Fluturasi de martie-aprilie 2011 (115)
Raspunsuri - Pagina 17
viss spune:
iony- felicitari ptr asa bebe voinic. musai sa pui pozele cu carutul, ca eu am barbatul plecat la un prieten asa ca o sa cam stau pe aici pana tarziu..las calc. deschis, ma mai odihnesc in pat, mai intru sa mai citesc..
28 SA+ viitoare mami de 2 buburuze: 

scrish spune:
viss, exact asa eram si eu, cand am ajuns la raionul de copii era plin de gravidute si ne zambeam toate de zici k eram prietene de-o viata
a fost foarte haios :)) eu cu scutecele nu mi fac probleme, am facut practica pe copii prietenelor mele, crede-ma e floare la ureche pe langa un sterilizator![]()
ah de abia astept sa nastem, cred ca o sa ne distram ceva :)))

s 27, Luca Alexandru, de abia astept sa te tin in brate!
scrish spune:
apropo viss, ia caruciorul si nu te mai gandi la prostii!! bebeii o sa fie foarte foarte bine, o sa vezi!! nu te mai gandi ca e ghinion, gandeste te ca iti faci temele pentru ei si cu cat mai bine le faci, cu atat mai veseli or sa vina ei direct la tine in brate
vai ce frumos ca ai gemeni!!!!!!!!!!!

s 27, Luca Alexandru, de abia astept sa te tin in brate!
spiridusha spune:

Buna seaaraa, ma mai primeste cineva aici? ![]()
Sorry ca n-am mai intrat de o mie de ani! Va citesc si incerc sa ma tin la curent cu noutatile de aici o data la cateva zile. Pentru ca intru abia acum, va urez tuturor "La multi ani" si din suflet va doresc sa aveti un an fericit, plin de bucurii!
Noi suntem bine, Cristi creste, deja cand se misca se misca toata burta, face valuri, nu mai sunt picioruse si manute timide... Avea 1,250 la 28 saptamani (cred ca e bine, nu?) si acum pe 17 vom merge iar. Am niste emoootiii, ca a trecut timpul repede, si imediat o sa vina momentul cand o sa-l tin in brate si o sa-l pup.
Tinand cont ca-s la prima nastere, am tot citit pana acum carti, am capul calendar de informatii despre nastere, despre bebe, ingrijire etc. Oricum, oricat as citi, nu se compara cu experienta...
Am zambit cand am vazut discutiile despre soacre/mame/bunici sfatuitoare pentru ca beneficiez din plin de asa ceva. Pe la 12-15 saptamani cand imi era greata la apogeu, soacra-mea mi-a zis ca eu imi imaginez asa ceva, ca greturi ar trebui sa am pe la 4-5 luni :)) Ca ea asa a avut...maica-mea si ea e cu conceptiile invechite, de bunica-mea nu mai zic...cand a vazut pozele de la eco si-a facut cruce si bineinteles m-a intrebat: dar de ce faci asa des?!?! ca ii face rau.. :D
Am inceput si noi sa facem stocuri de hainute, patutul e pe vine, am luat patut de lemn, pentru ca nu prea ma impac eu cu ideea de tzarc. Am un listoi inspirat din ce ati pus voi pe mailul comun si cu ala stau deschis toata ziua si ma plimb pe siteuri... :) Pe picasa am updatat si eu poza cu burtica, si mai pun cate ceva din ultimul timp.
Mi-e cam greu acum spre final :( pentru ca ma misc greu, ma incalta si descalta sotul...abia respir, il simt pe Cristi parca l-as avea in plamani nu in burta...ma dor oasele bazinului...numai bucurii am avut in trimestrul 3...am racit, am avut gatul intepenit, era sa-mi iasa un urcior (bine ca l-am prins la inceput si l-am mega tratat de a dat inapoi...)
Va las ca deja am scris un roman, ma intorc la mothercare.com, ca pregatesc o listuta pentru cineva care comanda de acolo!
Aaaah sa nu uit...am vazut in bazar Celestone si nu stiu cine avea nevoie, poate inca ii mai trebuie si ajuta la ceva. Aici : http://bazar.desprecopii.com/detail.asp?id=14045
Deci
si
pentru toaaata lumea si imbratisari. Seara buna fetelor!!!
30+
O sa avem un puiuuut!!!
viss spune:
spiridusha- multumesc ptr info - celestone.eu eram cu urgenta , treb sa-l gasesc inainte de craciun cu 2 zile, si sa-l fac pe 27.acum e deja ..in plamanii la bebici
.m-au ajutat fetele de la odiseea din urma noastra.
scrish -
.
28 SA+ viitoare mami de 2 buburuze: 

spiridusha spune:
Viss ma bucur mult ca ai gasit cand trebuia si ca deja l-ai facut! Gandeste pozitiv, referitor la ce ai scris mai sus! Totul va fi bine si pe aaamandoi o sa- i strangi in brate! :) 
30+
O sa avem un puiuuut!!!
IONY_82 spune:
Spiridusha, cum sa nu te primim ? bine ai revenit

felicitari ptr bebe jucaus
Viss,eu zic sa gandesti pozitiv si sa mergi sa iei caruciorul pentru ca va fi totul bine -ai grija de burtica 

Am pus pozicile cu carutul
Scrish 

fericita
32+ cu
Sara Andreea
AMR 7 sapt

alina.n spune:
Spiridusa bine ai revenit, te asteptam mai des
Iony felicitari pentru printesuca

mami de
Naty (10.04.2009) si
cu
Alex 34+
IONY_82 spune:
Mai fetelor ce-ati patit astazi?? ahaaaa cred ca stiu, ati petrecut pe la Ioni,Ioane si astazi v-ati refacut

Strumfiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii da-ne un semn, te rugam 

fericita
32+ cu
Sara Andreea
AMR 7 sapt

IONY_82 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui alina.n Iony felicitari pentru printesuca ![]() ![]() ![]() mami de Naty (10.04.2009) si cu Alex 34+ |
multumesc mult! sunt asa mandra si coplesita de felicitarile primite
fericita
32+ cu
Sara Andreea
AMR 7 sapt