16
roxy_s spune:
ce faceti burticute?
fetele care au fost la eco si si-au vazut bebeii, ma bucur ca sunt bine si grasunei
numai bebei grasunei avem aici.
noi am avut treaba azi. dupa chefuiala de aseara, azi am fost cam obositi dar tot am facut curat, am pus lustrele sus(la bebelina si in bucatarie), am mai facut curat prin bucatarie ca ce era.......
multumim mult pentru urarile de bine

ne-am distrat tare bine aseara, au venit si nasii si bineinteles ca am discutat si despre botez putin![]()
![]()

toate burticutele.
S-a intamplat minunea mult asteptata
33+
AMR 6 sapt!!!

mandreeac spune:
Laura sa speram ca nu se va mai repeta episodul!
Stefana daca durerile persista suna-ti dr, nu sta asa si evident ia no-spa.
FOrumul merge f greu, abia am reusit sa trimit cateva mesaj, motiv pentru care ma duc la tv, ca nu am rabdare, se incarca f greu,
Noapte buna si pupici tuturor.
Andreea B.
cu o minune
in burtica. Multumim Doamne ca esti bun cu noi si ajuta-ne sa fim sanatosi 32
Rares Andrei
AMR 8 saptamani
scrish spune:
hello everyone!
felicitari tuturor fetelor care si-au vazut bebeii
asa dor imi e si mie, dar inca nu am nici o eco programata, poate cu putin noroc imi face si mie una scurta data viitoare![]()
eu ieri m-am simtit destul de rau, in orice pozitie as fi stat mai putin pe spate aveam senzatia ca il strivesc pe bebe
am avut si niste dureri destul de mari la muschii de la burtica, presupun ca se intindeau sau ceva...ca nici cu nospa nu a trecut
ma gandesc ca poate s-a intors bebe, pentru ca am simtit sughitul lui foarte jos in burtica, si cand l-am cautat azi sa-i ascult inimioara tot jos am gasit-o...e posibil sa se fi intors si durerile sa fi fost de la asta?
azi si eu am fost prin ikea, am cumparat o canapea extensibila pt camera lui bebe, e cam urata dar e singura care se incadra la dimensiunile noastre. o sa cumpar o paturica frumoasa sa o pun peste ea si gata, noroc ca e alba...
am cumparat azi si un set de biberoane si sterilizator, ambele de la avent, si m-a apucat un drag imens cand le-am desfacut si am inceput sa ma uit la ele
evident ca fara sa vreau le-am si dezmembrat dar deh, nu am mai avut biberoane pana acum
si m-a luat asa o panica in mom in care le-am bagat in serilizator, habar n aveam unde vin tetinele, unde vin capacele si biberoanele...si imediat m am gandit ca daca e asa complicat prima oara cu un amarat de sterilizator...apoi cu copilul cum o fi???
doamne ce aventura ma asteapta, cred ca inca nici nu mi dau seama exact ce ma asteapta ![]()
iar m-am intins o gramada....
yasmi,miki, roxy, madutza, simo, stefy, ailed, pisuc, mandreeac, 

shtruuuuuuuuumph!!!!!!!!!!!!!!! ne mai dai si noua un semn?
s 27, Luca Alexandru, de abia astept sa te tin in brate!
ailed_dota spune:
viss, o sa fie bine, si ai sa folosesti carutul cu mult drag ca desi o sa fie in culorile care nu-ti plac ( sincer nici mie nu-mi plac
, negru pt copii e spooky, iar galbenul nu e chiar placerea mea),o sa fie plin cu ce aveti voi mai drag
.o sa fie f bine ai sa vezi

mami de
de 7 ani si ingeras si
28+cu 
69/11
IONY_82 spune:
fetelor sunt foarte fericita
AVEM VESTI FOARTE BUNE DE LA ECO

fetita mea are 2250g si 43 cm la 32s+4z

este pozitionata bine , astazi isi studia manutele

ce sa mai m-am topit de dragul ei, mai ales cand ne-a zis doctorita ca are si ceva par si chiar se si vedea

deci are mama o fetita grasunica

fericita
32+ cu
Sara Andreea
AMR 7 sapt

scrish spune:
iony felicitari
ce grasunica ai tu acolo

s 27, Luca Alexandru, de abia astept sa te tin in brate!
IONY_82 spune:
dupa ce am iesit de la eco fericiti, am mers sa ii cumparam "masinuta"(carucior) fetitei
am gasit unul frumos care-mi placea si urmaream sa fie in oferta, asa ca n-am mai stat pe ganduri si l-am luat
o sa oun poze mai tarziu cu "masinuta" 

o zi foarte frumoasa am avut astazi

fericita
32+ cu
Sara Andreea
AMR 7 sapt

viss spune:
ailed -
scrish- mi-a si venit sa rad azi in ikea, cand veneam cate gravidute erau..si eu ma simt la fel, ma gandesc la diverse lucruri cu care habar n-am sa le folosesc.cred ca si pusul pampersului la inceput o sa mi se para o filozofie
primul imbracat, prima baita, primul scos afara cu carutul..
28 SA+ viitoare mami de 2 buburuze: 

IONY_82 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui scrish iony felicitari ![]() ce grasunica ai tu acolo![]() ![]() ![]() s 27, Luca Alexandru, de abia astept sa te tin in brate! |
multumesc mult

fericita
32+ cu
Sara Andreea
AMR 7 sapt