Ian-Feb2011 - HAI BEBELANA!!!! BV LOUTZY!!! (165)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns madalina_m spune:

Citat:
citat din mesajul lui Lo

Seara buna fetele (cine mai este prin zona la ora asta). Abia acum am reusit si eu sa citesc tot ce ati scris azi, daia scriu asa tarziu.
Ralu unde ziceai ca ai pus poze cu buba, ca vreau si eu sa le vad si nu gasesc

Si acum am si eu o intrebare, poate stupida, sa nu dati cu rosii; tot citesc la voi ca aveti dureri ca la CM si dureri de spate, care sunt normale; eu nu am avut pana acum deloc asemenea dureri, atat doar cand mi se incordeaza din cand in cand burta si se intareste, de zici ca am nevoie urgent la pipi; o fi ceva in neregula ca eu nu am astfel de dureri ca voi?

si noapte buna

35+

Stai linistita, cum sa fie ceva in neregula pentru ca te simti bine??? Este ideal sa fie asa, numai ca nu toate sunt asa norocoase.

36+ cu si cu ingeras sus in cer, Filip Andrei (27 nov 2008-11 dec 2008)
Cu ajutorul lui Dumnezeu, al Sf. Stelian si al Sf. Nectarie, de data aceasta voi fi mamica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lo spune:

madalina_m si pt ziua ta, asteptam tratatia de dimineata care ai promis-o

35+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luciact spune:

Madalina
Lo, nu e nicio problema ...sigur....stai linistita
Poze cu Bebelu gasesti la semnatura ei, vezi ca in prima pagina a capitolului are mesaje sigur

36+ Eva Maria

AMR 25 ZILE

http://babystrology.com/tickers/baby-ticker-glass.swf?parent=lucia&year=2011&month=2&day=1&babycount=1

Mergi la inceput

Eu cred ca mai am un singur neuron si ala doarme la ora asta; tot nu inteleg unde sunt pozele cu bebelu; la care semnatura ca nu gasesc; explicati-mi si mie mai ca la un copil tampitel

35+

Mergi la inceput

Eu ma retrag fetele. Incerc sa dorm ca sa fiu dimineata cu voi, desi in ultimele zile m-am trezit la 12 (din lipsa de somn noaptea). Somnic usor!

Cu ajutorul lui Dumnezeu, al Sf. Stelian si al Sf. Nectarie, de data aceasta voi fi mamica

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Lo

Eu cred ca mai am un singur neuron si ala doarme la ora asta; tot nu inteleg unde sunt pozele cu bebelu; la care semnatura ca nu gasesc; explicati-mi si mie mai ca la un copil tampitel

35+

Vezi jos, unde scrie mami de Natalia Maria e 'unul' care face poze (emoticoana). Apesi pe el.

Mergi la inceput

Uraaaaa am gasit, n-am stiut ca ala mic care face poze, poti sa apesi pe el
merci mada si noapte buna

35+

Mergi la inceput

Gata, am reusit si eu sa le vad.
Ralu sa creasca mare si sa fie sanatoasa printzesa ta, e o scumpete

35+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luciact spune:

Ies si eu, maine dimi la biserica

noapte buan fetele

36+ Eva Maria

AMR 25 ZILE

http://babystrology.com/tickers/baby-ticker-glass.swf?parent=lucia&year=2011&month=2&day=1&babycount=1

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Leeloo21 spune:

la multi ani si de la noi!!!

felicitari pt bebei care fac nani mult, papa bine si sunt cacaiosi:D

si felicitari pt revenirea de dupa cezariana!

va o zi frumoasa sa aveti!

Cristina si Alin, parinti super fericiti de Tudor,pestisor de 12 martie '09 si de fluturas de 26+

nasterea in apa

pozici dragute

Mergi la inceput