Fluturasi de martie-aprilie 2011 (115)
Raspunsuri - Pagina 7
alina.n spune:
miki uite am intrebat la legislative ca sa fiu sigura se pare ca normele sunt inca in discutii dar pb vor ramane asa cum arata acolo si deci iata raspunsul
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=159200&whichpage=9
mami de
Naty (10.04.2009) si
cu
Alex 34+
pisucmic spune:
Viss draga
dar eu de mult iti atrasesem atentia asupra acestui paragraf din ordonanta noua (cea din decembrie) in legatura cu doctoranzii si masternazii. Am vazut ca nu ai comentat, deci nu vazusei?
Mie mi se pare destul de clar ca ti se aplica.
Si eu sunt un pic in ceata cum e cu PFA: am fost azi sa-mi platesc contributiile la OPSNAJ pe ultimii 2 ani, noroc ca am zis ca sunt insarcinata, asa intr-o doara... si am aflat ca nu pot beneficia de calcul pe baza PFA decat platind o contributie optionala de 0.85% - 4RON pe luna in cazul meu actual, cu minim o luna inainte de a intra in CIC... Am platit cu 1 ianuarie, dar unde scrie asta??? de ce nu stiam? cate din astea n-oi mai sti?
Am panicat un pic, si ma gandeam sa ma duc intr-o zi acolo unde se calculeaza chestiile astea, puteti sa-mi ziceti si mie unde? La primarie, unde se face dosarul de CIC? 

ca sa pot pune acolo toate intrebarile care ma macina.
Va pup
Pisuc Mic
Ce minune de la Dumnezeu!
s27 cu un
dragalas
viss spune:
- fetele, alina, pisuc, dorinut, miki, mersi mult, mult..
- dc este deja OG publicata in monitorul oficial, atunci de ce in noul link pus de alina scrie ce :"proiectul este in dezbatere publica pana la 13 ianuarie". Doamne, dc as intelege eu ceva?
pisuc, cred ca nu am vazut, am zis ca o fi tot cea veche..treb sa -mi scrii cu litere mari su rosu..eu m-am consolat nitel cu ideea ca poate nu iau indemnizatie, insa pe sotul meu il mai apuca nervii" tu cu medicina ta de cacat, cu tot
nici in strainatate nu vrei sa plecam, nici reprezentant medical nu vrei sa te faci, sa iei mai multi bani.na, asa iti trebuie, patrioato!!"
iti trimit eu acusi adresa unde sa te duci, acolo unde vin toate dosarele de la cele 6 primarii de sector, ei iti dau acceptul de aprobare sua nu, a dosarului
28 SA+ viitoare mami de 2 buburuze: 

viss spune:
Adresa Agentiei pentru Prestatii Sociale Bucuresti - str. Ion Cāmpineanu nr.20, sector 1 (zona magazinul Muzica);
tel. 021.250.90.20, 021.250.90.21, 021.250.90.22, 021.250.90.23, adresa e-mail: ajps_buc@yahoo.com
Program de lucru cu publicul:
Luni, Marti, Joi, Vineri: 08.30 - 16.30; Miercuri: 08.30 - 18.30

viss spune:
pisuc- este exact langa farmacia academiei, dc stii unde e.putin mai jos pe straduta..

pisucmic spune:
Viss, esti geniala. Si acolo unde ma duc? E un anume birou, unde pot intreba cum se face calculul si ce acte sunt necesare?
Tare multumesc!

Pisuc Mic
Ce minune de la Dumnezeu!
s27 cu un
dragalas
stefyapost spune:
am reaparut...de la munci acum.

LA MULTI ANI IOANE SI IONUTI mamicute si burticute
..
acum fug sa citesc din urma. va pupacesc
cea mai fericita
ce asteapta cea mai frumosa si sanatosa
Christina Gheorghia 31+
simonacip spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui viss Adresa Agentiei pentru Prestatii Sociale Bucuresti - str. Ion Cāmpineanu nr.20, sector 1 (zona magazinul Muzica); tel. 021.250.90.20, 021.250.90.21, 021.250.90.22, 021.250.90.23, adresa e-mail: ajps_buc@yahoo.com Program de lucru cu publicul: Luni, Marti, Joi, Vineri: 08.30 - 16.30; Miercuri: 08.30 - 18.30 28 SA+ viitoare mami de 2 buburuze: ![]() ![]() |
Sper sa nu spun prostii, dar nu cumva e strada Hambarului nr 6??
Simona, mami de baieti
David, Matei si
32 s Vlad Arsenie "Cele ce sunt cu neputinta la oameni sunt cu putinta la Dumnezeu."
"Tine mintea ta in iad si nu deznadajdui"
viss spune:
a fost str. hambarului, dar s-au mutat de acolo.
acolo e un birou special ptr indemnizatii. sunt alea mai sclifosite ca te trimit la primaria de sector- acolo se depun de fapt dosarele, dar drept de aprobare sau nu a dosarelor il au ei. deci, eu m-am dus peste ei, ca sa stiu sigur ce fac..

simonacip spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui viss a fost str. hambarului, dar s-au mutat de acolo. acolo e un birou special ptr indemnizatii. sunt alea mai sclifosite ca te trimit la primaria de sector- acolo se depun de fapt dosarele, dar drept de aprobare sau nu a dosarelor il au ei. deci, eu m-am dus peste ei, ca sa stiu sigur ce fac.. 28 SA+ viitoare mami de 2 buburuze: ![]() ![]() |
Ah, nici n-am stiut, imi notez si eu noua adresa. Multam

Simona, mami de baieti
David, Matei si
32 s Vlad Arsenie "Cele ce sunt cu neputinta la oameni sunt cu putinta la Dumnezeu."
"Tine mintea ta in iad si nu deznadajdui"