Fluturasi de martie-aprilie 2011 (115)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns bb_yasmi spune:

poate nu chiar 1 kg (ca inca mai am grija, char daca nu asa tare ) dar vreo 800 gr da. saptamana asta de vineri pana azi am pus 700 gr. si cu restrictii cum spuneam....
bine nu ma intelegeti gresit!!!! ca nu ma plang!!!! si kg/sapt si tot sunt mulumita, mi-am indeplnit targetul......

mami de fetita cu codite Iasmina Alissa si baietel nazdravan33+ Lucas Eduard

AMR 6 s !!!

Mergi la inceput

hai sa nu mai vb de kg...........acum pe ultima suta de metri....

AMR 6 s !!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alina.n spune:

La multi ani tuturor sarbatoritilor de azi

Lavi ce scumpa e Yasmina cu cadoul

mami de Naty (10.04.2009) si cuAlex 34+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns stefyapost spune:

salutari si de la mine!!!! va pupacesc pe toate!! azi sunt happy. am fost la dr sa vedem puiutul!! si totul e super(asa zice dr si noi il credem) are 1750 si a spus ca la cum creste facem o grasane de 3500 sigur...sincer eu sper sa ramana la 3500 ca si cumnaticai i-a spus ca v-a avea 3000 si a iesit de 3500...am vb un pic si despre nastere...el a zis ca pana in momentul de fata nu vede nici o problema in a naste natural...si am incercat sa aflu cate ceva despre nasterea indusa. al meu dr este fff contra. a zis ca atata timp cat totul merge ok nu se face asa ceva. nasterea se induce numai atunci cand exista probleme. am pus 1800 de la ultima vizita...adica intr-o luna cam 3.600..si sunt la ap 13 kg luate...dar pt ca era atat de entuziazmat de bebe si de cum ma prezint eu chiar nu mi-a pasat azi de kg..nici nu m-a cerat azi,a spus ca trece cu vederea pt ca au fost sarbatorile
va pupacesc

cea mai fericita ce asteapta cea mai frumosa si sanatosa Christina Gheorghia 31+

Mergi la inceput

felicitari stefy pentru bb grasunel

mada sa stii ca de durerile despre care vorbesti tu beneficiez si eu ,pe partea dreapta sunt crunte..ce sa mai ,dr a zis ca trec o data cu sarcina asa ca mai trebuie sa rezistam 1 luna

Mergi la inceput

stefy felicitari pt bubulina!!!!

AMR 6 s !!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ina.click spune:

Pt fetele din Bucuresti:

Daca stiti vreo doamna care sa ajute la curatenie va rog mult sa imi spuneti....

Eu o sa plec luna asta in provincie, nasc acolo, revin dupa botez.

Presimt ca in lipsa mea sotul si catelul vor face mai mult mizerie decat curatenie. As vrea sa ma intorc cu bebelusul intr-un loc curat, deci as vrea sa gasesc pe cineva cu cateva zile iainte sa ma intorc, sa dea un smotru general....ca dupa aia pastrez eu nu e problema.

Asta s-ar intampla cam dupa Pasti, asa.

N-am avut nevoie pana acum de ajutoare la curatenie deci nu stiu pe nimeni

31 +

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns djlaura01 spune:

felicitari stefy pentru grasunica

_
28 saptamani minunea data de dumnezeu ajuta-ne sa vina pe lume sanatos

Fiecare copil vine pe lume cu mesajul ca Dumnezeu nu este inca dezamagit de oameni."

Omul se roaga de Dumnezeu sa il scape de necazuri si Dumnezeu se roaga de om sa mai lase pacatul. Acum, judecatii voi, cine de cine sa asculte mai întâi, Dumnezeu de om sau Omul de Dumnezeu?

Mergi la inceput

pentru cine este interesat au aparut si normele metodologice pentru ordonanta privind indemnizatia

http://www.mmuncii.ro/pub/imagemanager/images/file/Proiecte%20legislative/040111Anexa-norme.pdf

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miki1979 spune:

Citat:
citat din mesajul lui alina.n

pentru cine este interesat au aparut si normele metodologice pentru ordonanta privind indemnizatia

http://www.mmuncii.ro/pub/imagemanager/images/file/Proiecte%20legislative/040111Anexa-norme.pdf

ALINA , MULTUMIM
sunt tare happy...cf normelor de aplicare, se pare ca se pastreaza valoarea indemnizatieipt cele care nastem in timpul CIC 1..

eu asa inteleg:

"Art.8 - (1) În cazul în care persoana îndrept#259;#355;it#259;, beneficiar#259; a concediului #351;i a indemniza#355;iei lunare pentru cre#351;terea copilului sau, dup#259; caz, a, stimulentului de inser#539;ie, pân#259; la împlinirea de c#259;tre copil a vârstei de 1 an sau 2 ani, respectiv 3 ani, în cazul copiilor cu handicap, na#351;te în aceast#259; perioad#259; unul sau mai mul#355;i copii ori se produce o nou#259; situa#355;ie din cele prev#259;zute la art. 8 alin.(2) din ordonan#355;a de urgen#355;#259;, aceasta, la finalizarea concediului sau dup#259; caz, a dreptului la stimulentul de inser#539;ie, acodat pentru copilul anterior, opteaz#259;, pe baza unei noi cereri, pentru unul dintre drepturile prev#259;zute la art. 2 alin.(1), respectiv art. 7 din ordonan#539;a de urgen#539;#259;. Pentru continuitatea acord#259;rii drepturilor, cererea trebuie s#259; fie depus#259; cu 60 zile înaintea împlinirii de c#259;tre copilul anterior a vârstei de 1, 2 sau 3 ani în cazul copilului cu handicap sau în termen de maximum 30 zile de la aceast#259; dat#259;. În cazul în care se dep#259;#537;e#537;te acest termen drepturile vor fi acordate de la data depunerii cererii.
(2) În situa#539;ia prev#259;zut#259; la alin. (1) se acord#259; indemniza#355;ia lunar#259; pentru cre#351;terea copilului în cuantumul primit anterior, dup#259; cum urmeaz#259;:
a) nu mai mult de 3.400 lei în cazul în carea persoana opteaz#259; pentru concediu #537;i indemniza#539;ia prev#259;zut#259; la art. 2 alin. (1) lit. a);
b) nu mai mult de 1200 lei, în cazul în carea persoana opteaz#259; pentru concediu #537;i indemniza#539;ia prev#259;zut#259; la art. 2 alin. (1) lit. b)."

mami de Vlad 09.04.2009 si s32 cu

Mergi la inceput