Fluturasi de martie-aprilie 2011 (115)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns stefyapost spune:

neata burticutele dragi si frumoase!! ce faceti?? cam lenese.....nu-i bai..ca si eu sunt la fel de lenesa..
felicitari fetelor care au vazut bebicii frumosi si sanatosi..
am vazut ca vb despre experiente si aventiri..cand v-a veni bebe.
si eu am niste emotii de nu mai pot...si eu chiar nu am nici un fel de experienta. eu nu-s genul de femeie care vede un bebe si se minuneaza sau stie ce si cum sa-l tine. eu tin un bebe in brate ca pe un bibelou...si daca a inceput sa planga gata...am intrat in panica
si am prietenele care "ma incurajeaza"...ca la primul scutec schimbat a stat juma de ora..la primul cacutel facut a intrat in panica pt ca a fost inchis la culoare(macar am aflat ca asta e normal)...ca prima baita(facuta de mama) a durat o luna pt a prinde curaj...bine,eu sunt putin norocoasa ca-i si soacra si mama,dar cateodata asta ma sperie ..sa nu iasa scandal..3 ia o pauzari pe puitul meu..
vine si verisorul ieri(cel care a devenit tatic acum 6 zile)..." e superb sa ai bebe" zice el..."m-am trezit o data aseara" .."si valentina?" intreb eu...."de 5 ori"...la un moment dat au intrat in panica pt ca puiutul nu a facut cacuta de ceva ore...s-au urcat in masina sa se duca la pediatrul si acolo aveam scutecul plin.....deci..cum spunea cristina e o super aventura... si mi-e teama ..mare teama...dar cu toate astea sunt atat de nerabdatoare

cea mai fericita ce asteapta cea mai frumosa si sanatosa Christina Gheorghia 31+

Mergi la inceput

iony super "masinuta"..si noi tot peg pereggo am luat

cea mai fericita ce asteapta cea mai frumosa si sanatosa Christina Gheorghia 31+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miki1979 spune:

felicitari yoni, spiridusha si anemi pt bebeii si ecografiile bune
monas, ma bucur ca si prichindeii tai sunt bine

eu sunt suparata ca vlad face de ieri febra peste 39, n-a dormit toata noaptea..il doftoricesc si eu cum pot
si sunt sigura ca a luat-o de la tata care zace de o saptamana cu febra si o tuse urata rau..si se trateaza dupa ureche bineinteles..si nici nu s-a ferit de noi, el n-are nici o treaba..imi vine sa mor cateodata, parca sunt copii barbatii astia la orice varsta..si cand ma gandesc ca s-ar putea sa fiu nevoita sa vin si cu un nou nascut tot aici ma deprim de tot..of of sper macar sa n-o iau si eu sa pot sa am grija de vlad

mami de Vlad 09.04.2009 si s32 cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Deea99 spune:

vai Stefy, ce-am mai ras.....scuze
stii ca si eu la fel ca tine nu eram dragastoasa cu copii altora...asa de la distantza ce-i complimentam si eu
dar sa vad un bebe mic dezbracat sau sa-i maisi pun eu un pampes sau sa-i fac altceva , nici vb

si uite ce nasc...ma ia sotul si hai sus sa vad fata ca nu o vazusem (nastere prin cezariana anestezie toatal, mi-am vazut fata abia a2a zi)
ajung la bebei si acolo ne intalmin cu varul sotului meu care era medic
tzusti ma baga la bebelusi, ia fata, vai ce frumoasa e..
mi-o arunca in brate...eu intind mainile si asa timida o tineam departe de mine
..nu am putut sa zic decat..a, da e frumoasa
el..pai si ce faci mai nu o pupi , doar atata zici
crede-ma ca nu stiam ce sa mai zic, ce sa mai fac cu ea..parca era de cristal si imi era frica sa nu o scap...a fost o situatie tare haiosa
vin acasa cu ea..prima baitza
aventura..eu sa spal fata, nu stiam cum sa o tin...desi in spital asistenta na chemase sa vad o baitza..dar aia frate o spala si o azvarlea in toate partile fara nici o fica
eu cu globul de cristal ce eram in stare de asa ceva
sotul cocotat pe un scaun cu camera de filmat sa prinda nu-s ce unghi mai bun,
eu transpirata toata
el tipa ca scap fata
eu nu stiam cum sa-mi bag mana sa-i tin capul si sa nu o scap
he he ce aventura
dar eu zic sa nu va speriata caci o data vazute cu bebe acasa o sa vedeti ca stiti sa faceti totul...instinctul de mama nu va paraseste si uneori va intrebati oare cum am stiut sa fac asta?....parca am facut de cand ma stiu
totiul o sa fie usor si o sa vina de la sine
calmul sa vi-l pasttrati si sa nu intrati in panica
eu sincer chiar nu mi-as dori pe cineva in jurul meu...mama soacra , caci mai multa incurca
asa cum ati zis voi acum ca deja isi dau cu parerea
mama cand a venit prin februarie cand avea fata deja 2 luni, mi-a stricat-o rau..mi-a culcat o pe picioare, mi-o imbraca de ma inebunise cu cate 2 salopete pe ea si cu caciul si invelita in scutece
cica sa se abureasca bebe...bine ca nu a stat mult , ca eram un pachet de nervi
dar recunosc, uneori nu mai aveam resurse si imi dorem macar juma de ora sa am si eu pe cineva sa ma ajute cu fata

------------------------------------------------
mama de domnisorica fitzoasa (14.12.'99)
cu inca o fitzoasa....30 cronologic....wow am ajuns la luna a7a

Mergi la inceput

mult mi-a placut povestioara ta deea...si uita ca acum,dupa toata aventura aia ai o fata minunata

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alina.n spune:

fetele

miki off sper ca lui vlad sa-i treaca temperatura si sa se faca bine rapid

mami de Naty (10.04.2009) si cuAlex 34+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cami_antonia spune:

neata fetele si de la noi

azi sunt cam plansaaaaa
a plecat mama dimineata
si imi e f greuuuuuuuuuuuuu
vasul de sange de la dansa e din ce in ce mai umflat
cred ca va trebui sa ma programez
la medic
sa vedem ce imi zice
in pat nu pot sta
offfffffffffffff

iony felicitari pt bebelina maricicaaaaaaaaa

mai avem putin si incep si la noi nasterile
la ian-febr
am o prietena
are a nascut ieri
natural
la 36 de sapt
un bebe perfect sanatosssssssssssss
asa ca e vremea sa ne apucam
de bagajeeeeee

de ANTONIA IOANA TEODORA (11.02.2009) si 27+ PETRA ADRIANA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns scrish spune:

hello fetelor!

eu sunt treaza de la 8 dimineata, am niste draci de vecini deasupra care s-au apucat sa dea gauri cu bormasina si copii faceau concurs de alergat!!! la 8 dimineata am crezut ca lesin de nervi, mai ales ca aseara m am culcat la 4 dimineata ca nu puteam sa adorm

deea, foarte tare ce ne ai povestit cred ca multe o sa trecem prin aceeasi senzatie

simo

stefy, deci si tu esti de-a mea iti zic eu, panicoasa, ca asta cu scutecele e simplu!! ajungi sa ai o dexteritate fantastica! doar la schimbat ma refer, la cadoul care e inauntru nu ma pricep, doar stiu si eu ca primele zile e mai inchis la culoare lasa, bine ca avem forumul, de abia astept sa incepem cu intrebarile

miki imi pare rau ca vlad are febra un mare mare sa se faca bine repede!

s 27, Luca Alexandru, de abia astept sa te tin in brate!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxy_s spune:

neata burticute

azi am dormit pana tarziu, ca valiza dupa ce doua nopti m-am tot trezit si am stat cu ochii pe pereti si m-am jucat cu bebelina

iony ce ma bucur ca bebelina este bine si chiar ca este grasunica ce carucior frumos ai luat, foarte frumos este

spiridusha,anemi_b ma bucur ca sunteti bine si bebeii sunt bine. sa intrati mai des pe la noi

toate burticutele.

S-a intamplat minunea mult asteptata33+

AMR 6 sapt!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxy_s spune:

scrish cred ca sterilizatorul este nimic pe langa ce o sa trebuiasca sa facem cu bebe eu nu cred ca-mi iau sterilizator.

azi m-am cantarit si eu si am 56,4 kg deci am 7 kg puse.

simona mie nu-mi vine sa cred ca tu ai 70 kg, serios acum. nu se vede deloc.

S-a intamplat minunea mult asteptata33+

AMR 6 sapt!!!

Mergi la inceput