Fluturasi de martie-aprilie 2011 (115)
Raspunsuri - Pagina 8
viss spune:
pisuc - tu dc nu ai o problema deosebita, poti intreba diorect la sector de acte.eu ptr sectorul 4 am gasit asa:Sediul Central: #350;os. Olteni#355;ei, Nr. 252-254, Bl. 151, Parter
Punct de lucru: Str. Soldat Enache Ion, Nr. 1 A. cod 042082
Telefon: 0372.715.100 / 0372.715.101
Fax: 0372.713.885
E-mail: contact@dgaspc4.ro / director@dgaspc4.ro / secretariatdirgen@dgaspc4.ro
Web site: www.dgaspc4.ro
deci e directia generala asistenta si protectia copilului - sector 4.le-am trimis un mail- la sfarsit mi-am dat date mai multe, nr tel, numele intreg,-la sfatul sotului, si mi-au trimis raspuns sub forma de scrisoare oficiala semnata , parafata, de RUNOS, vicepresedinte de cabinet..presedinte. nu credeam ca e posibil sa fie asa simplu. cauta si tu pe net mail ptr sectorul tau, si poate scutesti si un drum..
28 SA+ viitoare mami de 2 buburuze: 

simonacip spune:
Fetele care avem si venituri dintr-un CIC anterior in cadrul ultimelor 12 luni anterioare nasterii, banuiesc ca aici la noua adresa din Campineanu mergem...O sa ma omoare drumurile astea si actele...Ne-om descurca, merg sa-mi iau copiii de la gradi
Simona, mami de baieti
David, Matei si
32 s Vlad Arsenie
"Cele ce sunt cu neputinta la oameni sunt cu putinta la Dumnezeu."
"Tine mintea ta in iad si nu deznadajdui"
viss spune:
de cand cu linkul alinei- m-am zapacit de tot.bebicii misca - isi dau seama ca sunt surescitata, nu am ajuns la baie in timp util ca eram lipita de tastura, asa ca am facut nitel pe mine
, cei 2 cartofi prajiti s-au cam ars pe o parte..acum am pus niste branza si smantana peste ei sa-i moi
si ma duc la TV. sa dea Domnul sa iau si eu indemnizatie.si sa fie copii sanatosi, ca altfel nu-mi mai treb indemnizatie, nu? ![]()

28 SA+ viitoare mami de 2 buburuze: 

dorinut@ spune:
Fetele experimentate in sarcini
, am si eu o intrebare. Cam cand incepe sa se lase burta? Mie parca mi s-a mai lasat putin, e posibil asa devreme?
------------------------------------------------------------------------------------------
32+ cu Edutu mic si zglobiu
- Eduard Gabriel 
Doamne Doamne te rugam sa-l tii pe bebe in burtica la mami pana la termen 
AMR - 7 saptamani!
Ana-Maria
alina.n spune:
viss exact asa si este ,proiectul acesta de norme este in dezbatere pana pe 13ianuarie - dar probabil ca asa vor ramane
si linistese-te , intentia mea ne a fost sa te agit
mami de
Naty (10.04.2009) si
cu
Alex 34+
simonacip spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui dorinut@ Fetele experimentate in sarcini ------------------------------------------------------------------------------------------ 32+ cu Edutu mic si zglobiu - Eduard Gabriel ![]() Doamne Doamne te rugam sa-l tii pe bebe in burtica la mami pana la termen ![]() AMR - 7 saptamani! Ana-Maria |
Mie la sarcinile anterioare nu mi s-a lasat deloc, a fost mereu sus. Acuma...mama zice ca parca s-a mai lasat, dar mie nu mi se pare.
ce-i linistea asta pe aici??
Simona, mami de baieti
David, Matei si
32 s Vlad Arsenie "Cele ce sunt cu neputinta la oameni sunt cu putinta la Dumnezeu."
"Tine mintea ta in iad si nu deznadajdui"
madutza_bra spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui simonacip
Mie la sarcinile anterioare nu mi s-a lasat deloc, a fost mereu sus. Acuma...mama zice ca parca s-a mai lasat, dar mie nu mi se pare. ce-i linistea asta pe aici?? Simona, mami de baieti David, Matei si 32 s Vlad Arsenie "Cele ce sunt cu neputinta la oameni sunt cu putinta la Dumnezeu." "Tine mintea ta in iad si nu deznadajdui" |
nici mie nu mi s-a lasat burta la Cristi
. N-am reusit niciodata sa bag o palma intre sani si burta...decat dupa ce am nascut Povestea nasterii
Mada, mami fericita de
Cristian Andrei-29.12.2008 si acum
33+ cu
Catalina IoanaAMR 6 sapt

Poze
---------------------------------------------
Ceea ce nu te doboara , te intareste!
http://preg.fertilityfriend.com/pregticker/190dd3/preg.png
madutza_bra spune:
simo, de alergatura cu acte se va ocupa la meu, asa a facut si la Cristi.
Am fost in Obor si mi-am luat finet, si 2 feluri de materiale pt cerceafurile buburuzei, unul pe portocaliu, unul pe mov
. Am dat si perdeaua la facut, maine e gata. Acum il astept pe al meu sa mergem sa luam baiatu;l de la mama. Durerile de spate sunt la locul lor, dar incerc sa le ignor..ca alta solutie nu am. Mi-am dat 2 palme si m-am trezit ca asa cu vaicareala nu fac nimic, iar copilasii mei au nevoie de mami, indiferent de cum are spatele.
Urasc serile pt ca se apropie timpul de somn...

Povestea nasterii
Mada, mami fericita de
Cristian Andrei-29.12.2008 si acum
33+ cu
Catalina Ioana
AMR 6 sapt 
Poze
---------------------------------------------
Ceea ce nu te doboara , te intareste!
http://preg.fertilityfriend.com/pregticker/190dd3/preg.png
djlaura01 spune:
ce faceti mai burtici?dormiti??cei linistea asta pe aici?
trezireaaaaaaaaaaaaaa
_
28 saptamani
minunea data de dumnezeu ajuta-ne sa vina pe lume sanatos
Fiecare copil vine pe lume cu mesajul ca Dumnezeu nu este inca dezamagit de oameni."
Omul se roaga de Dumnezeu sa il scape de necazuri si Dumnezeu se roaga de om sa mai lase pacatul. Acum, judecatii voi, cine de cine sa asculte mai întâi, Dumnezeu de om sau Omul de Dumnezeu?
djlaura01 spune:
madutza_bra si eu urasc noptile azi noapte nu am putut dormi deloc
ma durut spatele rau si burta ma gandeam doar la ce este mai rau
_
28 saptamani
minunea data de dumnezeu ajuta-ne sa vina pe lume sanatos
Fiecare copil vine pe lume cu mesajul ca Dumnezeu nu este inca dezamagit de oameni."
Omul se roaga de Dumnezeu sa il scape de necazuri si Dumnezeu se roaga de om sa mai lase pacatul. Acum, judecatii voi, cine de cine sa asculte mai întâi, Dumnezeu de om sau Omul de Dumnezeu?