Fluturasi de martie-aprilie 2011 (115)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns alina.n spune:

miki nu stiu daca chiar se pastreaza suma eu tot auzisem ca e 75%din veniturile anterioare deci asta ar insemna 75% din indemnizatia de acum..nu?

mami de Naty (10.04.2009) si cuAlex 34+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miki1979 spune:

Citat:
citat din mesajul lui alina.n

miki nu stiu daca chiar se pastreaza suma eu tot auzisem ca e 75%din veniturile anterioare deci asta ar insemna 75% din indemnizatia de acum..nu?

da, asa stiam si eu ca asa au zis..dar ai citit normele de aplicare ? mie mi se par destul de clare..

mami de Vlad 09.04.2009 si s32 cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns viss spune:

alina- ma intereseaza la ce data a aparut aceasta OG.?
- astia sunt nebuni la cap:
- mie mi-a aratat o tipa de la directia generala de aprobare a indemnizatiilor, ca in iulie 2010 a aparut o lege prin care doctoranzii si masterranzii nu mai beneficiaza.
- am trimis un mail la primaria de sector 4 - unde o sa apartin- mi-au raspuns ca doctoranzii se incadreaza- mi-au dat si fragment de lege( m-am gandit ca totusi nu sunt la zi cu legile, sunt in urma si nu stiu totusi ca doctoranzii sunt out)
- acum apare o OG- in care scrie ca DOCTORANZII - articol 7- alineat 3, BENEFICIAZA de INDEMNIZATIE!
- ma lasati sa-mi tai venele?

ALINAAAAAAAAA - dc poti face rost de data la care e emisa ordonanta, please..fa un efort ptr mine, un amarat de doctorand..

28 SA+ viitoare mami de 2 buburuze:

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miki1979 spune:

Citat:
citat din mesajul lui viss

- mie mi-a aratat o tipa de la directia generala de aprobare a indemnizatiilor, ca in iulie 2010 a aparut o lege prin care doctoranzii si masterranzii nu mai beneficiaza.
- am trimis un mail la primaria de sector 4 - unde o sa apartin- mi-au raspuns ca doctoranzii se incadreaza- mi-au dat si fragment de lege( m-am gandit ca totusi nu sunt la zi cu legile, sunt in urma si nu stiu totusi ca doctoranzii sunt out)
- acum apare o OG- in care scrie ca DOCTORANZII - articol 7- alineat 3, BENEFICIAZA de INDEMNIZATIE!

ALINAAAAAAAAA - dc poti face rost de data la care e emisa ordonanta, please..fa un efort ptr mine, un amarat de doctorand..

viss, e cea mai noua ordonanta aparuta in dec 2010 care se va aplica la noi toate care nastem in 2011..

mami de Vlad 09.04.2009 si s32 cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bb_yasmi spune:

nu este aceasi cu cea publicata in monitorul oficial luna trecuta??? ca vad ca e din 2010. am pus eu link atunci.

mami de fetita cu codite Iasmina Alissa si baietel nazdravan33+ Lucas Eduard

AMR 6 s !!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dorinut@ spune:

Citat:
citat din mesajul lui viss

Viss a aparut pe 10 dec 2010 in Monitorul oficial.

www.mmuncii.ro/ro/articole/2011-01-04/proiect-de-hotarare-pentru-aprobarea-normelor-metodologice-de-aplicare-a-prevederilor-ordonantei-de-urgenta-a-guvernului-nr111-2010-privind-concediul-si-indemnizatia-lunara-pentru-cresterea-copiilor-2022-articol.html" target="_blank">http://www.mmuncii.ro/ro/articole/2011-01-04/proiect-de-hotarare-pentru-aprobarea-normelor-metodologice-de-aplicare-a-prevederilor-ordonantei-de-urgenta-a-guvernului-nr111-2010-privind-concediul-si-indemnizatia-lunara-pentru-cresterea-copiilor-2022-articol.html

------------------------------------------------------------------------------------------
32+ cu Edutu mic si zglobiu - Eduard Gabriel
Doamne Doamne te rugam sa-l tii pe bebe in burtica la mami pana la termen

AMR - 7 saptamani!

Ana-Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dorinut@ spune:

Stefy felicitari pentru Christinuta grasunica

Mandreeac, Catank va asteptam cu vesti bune de la eco

------------------------------------------------------------------------------------------
32+ cu Edutu mic si zglobiu - Eduard Gabriel
Doamne Doamne te rugam sa-l tii pe bebe in burtica la mami pana la termen

AMR - 7 saptamani!

Ana-Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alina.n spune:

viss uite :

Se aprob#259; Normele metodologice de aplicare a prevederilor Ordonan#355;ei de urgen#355;#259; a Guvernului nr. 111/2010 privind concediul #351;i indemniza#355;ia lunar#259; pentru cre#351;terea copiilor, publicat#259; īn Monitorul Oficial al Romāniei, Partea I, nr.830 din 10 decembrie 2010, prev#259;zute īn anexa care face parte integrant#259; din prezenta hot#259;rāre.

deci e pentru ultima ordonanta

http://www.mmuncii.ro/pub/imagemanager/images/file/Proiecte%20legislative/040111Anexa-norme.pdf

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anaxena spune:

la multi ani celor care poarta numele de SF ION..eu am o gramada..4 fetite o mamica si tatal meu

azi nu shtiu cat ma tzin de regim ca tre sa trec pe la 3 sarbatoriti si azi iar am fost dupa cadouri..asha ca iar m-am abatut de la program

Ana-Maria mami de Maria 19.06.2008 si 30+ cum creste Alex
AMR 9s!!!!

Maria,povestea nashterii

Maria in culori

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bb_yasmi spune:

eu ma plicti.....si nu am somn....

mami de fetita cu codite Iasmina Alissa si baietel nazdravan33+ Lucas Eduard

AMR 6 s !!!

Mergi la inceput