Ian-Feb2011 - HAI BEBELANA!!!! BV LOUTZY!!! (165)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns florintunde spune:

Roxx;MA BUCUR PENTRU VOI...Fii in continuare optimista

De-ea;e ok greutatea...copii-s tot carne si oase nu sant roboti...organismul nu nr zilele...sapt viitoare poate creste mult mai mult decat ar trebui..dupa conceptia medicilor.In rest ma bucur ca taticul tau e mai bine un pik

Eu ma simt aiurea...asa se ingheia o pauza bebe...mi se face burta tare...si iau si medicamente...oare o fi de la calciu?..iau de trei zile...si stau mult in pat...

pup

Tunde 33 saptamaniSonia-Diana si mami de ursulet Mario 04.03.2004

da Doamne sa stea buburuza mea in burtica pana la termen

"fiecare prunc nou nascut vine pe lume cu mesajul ca Bunul Dumnezeu inca nu si-a pierdut increderea in oameni"-Tagore filozof Indian

Mergi la inceput

Bebelu;MAMICA FF FRUMI SI PINTESUCA

"fiecare prunc nou nascut vine pe lume cu mesajul ca Bunul Dumnezeu inca nu si-a pierdut increderea in oameni"-Tagore filozof Indian

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bb_yasmi spune:

helloo

tunde si eu sunt cu contractiile pe cap si am avut si inainte de a lua calciu...

fetele am vazut la odisee de italia ca a postat petro ca bb gabriele nu e bine, e la terapie intensiva. stiti ceva despre asta??? sa ne rugam pt bb sa fie bine si sa mearga acasa la mamica lui petro te si doamne ajuta!!!

mami de fetita cu codite Iasmina Alissa si baietel nazdravan33+ Lucas Eduard

AMR 6 s !!!

Mergi la inceput

VB DIMINEATA

ZUMZU/BEBECT...tinem oumni pt voi.

asa am citit ca gynipral cu calciu nu merge deloc
Eu trebuie sa iau din amandoua

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bb_yasmi spune:

de ea nici eu nu inteleg de ce t-a spus ca e mai mica.....daca te uti pe grafice (pe net) este exact greutatea pt 34 s.

mami de fetita cu codite Iasmina Alissa si baietel nazdravan33+ Lucas Eduard

AMR 6 s !!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxx26 spune:

Asaaa...am revenit. Pitica era din nou la masa, papa lapticul scos de mami la ora 20.00. Asa multa energie imi da evolutia ei pozitiva!!!

Continuam ...

Vreau neaparat sa va multumesc pt sustinere. Ati fost si sunteti absolut minunate!!

Si neaparat vreau sa felicit proaspetele mamici: FOXY, KITZY, LOUTZY!!! Sa aveti parte, voi si bebeii vostri, de tot binele din lume! (marturisesc ca nici nu am ajuns la momentul la care a nascut LOUTZY, sunt la cap. 163, dar am tras cu ochiul la titlu!).

Multi pupici tuturor. O sa mai citesc si maine, acum imi cade laptopul din mana de somn si e ora de pompa deja.

_

Roxana
Mami fericita de printesa superba Catalina-Victoria 02.01.2011

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Doloress spune:

YASMI- a intrat si la noi Abramburika si ne-a anuntat dimineata. ne rugam sa fie bine

Cine naste maine o Ioana, un Ionut, un Ionel ceva?

Mami de pitic Patrick(29.04.2008) si 34+ Kevin
Victoria, fetita frumoasa si curoajoasa, te iubim!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luciact spune:

La multi ani tuturor sarbatoritilor/sarbatoritelor de astazi!!!

36+ Eva Maria

AMR 26 ZILE

http://babystrology.com/tickers/baby-ticker-glass.swf?parent=lucia&year=2011&month=2&day=1&babycount=1

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lo spune:

Seara buna fetele (cine mai este prin zona la ora asta). Abia acum am reusit si eu sa citesc tot ce ati scris azi, daia scriu asa tarziu.
Ralu unde ziceai ca ai pus poze cu buba, ca vreau si eu sa le vad si nu gasesc

Si acum am si eu o intrebare, poate stupida, sa nu dati cu rosii; tot citesc la voi ca aveti dureri ca la CM si dureri de spate, care sunt normale; eu nu am avut pana acum deloc asemenea dureri, atat doar cand mi se incordeaza din cand in cand burta si se intareste, de zici ca am nevoie urgent la pipi; o fi ceva in neregula ca eu nu am astfel de dureri ca voi?

si noapte buna

35+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madalina_m spune:

E ZIUA MEA!!!!!!! (ma cheama al doilea nume Oana). Deci ... Lucia, merci mult, esti prima care imi ureaza. Sotul doarme dus de la 23.30. Ma ocup maine de tratatie ca acum e cam tarziu.

36+ cu si cu ingeras sus in cer, Filip Andrei (27 nov 2008-11 dec 2008)
Cu ajutorul lui Dumnezeu, al Sf. Stelian si al Sf. Nectarie, de data aceasta voi fi mamica

Mergi la inceput