Fluturasi de martie-aprilie 2011 (115)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns alina.n spune:

iony

mami de Naty (10.04.2009) si cuAlex 34+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anemi_b spune:

hello ma mai primiti si pe mine ?

la multi ani pe noul an, mai cu intaziere, la multi ani ioni, ioane.......
noi suntem bine, in grafic, la 30s1z aveam 1502 gr, cu o circulara larguta dupa cum zicea dr, cu capul in jos si cu funduletul in coastele lu mami
cu 4 ian am intrat in prenatal asa ca promit sa-mi fac prezenta mai des pe aici.
va pup, sa aveti o duminica frumoasa

Ami 30+ cu Rares

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simonacip spune:

Neata
Iony, wow ce grasunica ai!! Felicitari!
Anemi, SPiridusha, felicitari si voua pentru bb-ii in grafic. Intrati si voi mai des acum daca v-ati luat si prenatale si ati rezolvat si cu gatul, urcioare, etc
scrish,ce simpatica esti cu sterilizatorul...Sa vezi cu pompa tambalau... daca vei avea nevoie desigur. La prima vedere e greu, cand vezi piese multe, dar de fapt nu e mare filosofie. Sa stapaniti sanatosi lucrusoarele.
Alina, LaviAm ajuns si la 70 de kg Cresc constant, am deja 12 puse..Uff. Tot mai sper sa dau macar 2 jos acum

Simona, mami de baieti David, Matei si 32 s Vlad Arsenie
"Cele ce sunt cu neputinta la oameni sunt cu putinta la Dumnezeu."
"Tine mintea ta in iad si nu deznadajdui"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pisucmic spune:

Neata!
Va scriu ca de obicei duminica dimineata sa va spun ca mi-am schimbat semnatura, si de data asta chiar am intrat in luna a 7a si in trimestrul 3 dupa toate cartile si site-urile si parerile
Yuhuuuuu

Aseara bebele a facut atata miscare, cred ca peste o ora s-a miscat si s-a rasucit - noi nu mai puteam de fericire. Probabil i-a placut ca am iesit cu prietenii la resto.
Am vazut tot aseara si filmul "Un pic insarcinata" si m-au apucat niste emotii la faza cu nasterea (eu oricum nasc prin cezariana, dar si numai ideea ca va iesi din burtica si va deveni o persoana "independenta" ) - nu va pot explica ce emotii am avut!

Vad ca voi va intreceti la cumparaturi, se vede ca eu sunt cam in urma. Dar cred ca peste vreo 2-3 saptamani, dupa 1 februarie, ma apuc si eu. Oricum, am liste, va citesc cu atentie, deci ar trebui sa fie simplu... Sper...

Va imbratisez pe toate

Pisuc Mic

Ce minune de la Dumnezeu! s28 cu un dragalas

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alina06st spune:

Neata si de la noi.

Anemi, Iony, Spiridusha, felicitari si voua pt rezultatele de la eco

Pisuc, deci cand incepem sapt 28, intram in luna a 7-a, da? Ca as mai avea si eu cam 2 sapt., asta si urmatoarea . Eu n-am cumparat chiar nimic, nimic pana acum, doar ceva pt mine la spital, papuci si o camasa. Mai e ceva timp. Si eu tot cam dupa 1 febr o sa incep sa iau cate ceva.

Am citit la mai multe dintre voi ca ati facut anticorpii rh. Asta se face doar daca eu si sotul am avea rh diferit? Sau ar trebui sa-l facem si daca il avem la fel?

Va pup, o duminica relaxanta!

in sapt 26 cu minune de sanatos si vesel.
Cat de mare esti Doamne si ce minuni ai facut pentru noi... iti multumim!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Deea99 spune:

Hello
ce mai fac burticile mele???
vad ca numai vesti bune citesc
felicitari pt cele care ati mers la eco....
nu mai stiu pe cine asteptam cu vestile de la eco cand mi s-a virusat calculiciul , dar citesc eu din urma
acum ce am citit m-a impresionat tare
grasunica lui Iony...ohoo o lungana 43cm....sau e normal..mie mi se pare mareeee

Scrih sa iti fie de bine cumparaturile
eu cand va citesc ca sunteti asa tematoare, emotionate ca nu o sa va descurcati imi vine sa si rad...dar, daca ma intorc cu ani in urma si eu eram la fel....cate emotii si ganduri ca nu o sa stiu ce sa-i fac la bebelina
dar o sa vedeti ca si voi o sa radeti peste o luna ,doua de ce va intrebati acum

Pisuc si eu sunt tot in clubul tau ...adica al celor care nu am cumparat mare lucru....tu barem esti mai in urma cu 3s decat mine....eu tot zic ca ma duc sa cumpar si aman..sa vezi ca poate le cumpar pe ultima suta de metri si nu mai sunt multumita de ce iau

Alina06 nu trebuie sa faci anticorpii astia daca ai rhpozitiv...nu conteaza ce rh are sotul tau
tu trebuie sa fii pozitiva...si cred ca esti ca altfel te punea medicul sa-i repeti cum fac fetele ,Madutza de ex., care e negativa

Viss , uff nu imi place cum gandesti...vrei bataitza
pai asa bebelani mari eu zic ca si acum daca se intampla sa-i nasti , totul e bine

Fetele care ati intrat in concediu , sa-l aveti cat mai placut si profitati de fiecare clipa de odihna..nu vreau sa va sperii , dar pe urma mai greu sa gasiti cateva minute numai pt voi
si chiar daca gasiti , mintea va v-a fi tot la bebel

tin minte ca era fata mica 2-3 luni si a venit mama la noi, iar sotul, hai sa ma scoata la un film sa ma mai relaxez si eu
si dupa ce traversam bucurestiul sa ajungem la mall vitan, intram la filmul a7lea element, eu tot cu gandul la fata. pe ecran nu vedeam decat fata si ma gandeam oare ce face?....nu am putut sa ma deconectez de ea si de imaginea cu ea nici o secunda..ma simteam vinovata ca am plecat la film

------------------------------------------------
mama de domnisorica fitzoasa (14.12.'99)
cu inca o fitzoasa....30 cronologic....wow am ajuns la luna a7a

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alina06st spune:

Multam Deea . Noi avem amandoi pozitiv. Bine ca m-am gasit eu sa-l verific pe medic . Bine, adevarul e ca el nu e fan analize. Eu am facut doar in sapt 12 si sa vedem ce imi mai da acum can intru in luna 7.

in sapt 26 cu minune de sanatos si vesel.
Cat de mare esti Doamne si ce minuni ai facut pentru noi... iti multumim!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Deea99 spune:

e bine sa stii ce sa-l intrebi si pe doctor, ce eu nu m-am dus cu unele intrebari la doctora mea , aflate de la fete de aici
dar tu sigur in analizele de la 12s ai facut si rh ul..asta se face cu analizele uzuale de inceput

eu ma simt ff usoara cu burta
am inceput noaptea sa dorm bine, adica sa ma intorc usor de pe o parte pe alta. cred ca mi s-au intin toatye cele pe acolo de nu ma mai tine nimic
dar ma oftic ca daca am devenit asa nesimtita, dorm si pe spate..si ce somn trag asa , apoi ma trezesc speriata.
intr-o noapte chiar m-am pipait, am avut impresia ca nu mai am burta
burta era relaxata si cazuse in parti

de incaltat inca nu apelez la nimeni...dar nu stiu pana cand
vergeturile le am in toi, desi ma ung , de toate bluzele imi sunt pline de ulei

singura mea problema care cred ca a aparit sunt contractiile
pana ieri doar simteam ca mi se intareste burtica
de ieri a inceput sa ma si doara
si imi parea rau ca nu mi-a mers calculatorul sa intreb fetele, in special pe Yasmi ca ea zice ca are
deci ma doare jos la burtica fix pe mijloc iar durere parca mi se scurge prin fofo...nu stiu cum sa explic
am ca un junghi
si uneori am asa o zvagnire tot fix pe mijloc, care nu se compara cu sughitul lui bb, si ma gandesc ca s spasme ale uterului
am zis ca o sa-mi pun no spa prin toata casa si prin gentile cu care plec
ieri am avut un episod de intarire de burtica, dar era asa tare , pietroi si imi si simteam spasmele acelea la uter
am dat sa urc scarile sa iau nospa si dupa doua trepte nu am mai putut
m-am intins pe canapea, mi-am mangaiat burtica si abia m-a lasat
apoi am urcat dupa pastil;a
parca intrasem in panica ca eram si singura

bine ieri am si facut prostii...m-am apucat singura si am desfacut braduul..deci m-am tot alecat si ridicat
m-am dus pana-n mansarda de 3 ori sa-l car
am dat cu aspiratorul tot parterul si am spalat si pe jos..incluziv in bucatatie ..unde cursese ceva pe jos lipicios si acolo am simtint ca ma ia burtica ca ma fortam cu mopul sa sterg petele care erau de seara

------------------------------------------------
mama de domnisorica fitzoasa (14.12.'99)
cu inca o fitzoasa....30 cronologic....wow am ajuns la luna a7a

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Monas spune:

Buna dimineata fete dragi,
Am cam absentat de aici , insa am incercat sa va citesc tot timpul. Nu am reusit complet, insa de acum nu mai scap nimic . Noi suntem bine si mai avem o saptamana si intram in concediu . D-na dr imi da concediu mai intai medical si apoi intru in prenatal. M-au turbat la serviciu, de zici ca vroiau sa rezolve acum toate problemem posibile si imposibile, de parca nu raman doi colegi in locul meu, insa de ei nu se ating , de zici ca le e teama.
Eu trebuie sa fac injectii cu clexane , asa am primit reteta, vreo luna de acum inainte. Sunt tare bucuroasa ca am luat de la dr de familie si adeverinta pentru sot cum a facut cursurile de puericultura, asa ca-l am asigurat 3 saptamani langa mine dupa nastere .
Bebicii mei sunt foarta activi, ii numesc "Bocanila" pentru ca dau din picioruse ceva de groaza. de vreo saptamana sau doua imi simt oasele bazinului cum se departeaza, cred ca micutii isi fac loc. Voi simtiti asa ceva in partea de jos, asa mai in spate? In rest vechea mea salivare, arsurile de seara etc etc. Saptamana viitoare mergem la o eco de control asa si abia astept sa-i vad.
Viss: am apucat sa citesc si m-am incruntat cand vad ce spui acolo. Nici cu gandul sa nu mai gandesti . Ce bine ca ai pe cineva care-ti da caruciorul:).O sa vezi ca o sa-ti placa , chiar daca culorile ti se par mai uratele:).
Am vazut ca voi faceti cumparaturi, imediat ce raman acasa ma apuc si eu de listute si de cumparat, pt ca pana acum nu am luat nimic.
M-am uitat mai in urma si nu mai vad nimci scris de strumphita. Stiti ce este cu ea?
Va pup si va doresc o zi frumoasa!

26+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madutza_bra spune:

neata fetele!

ieri am lipsit ca am tot avut treaba, iar azi as vrea sa tragem o fuga pana in ikea, dar vad ca nu se indura al meu sa se ridice din pat .
iony, felicitari pentru bebita grasuna

yasni, ce faci? am vazut ca nici tu nu ai intrat ieri

strumphi, pai tb sa te strige toata lumea ca sa apari?
sper ca esti ok, si ca nu ai patit nimic cu moasa aia ametita

ma bag la desene cu fi-miu
pupici

Povestea nasterii

Mada, mami fericita de Cristian Andrei-29.12.2008 si acum 34+ cuCatalina Ioana

AMR 5 sapt

Poze

---------------------------------------------
Ceea ce nu te doboara , te intareste!

http://preg.fertilityfriend.com/pregticker/190dd3/preg.png

Mergi la inceput