Fluturasi de martie-aprilie 2011 (115)
Raspunsuri - Pagina 6
alina.n spune:
miki nu stiu daca chiar se pastreaza suma eu tot auzisem ca e 75%din veniturile anterioare deci asta ar insemna 75% din indemnizatia de acum..nu?
mami de Naty (10.04.2009) si cuAlex 34+
miki1979 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui alina.n miki nu stiu daca chiar se pastreaza suma eu tot auzisem ca e 75%din veniturile anterioare deci asta ar insemna 75% din indemnizatia de acum..nu? mami de Naty (10.04.2009) si cuAlex 34+ |
da, asa stiam si eu ca asa au zis..dar ai citit normele de aplicare ? mie mi se par destul de clare..
mami de Vlad 09.04.2009 si s32 cu
viss spune:
alina- ma intereseaza la ce data a aparut aceasta OG.?
- astia sunt nebuni la cap:
- mie mi-a aratat o tipa de la directia generala de aprobare a indemnizatiilor, ca in iulie 2010 a aparut o lege prin care doctoranzii si masterranzii nu mai beneficiaza.
- am trimis un mail la primaria de sector 4 - unde o sa apartin- mi-au raspuns ca doctoranzii se incadreaza- mi-au dat si fragment de lege( m-am gandit ca totusi nu sunt la zi cu legile, sunt in urma si nu stiu totusi ca doctoranzii sunt out)
- acum apare o OG- in care scrie ca DOCTORANZII - articol 7- alineat 3, BENEFICIAZA de INDEMNIZATIE!
- ma lasati sa-mi tai venele?
ALINAAAAAAAAA - dc poti face rost de data la care e emisa ordonanta, please..fa un efort ptr mine, un amarat de doctorand..
28 SA+ viitoare mami de 2 buburuze:
miki1979 spune:
citat din mesajul lui viss alina- ma intereseaza la ce data a aparut aceasta OG.? - astia sunt nebuni la cap: - mie mi-a aratat o tipa de la directia generala de aprobare a indemnizatiilor, ca in iulie 2010 a aparut o lege prin care doctoranzii si masterranzii nu mai beneficiaza. - am trimis un mail la primaria de sector 4 - unde o sa apartin- mi-au raspuns ca doctoranzii se incadreaza- mi-au dat si fragment de lege( m-am gandit ca totusi nu sunt la zi cu legile, sunt in urma si nu stiu totusi ca doctoranzii sunt out) - acum apare o OG- in care scrie ca DOCTORANZII - articol 7- alineat 3, BENEFICIAZA de INDEMNIZATIE! - ma lasati sa-mi tai venele? ALINAAAAAAAAA - dc poti face rost de data la care e emisa ordonanta, please..fa un efort ptr mine, un amarat de doctorand.. 28 SA+ viitoare mami de 2 buburuze: |
viss, e cea mai noua ordonanta aparuta in dec 2010 care se va aplica la noi toate care nastem in 2011..
mami de Vlad 09.04.2009 si s32 cu
bb_yasmi spune:
nu este aceasi cu cea publicata in monitorul oficial luna trecuta??? ca vad ca e din 2010. am pus eu link atunci.
mami de fetita cu codite Iasmina Alissa si baietel nazdravan33+ Lucas Eduard
AMR 6 s !!!
dorinut@ spune:
citat din mesajul lui viss alina- ma intereseaza la ce data a aparut aceasta OG.? - astia sunt nebuni la cap: - mie mi-a aratat o tipa de la directia generala de aprobare a indemnizatiilor, ca in iulie 2010 a aparut o lege prin care doctoranzii si masterranzii nu mai beneficiaza. - am trimis un mail la primaria de sector 4 - unde o sa apartin- mi-au raspuns ca doctoranzii se incadreaza- mi-au dat si fragment de lege( m-am gandit ca totusi nu sunt la zi cu legile, sunt in urma si nu stiu totusi ca doctoranzii sunt out) - acum apare o OG- in care scrie ca DOCTORANZII - articol 7- alineat 3, BENEFICIAZA de INDEMNIZATIE! - ma lasati sa-mi tai venele? ALINAAAAAAAAA - dc poti face rost de data la care e emisa ordonanta, please..fa un efort ptr mine, un amarat de doctorand.. 28 SA+ viitoare mami de 2 buburuze: |
Viss a aparut pe 10 dec 2010 in Monitorul oficial.
www.mmuncii.ro/ro/articole/2011-01-04/proiect-de-hotarare-pentru-aprobarea-normelor-metodologice-de-aplicare-a-prevederilor-ordonantei-de-urgenta-a-guvernului-nr111-2010-privind-concediul-si-indemnizatia-lunara-pentru-cresterea-copiilor-2022-articol.html" target="_blank">http://www.mmuncii.ro/ro/articole/2011-01-04/proiect-de-hotarare-pentru-aprobarea-normelor-metodologice-de-aplicare-a-prevederilor-ordonantei-de-urgenta-a-guvernului-nr111-2010-privind-concediul-si-indemnizatia-lunara-pentru-cresterea-copiilor-2022-articol.html
------------------------------------------------------------------------------------------
32+ cu Edutu mic si zglobiu - Eduard Gabriel
Doamne Doamne te rugam sa-l tii pe bebe in burtica la mami pana la termen
AMR - 7 saptamani!
Ana-Maria
dorinut@ spune:
Stefy felicitari pentru Christinuta grasunica
Mandreeac, Catank va asteptam cu vesti bune de la eco
------------------------------------------------------------------------------------------
32+ cu Edutu mic si zglobiu - Eduard Gabriel
Doamne Doamne te rugam sa-l tii pe bebe in burtica la mami pana la termen
AMR - 7 saptamani!
Ana-Maria
alina.n spune:
viss uite :
Se aprob#259; Normele metodologice de aplicare a prevederilor Ordonan#355;ei de urgen#355;#259; a Guvernului nr. 111/2010 privind concediul #351;i indemniza#355;ia lunar#259; pentru cre#351;terea copiilor, publicat#259; īn Monitorul Oficial al Romāniei, Partea I, nr.830 din 10 decembrie 2010, prev#259;zute īn anexa care face parte integrant#259; din prezenta hot#259;rāre.
deci e pentru ultima ordonanta
http://www.mmuncii.ro/pub/imagemanager/images/file/Proiecte%20legislative/040111Anexa-norme.pdf
mami de Naty (10.04.2009) si cuAlex 34+
anaxena spune:
la multi ani celor care poarta numele de SF ION..eu am o gramada..4 fetite o mamica si tatal meu
azi nu shtiu cat ma tzin de regim ca tre sa trec pe la 3 sarbatoriti si azi iar am fost dupa cadouri..asha ca iar m-am abatut de la program
Ana-Maria mami de Maria 19.06.2008 si 30+ cum creste Alex
AMR 9s!!!!
Maria,povestea nashterii
Maria in culori
bb_yasmi spune:
eu ma plicti.....si nu am somn....
mami de fetita cu codite Iasmina Alissa si baietel nazdravan33+ Lucas Eduard
AMR 6 s !!!