Fluturasi de martie-aprilie 2011 (115)
Raspunsuri - Pagina 4
simonacip spune:
Citat: |
citat din mesajul lui bb_yasmi fetelor ma vorbiti pe la spate???? mami de fetita cu codite Iasmina Alissa si baietel nazdravan33+ Lucas Eduard AMR 6 s !!! |
Ti-o zic si in fata fara probleme
Simona, mami de baieti David, Matei si 32 s Vlad Arsenie
"Cele ce sunt cu neputinta la oameni sunt cu putinta la Dumnezeu."
"Tine mintea ta in iad si nu deznadajdui"
bb_yasmi spune:
pot sa ma laud putin???
am inceput de ieri-alataieri sa pap sanatos (asa cum mancam inante si in prima parte a sarcinii) si tot de marti iau zilnic vitaminele, calciu cu vit c la 2 zile si mai nou fier.
sunt curioasa cat ma tine
am inceput sa pun baza pe proteine, pe care le-am cam neglijat.....si proteinele sunt cele mai ok ca nu se depun sub forma de grasimi...
aaaa si acum sa va pove ce ma ntreaba fi'mea de cateva ori pe zi . i-am povestit ca atunci cand vine bebe o sa ii aduca un cadou si ea mi-a spus ce vrea.....acum zilnic ma ntreaba daca dr il scoate pe bebe din burtica cu cadoul pt ea in mana!!!!????!!!!
mami de fetita cu codite Iasmina Alissa si baietel nazdravan33+ Lucas Eduard
AMR 6 s !!!
bb_yasmi spune:
simo, hai ca nu e nici chiar asa.....
AMR 6 s !!!
dorinut@ spune:
Yasmy ce haioasa e micuta cu cadoul, m-ai facut sa rad
------------------------------------------------------------------------------------------
32+ cu Edutu mic si zglobiu - Eduard Gabriel
Doamne Doamne te rugam sa-l tii pe bebe in burtica la mami pana la termen
AMR - 7 saptamani!
Ana-Maria
simonacip spune:
citat din mesajul lui bb_yasmi pot sa ma laud putin??? am inceput de ieri-alataieri sa pap sanatos (asa cum mancam inante si in prima parte a sarcinii) si tot de marti iau zilnic vitaminele, calciu cu vit c la 2 zile si mai nou fier. sunt curioasa cat ma tine am inceput sa pun baza pe proteine, pe care le-am cam neglijat.....si proteinele sunt cele mai ok ca nu se depun sub forma de grasimi... aaaa si acum sa va pove ce ma ntreaba fi'mea de cateva ori pe zi . i-am povestit ca atunci cand vine bebe o sa ii aduca un cadou si ea mi-a spus ce vrea.....acum zilnic ma ntreaba daca dr il scoate pe bebe din burtica cu cadoul pt ea in mana!!!!????!!!! mami de fetita cu codite Iasmina Alissa si baietel nazdravan33+ Lucas Eduard AMR 6 s !!! |
scumpa de ea, cred si eu, ai mei abia asteapta un hint dintr-asta sa ma intrebe apoi de 10 ori pe zi - cind???
Ma bucur ca papi sanatos, oricum la vointa ta, vei da fara probleme cele 3-4 kg cu care o sa ramai..Daca vor fi si atatea
Simona, mami de baieti David, Matei si 32 s Vlad Arsenie
"Cele ce sunt cu neputinta la oameni sunt cu putinta la Dumnezeu."
"Tine mintea ta in iad si nu deznadajdui"
bb_yasmi spune:
hai mah simo....ca prea ma supraapreciezi.... multumesc oricum. chiar daca pap sanatos, nu mai reusesc sa treaca saptamana fara sa pun cate 500-800 gr... si asta cu destule restrictii crede ma.... deci ma gandesc undeva la un 13-14 kg. ceea ce mi se pare ideal.si daca raman cu 5 kg tot mi se pare perfect....
AMR 6 s !!!
dorinut@ spune:
citat din mesajul lui bb_yasmi hai mah simo....ca prea ma supraapreciezi.... multumesc oricum. chiar daca pap sanatos, nu mai reusesc sa treaca saptamana fara sa pun cate 500-800 gr... si asta cu destule restrictii crede ma.... deci ma gandesc undeva la un 13-14 kg. ceea ce mi se pare ideal.si daca raman cu 5 kg tot mi se pare perfect.... mami de fetita cu codite Iasmina Alissa si baietel nazdravan33+ Lucas Eduard AMR 6 s !!! |
Yasmy tu cat ai pus pana acum 6 kg? Pai eu nu cred ca mai ai cum sa pui 8kg pana la sfarsit..mai ai doar 6 saptamani..
------------------------------------------------------------------------------------------
AMR - 7 saptamani!
Ana-Maria
irinuca05 spune:
La multi ani fetelor pentru anul nou!
La multi ani si Ioanelor si Ionilor!
Nu am mai intrat pe aici de la Craciun. Am avut o vacanta prelungita
Am fost la restaurant de revelion. Am stat pana la 6 dimineata; a fost super!
Apoi am fost la munte: pe Transfagarasan si la Predeal. Foartee frumos!
Va pup pe toate si ma intorc dupa ce citesc cele 10 capitole restante
Abia astept sa vad ce-ati mai facut!
26+
bb_yasmi spune:
eheee dorinuta as f vrut eu 6 .....nuuuuu am pus 8 kg! si tot pun...stiam ca asa o sa fie la final...
AMR 6 s !!!
dorinut@ spune:
citat din mesajul lui bb_yasmi eheee dorinuta as f vrut eu 6 .....nuuuuu am pus 8 kg! si tot pun...stiam ca asa o sa fie la final... mami de fetita cu codite Iasmina Alissa si baietel nazdravan33+ Lucas Eduard AMR 6 s !!! |
Si asa tot nu cred ca ai sa pui un kil pe saptamana.
AMR - 7 saptamani!
Ana-Maria